![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Кажете какво ви мъчи, нервира, ядосва...оплачете се просто...
аз например си скъсах ухото и след като двете цицини от идиотските ми изпълнения най-накрая спаднаха, се блъснах в една витрина!Fuck The System! -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
[SIZE=7][COLOR=blue]I MOITO DASKALO DA GO DUHA BAH MAMU SAMO 4ALGARI I RAPARI SAMO 1 METAL V TUI DASKALO I TOVA SAM !!! FUCK THE SCHOOL (FUCK THE SYSTEM) I NAI VE4E DVAMATA TAPANARI RADOSTIN MAMKATI RAPRSKA fuck you KAK MOJE SI TOLKOZ TAP 4E VDLABNAT A PAK ZA LUBO I KO KAT SAM METAL NEMA NUJDA MA PODIGRAVA6 AZ KO DA KAJA 4E SI MRASEN 4ALGAR TAKUV
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 05:59 AM |