![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 10-June 06 Потребител N: 1397 ![]() |
Как мислите?Щом слушаш Метал трябва ли да бъдеш сатанист?Ако да, защо и ако не, защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
За теб да, но за някои хора не е "просто" музика и си вярват, вярват в музиката. И за мен метъла не е просто музика, но примерно това, че слушам блек да речем, няма да ми подейства да паля църкви и още не знам си какво. Все пак си е до човека, слушащ музиката, и неговата психика, така мисля...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
За теб да, но за някои хора не е "просто" музика и си вярват, вярват в музиката. И за мен метъла не е просто музика, но примерно това, че слушам блек да речем, няма да ми подейства да паля църкви и още не знам си какво. Все пак си е до човека, слушащ музиката, и неговата психика, така мисля... ![]() А на ония дето са палили, главният им мотив е била музиката ли??? Съмнявам се... А филмчето определено ме изкефи. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th August 2025 - 04:01 PM |