![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
CRADLE OF FILTH... Във всички форуми, които сме сменили отварях тази тема, може би защото Кредъла са едни от любимите ми! Ох, наистина много ги харесвам, просто са... оригинални! Пък и вокала е някак... странен... неповторим... и оригинален! Сега в последно време много се кефя на "From The Cradle To Enslave" (Video-то). Малко ми е с кофти качество, но се търпи... Аз честно да ви кажа не им се кефя много на клиповетв, щото знам много хора дето слушат блек метъл или въобще метъл само заради клиповете! Щото трябва да си призная, че повечето от клиповете на блек метълските групи се харесват на пубертетите (като мен :) ) и така си печелят повече слава, но това не е в техен + Това е... Очаквам смислени и дълги постове! И нека само тези, които разбират и се кефят на тоя стил да постват, за да не се пълни темата с простотии!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Първо искам да се извиня, че пиша в тази тема, защото все още не съм досатъчно добре запозната с групата и творчеството ми и може би мнението ми, може да се нарече повърхностно.
Както и да е. Имам дискографията на групата. Да, не съм копувала дисковете им, защото е невъзможно в Петрич да намерши CD на метъл група, какво остава да намеря CD на метъл група от 12 години. Сега разбирам, че през септември ще издават нов албум и мисля да си го взема, ако се сдобия с нужните средства. Харесвам групата много. Обикновенно ми трябва даста повече време за да предценя дали харесвам една група или не. И преди бях слушала техни песни, които ми бяха направили впечатление, но от близо месец (сигорно и по малко), реших малко да се "пообразовам" в областа. Така.. Първоначалните ми впечатления са следните: Вокалистът е изключително талантлив и има много специфичен и неповторим глас. Харесва ми, особено много и ми въздейства със самия начи на пеене, не само заради текстовете, които са написани поразително добре и са изключително въздействащи. Музиката.. Музиката е страхотна разбира се. Още щом я чуеш и те завладява някък си. Харесва ми и се радвам че обърнах внимание на групата. Не знам много за нея, не знам най-добрите и парчета, не съм гледала клиповете им, но мисля да обърна внимание на тези неща. Е, ами тъй ккато това, което си мислех да напиша, е крайно некомпетентно, спирам до тук. И приятно слушане =) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:55 AM |