![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Кажете ми как се обличате, аз въпреки че слушам блек/дет метъл не се обличам като метъл, можеш да познаеш, че слушам твърдо единствено по пентаграмата, която виси на врата ми :) Иначе нося пънкарски панталлони, най-ми допадат, не за друго и кецове (оригинални)...По физкултура съм с една тениска Национал/Рок Фестивал 1997 на Стела Артоа :)
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-February 03 Потребител N: 27 ![]() |
Ama spoko pi4 :punk: :punk: :punk:
tuk sigurno sme samo nie deto ne se obli4ame po toq na4in-ma az sam momi4e ..... o4akvai ot nekoi drug da ti kaje kak se obli4a :) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Мда, пентаграмата е хубаво нещо... :) какво да ви кажа - в повечето случаи предпочитам "бронята", стига да не е някакъв официален повод...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Преди, като се късах да слушам Мейдън, ходех само с техни анураци. Но напоследък ми се видя малко смешно и вече не ги нося, освен вкъщи. Сега сериозно се замислям да върна стария си стил. Но кубинки и дънки (черни) не ми мърдат. :ph43r:
-------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 35 ![]() |
Ехх, минаха годините в които ходех с черни ластични дънки и рокерий.. (за сажаление :( )
Сега си се обличам нормално, но не знам защо си промених стила. А лятото пак си нося рокерий щото карам мотор (нещо като хоби ми ) и като отида на мотосабор няма как да не сложа старото кожено яке и рязаните ръкавици :) (кубинки си нося и сега но по-рядко) -------------------- My pain is constant and sharp
and i do not hope for better world for anyone in fact, i want my pain to be inflicted on others... Children Of Bodom - Bodom Beach Terror |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ами зимно време си се обличам абсолютно нормално, като всеки средностатистически пръч.
Иначе лятото най-често ходя със сини дънки, срязани до коляното и прилежно раздърпани и черна тениска с някоя от любимите ми групи и бели или черни маратонки тва ми е униформата :punk: -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 10-February 03 Потребител N: 41 ![]() |
az samo da spodelq:) mi zna4i hodq si vinagi s dynki i nqkvi po grubi i stilni obuvki (kato za nai-stilni smqtam kubinkite). otgore s ne6to 4erno ili teniski s gotini 6tampi. a lqtoto s kysi ga6ti nqkvi kafqvi i 4erni razmyknati teniski i kecove. i se radvam:) :punk: B)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Банан ![]() Група: Хулиган Коментари: 5 Регистриран: 2-February 03 Потребител N: 21 ![]() |
Az puk hodq s 1 teniska metalite_sa_pedali™ 1 pantalon metalite_sa_pedali™ a i edni takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii maratonki
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Обзалагам се, че въпросното облекло страшно ти отива.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 12-February 03 Потребител N: 44 ![]() |
Ходя облечен обикновено с дънки и най-различни блузи или пуловери. ;) През лятото нося къси панталонки и тениски. B) Винаги съм с маратонки :D с изключение разбирасе на зимата.Тогава нося кубинки(хич не се кефя! :angry: )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
az nai 4esto hodq s pantaloni s stranichni jobove a sushto i s podobni ancuzi. obi4am po-dulgi bluzi i puloveri :blink: caisi ne nosq shtoto ne mi ti4at mnogo B) hodq s maratonki i kecove i ne se kefq vuobshte na drugi obuvki. zimni obuvki nosq samo v nai-snejni dni ;) a da ...sushto shapki s kozirka rqdko nosq ama ne sa loshi i zimni shapki nosq :punk:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Az hodq s nekvi smuknati pantaloni(imam i edni kamoflajni) i s nekvo 6iroki fanelki. Po edno vreme imah samo fabnelki na grupi ama naposledak imam i nekvi "civilni"
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
обличам се в ню-метъл стил, а понякога и по-нормално. За мен готино се обличат например "Artery"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обличам се в стил "касапин след тежък работен ден"
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Добавих още един аксесоар - освен пентаграмата, вече имам гривна с шипове и сега ще си взема тениска на Rhapsody или Death
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Warrior, има и по-зле - слипкнот са в стил "касапЕн след тежък работен ден"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат([UHA) FLIPER,Apr 14 2003, 12:14 PM] Добавих още един аксесоар - освен пентаграмата, вече имам гривна с шипове и сега ще си взема тениска на Rhapsody или Death ![]() Човече, я кажи откъде да си намеря тениска на Rhapsody ??? Досега съм виждал само в SMF ама тя е някаква оригинална, 33 кинта, няма по-евтина (ама затова пък супер готина с един дракон и син пламък от устата му излиза ... ауу :-) ) -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В SMF може да са скъпи, но поне са качествени и щампата не пада след третото изпиране... Моята блуза на Rhapsody си я взех оттам и две години вече не е мръднала!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ami tuk ima problem, az sum ot plovdiv i v RockShopa nqma na Rhapsody, puk na Death e mnogo tupa! Neznam...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
az puk izkam kimono da si kupa
kato na brus lee -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
по-оригинално би било да имитираш сумист в центъра на София
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
ni sm toukuz dibel
am mlata urizz kat za dvuma sumiztai -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
wiz momi4e sys sumo drehi bi bilo malko w powe4ko
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Uhhhhhhhhhh
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
taq tema moje da q syzdade samo debil kato [UHA]FLIPER nikoi drug ne moje da zimisli po unikalmno glupava tema
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еййй, шибаняк, тва, че си ми брат, не означава, че можеш да ме убиждаш...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
4оВеКа_Не4оВек брат на [UHA]FLIPER - хмм интересно
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тука стана като в някоя сапунка с тея братя
|
|
![]()
Коментар
|
|
някой да направи една тема "идиотщини" незабавно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според вас от кого е детето?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:07 AM |