![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 10-June 06 Потребител N: 1397 ![]() |
Как мислите?Щом слушаш Метал трябва ли да бъдеш сатанист?Ако да, защо и ако не, защо?
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат Е повярвай ми че не е невъзможно да слушаш лирики като долоподписаните и да се кланяш пред Исус Христос А ти не знам дали ще ми повярваш, но ОСНОВНИЯ проблем на християството е именно обожествяването на тоя пророк! ![]() Да ти давам ли примери колко пъти съвестни християни са изпълнявали товно цитираните редове (без последния, който е недоказуем засега) над непознати хора от други куртери и религии? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Цитат Е повярвай ми че не е невъзможно да слушаш лирики като долоподписаните и да се кланяш пред Исус Христос А ти не знам дали ще ми повярваш, но ОСНОВНИЯ проблем на християството е именно обожествяването на тоя пророк! ![]() Да ти давам ли примери колко пъти съвестни християни са изпълнявали товно цитираните редове (без последния, който е недоказуем засега) над непознати хора от други куртери и религии? ![]() ![]() Невиждам, защо да е проблем това обожествяване - явно си има причина ![]() Освен това християнството само по себе си е религия на мира, любовта и свободната воля, а това, че човеците използват християнството за постигане на своите болни цели ("Целта оправдава средствата"), не бива да се смята като "акт на християнска вяра". Така че, има разлика! А относно жертвите на "християнството" - вероятно са много. А запитвал ли си се колко са жертвите на езичеството (много от ранните християни заплащат с живота си по особено скъп начин заради вярата си и дори на прага на смъртта не се отричат от нея. Дори днес, мнозина умират, защото са приели християнството - например в арабските страни и в комунистически Китай). Така че и в двата случая говорим за човешката глупост, а не за вярата. Но нека се върнем на темата. Метълът е уникална музика, която според мен обединява много повече, отколкото всички останали стилове. И е подходяща за слушане от всички. И си мисля, че "всяка жаба да си знае гьола". По-добре е да страниш от сатанинските метъл течения, ако си дълбоко вярващ, най-малкото заради лицемерието, което би показал, ако направиш обратното. Има си и "несатанински блек метъл", тъй че здраве да е!!! ![]() Сори за дългия пост! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 03:29 PM |