![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 10-June 06 Потребител N: 1397 ![]() |
Как мислите?Щом слушаш Метал трябва ли да бъдеш сатанист?Ако да, защо и ако не, защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
"Eдно на ръка" е неподходящо използвано за заглавието на темата.
Не мисля, че имат нещо общо двете понятия.Повечето групи, които се представят за сатанисти, го правят от артистична гледна точка-цялото това гримиране, мръщене по снимките,обърнати кръстове и т.н. Много малко от тях наистина са го приели като религия.(примерно Lord Philipson oт The Project Hate MCMXCIX,Akercocke...).А и не е важна музиката, сатанистът се ражда такъв. ![]() И все пак - ако си християнин например (не просто по някакъв си статут или по кръщение), наистина е малко тъпичко да се кефиш на Dimmu Не мога да се съглася.Аз съм християнка, не само по статут, но това не ми пречи да ми харесват някои техни песни(иначе си признавам, че не съм тяхна фенка,много малко неща ми допадат), което не значи, че ще ми повлиаят,та това е просто музика... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 04:35 AM |