![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 10-June 06 Потребител N: 1397 ![]() |
Как мислите?Щом слушаш Метал трябва ли да бъдеш сатанист?Ако да, защо и ако не, защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Е sorry, че го написах така с много грешки, но тоя път ще се постарая
![]() Цитат("conguestadors") Групи като Cradle Of Filth и Dimmu Borgir не са цялостен еталон за метала. Има групи като Immortal, Catamenia, Dark Tranquillity, Arch Enemy - които нямат нещо общо със сатанизма. Прав си и както виждаш не съм споменал групи като Immortal и Arch Enemy поради простата причина, че не са сатанисти.Споменах точно Cradle Of Filth и Dimmu Borgir, защото са едни от най-ясно изразените сатанисти и цялата им музика е със сатанистки мотиви.То се вижда и от текстовете на песните им. Цитат("Ataegina") я кажи още за истинската идеология... А инак какъв ти тук Дарвинизъм и атеизъм (който си е чисто и просто безбожие)... ама питам само - не се заяждам. Т.е. имаш ли изначалната история на сатанизма? Дървенизма идва от теорията на Дарвин - В сатанистката библия се споменава много често понятието "Carnival Beast" което в буквален превод на български значи "Диво Животно".Сатанистите мечтаят за свят изпълен с убийства, изнасилвяния и т.н. защото така е и в света на животните.Убийствата са нормални явления.А атеизъм - не вярват в Бог, сътворението на света, не вярват в нищо до което немогат да се докоснат, за тях духовното не съществува. А ако искаш наистина да се пообразоваш Сатанистката Библия ти препоръчвам, но не и да ставаш сатанистка ![]() Цитат("MadHatter") Дървенизъм ли искаш да кажеш.... Бая грешки понаправих горе, за което се извинявам ![]() Цитат("stage") Няма смисъл да му обясняваш.Според мен даже не ги е чувал Права си, няма смисъл да ми обяснява.А не ме интересува какво е според теб. ![]() За твое сведение не просто съм ги чувал, а и ги слушам. Цитат("Jesus Goat") Количеството истински сатанизъм в метъла е нищожно. Това, което мнозина възприемат като сатанизъм, са само позьорски изблици и умишлено търсен имидж. Като заговорихте за Dimmu Borgir, те са едни от малкото, които наистина знаят за какво пеят, особено що се отнася до последните им албуми. Прав си наистина, но все пак сатанизма в метъла го има и това си е факт Друг е въпроса, че стотици младежи в Турция биват подтиквани да стават сатанисти именно от Метъла За мене "пуберче - сатанист" е не просто смешна, а и страшно позьорска работа ![]() А иначе Dimmu Bogrig ruleZ... това са истинска сатанистка метъл група, неможе да се оспорва Цитат("Beerzebub") Също е добре да се проумее, че Сатанист, не означава Антихрист. И обратното. Няма какво да се спори Между Антихрист и Сатанист има разлика: Антихристите са простив Християнстово и не се интересуват от Сатаната, докато Сатанистите са против Бог и в същото време Сатаната е техен "идол" -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 02:20 AM |