![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 10-June 06 Потребител N: 1397 ![]() |
Как мислите?Щом слушаш Метал трябва ли да бъдеш сатанист?Ако да, защо и ако не, защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
А за да си сатанист, трябва ли да си метъл?
Сатънизмът, до колкото знам, не задължава последователите си на нищо. Тоест свободни са да правят каквото си искат. Сатанистите могат и чалга да слушат, или? Същото се отнася и за музиката като цяло, не само метълът. Тя не те задължава да правиш нищо. Метълът не ни задължава да носим обърнати кръстове, да се обличане и гримираме в черно, да убиваме, да мразим живота и тн. Метълът е музика. Начин на разиране, ако искате. Но не стил на обличане. Не религия. Какво показваш, като се обличаш в кожени дрехи през лятото, когато е 40 градуса? И с кубинките? Че си метъл? не. Че си комплексар, дето сам не си вярва, че е метъл (при повечето случаи). Не отричам, че най-запалените фенове са черни палячовци, но в масата комплексари, не се различават. Каква е разликата между господ и сатаната? И двете са несъществуващи неща и повечето метъли го знаят, но пак се правят на много голями фенове, като носят обърнатите кръстове. И ако техните идоли не го правеха, едва ли щяха да го правят и те. Но това е друг въпрос... Но аз мога да съм повече метълка от хора дето се мислят за такива, въпреки че не нося обърнати кръстове, не съм сатанистка и тн. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 04:23 PM |