![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
CRADLE OF FILTH... Във всички форуми, които сме сменили отварях тази тема, може би защото Кредъла са едни от любимите ми! Ох, наистина много ги харесвам, просто са... оригинални! Пък и вокала е някак... странен... неповторим... и оригинален! Сега в последно време много се кефя на "From The Cradle To Enslave" (Video-то). Малко ми е с кофти качество, но се търпи... Аз честно да ви кажа не им се кефя много на клиповетв, щото знам много хора дето слушат блек метъл или въобще метъл само заради клиповете! Щото трябва да си призная, че повечето от клиповете на блек метълските групи се харесват на пубертетите (като мен :) ) и така си печелят повече слава, но това не е в техен + Това е... Очаквам смислени и дълги постове! И нека само тези, които разбират и се кефят на тоя стил да постват, за да не се пълни темата с простотии!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 4-June 06 Потребител N: 1385 ![]() |
Cradle sa mi lubimata grupa ot stila i za men nqma zna4enie koi gi osujda i koi ne ,na mnenie sum 4e vseki ima svoi vkus.Komers ili ne te sa veliki...edinstveno me drazni tova 4e mediite sa lansirali Dani pove4e ot kolegite mu moje bi zaradi ekscentri4nata mu viziq ili poradi tova 4e e founder na grupata ne znam...
V kraina smetka tova ne promenq rezultatite a te sa vse po -dobri i po-dobri...sega 6te vidim i noviqt album koito izliza prez septemvri tazi godina kazva se Thornography ![]() ![]() ![]() ![]() otnosno Damnation and a day saglasna sam razmazva6t album ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:53 AM |