![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1430 ![]() |
Добриютро, нищо, че е 23:57 сега... та... Казвам се Александър, на 14 години от Шумен и се събирам със скинхеад и джорд...а м/у другото кажете от Morbid Angel[b]S какво слушате? ?? много ми е интересно
![]() Интереси - Метъл, Бира, Приятели Хоби - Метъл, Бира, Приятели ![]() ъмм... за ся това ако имате въпроси - питайте |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Айде, тука се събраха целата утайка десетгодишни тъпаци и нацисти от гетото на Шумен. Давайте на шприц и се избавете от мизерията си. Take the hint.
Цитат всичките трима потребители от Шумен, които днес се регистрираха, са един и същ човек! Hah, и аз това си помислих. Навярно и тримата са толкова кухи, че няма по какво да се различат. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Абе майките в Шумен не обръщат ли внимание в какви нацисти се превръщат децата им?!
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ако продължава така, аз няма да влизам в тоя форум.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
AХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАА
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1430 ![]() |
ахъаххаъххъхъхъхъ ами... ние сме изметта на града
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
АХаХАХаххах по-тъпо нещо не бях чувал...
Pyjamka, parabellum На вас двамцата само тва ще ви кажа - нито днес съм се регистрирал, нито сме едни и същи хора Това че мисълта ви не ви стига за да разграничите един човек от друг си е лично ваш проблем!Kapish? Айде сега може да си лягате... -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Пиянкa, лягаме ли си?
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
а да питам да не сте с някво предубеждение към тия от Шумен ??ако ще ме питате нещо питайте, ако не мълчете, ако имате критики - критикувайте, ако не - мълчете ! По-просто не мога да го кажа! Смисал Джорд се е регнал и е казал на Скинхед, а той на мен за тоя форум и просто праснахме по една тема и вие тръгвате да се заяждате, но ако ще се заяждате аз компетентен и некомпетентен по въпроса винаги мога да споря така, че - давайте през
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Уоу, намали малко рейдж левъла
![]() ![]() @ Слаш Спокойно, може да е някакъв такъв летен период, откъде да знае човек ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 3-July 06 Потребител N: 1428 ![]() |
Изметта на Шумен Добре Ве Джорд САмо ТАка!!!!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Пиянкa, лягаме ли си? ![]() Когато ти си писал това мнение, аз отдавна съм била заспала. ![]() Иначе, MorbidAngels, не се сърди задето реагираме така. ![]() ![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Сигурни сме, че имаме какво да научим от теб ![]() Ще ги надрасне тия идеологии, няма къде да ходи. Добре дошъл ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Интереси - Метъл, Бира, Приятели А жените къде са????Хоби - Метъл, Бира, Приятели ![]() Иначе, добре дошъл ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Засега ти желаем приятно писане из темите. Сигурни сме, че имаме какво да научим от теб, така както и ти имаш какво да научиш от нас. ![]() HEH, това ми прозвуча, все едно слушам някаква леличка на комунистически събор в Московско училище през 1990-та. Fo real. Цитат Някой друг път може. Awesome, ще ти покажа къде зимуват раците. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 02:06 PM |