Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
6 страници V  < 1 2 3 4 > »   
Closed TopicStart new topic
> Какво мислите за "Шоуто на Слави"?
Гледате ли "Шоуто на Слави"?
Гледате ли "Шоуто на Слави"?
Вий луди ли сте бе? [ 15 ] ** [33.33%]
От дъжд на вятър! [ 10 ] ** [22.22%]
Понякога! [ 13 ] ** [28.89%]
Често... [ 4 ] ** [8.89%]
Почти винаги! [ 3 ] ** [6.67%]
Винаги, за нищо на света не го пропускам! [ 0 ] ** [0.00%]
Общо гласове: 50

widowmaker
коментар Oct 5 2003, 09:48 PM
Коментар #31

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 122
Регистриран: 28-July 03
Потребител N: 215

това имам впредвид, не се ли навъдиха прекалено много (не)ТЪПИ американски комедии ?!?
това 'хубавото му е че е адски тъп' звучи твърде банално.

--------------------
A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me.
Go to the top of the page

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Oct 6 2003, 02:27 PM
Коментар #32

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

^ НЕ! Като Женени С Деца няма друга!

Знаеш ли кво. Забавно ми не защото в сериала се случва нещо особенно смешно и забавно.... по дяволите - тотално предсказуем е. Почти винаги знам какво че се случи. Всъшност ме кефи защото не е Politically Correct. Обиждат феминистките, жените като цяло, и въобще който им падне; в всеки епизод има полу-голи момичета с силиконови цици; БИРА; Ал е прост и тъп - това ме кефи. icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
M-16A2Rifle
коментар Oct 6 2003, 02:31 PM
Коментар #33

Спамер!
**

Коментари: 204
Регистриран: 23-September 03
Град: в АДА
Потребител N: 271

Цитат(SepulTeraHead @ Oct 6 2003, 12:27 PM)
^ НЕ! Като Женени С Деца няма друга!

Знаеш ли кво. Забавно ми не защото в сериала се случва нещо особенно смешно и забавно.... по дяволите - тотално предсказуем е. Почти винаги знам какво че се случи. Всъшност ме кефи защото не е Politically Correct. Обиждат феминистките, жените като цяло, и въобще който им падне; в всеки епизод има полу-голи момичета с силиконови цици; БИРА; Ал е прост и тъп - това ме кефи. icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

mi kat se zamilsq da ima6 prao toq " женени с деца " е гениален защото е много прост laugh.gif

--------------------
Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!

+Quote Post
Beoulf
коментар Oct 7 2003, 02:10 PM
Коментар #34

Просветен

Коментари: 430
Регистриран: 7-October 03
Град: sof
Потребител N: 293

изглежда не ме разбрахте, но няма значение.
всеки си има вкус, нали така ?

--------------------
Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all
Feasting on the guts of both stallions and goats
No animal in there stands tall

Spears were thrown at the raging wolfhorde
So hard to select them all out (in the night)
Running with bloodied fangs and fierce eyes
It sure doesn't help much to shout

In from wilderness came death
Wolves in the pound!!!

+Quote Post
Peter
коментар Oct 8 2003, 05:59 PM
Коментар #35

Poisoned

Коментари: 1407
Регистриран: 12-May 03
Град: BG
Потребител N: 101

A taka, v prostotiqta e genialnostta... laugh.gif

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Oct 8 2003, 07:04 PM
Коментар #36

Архидемон

Коментари: 3643
Регистриран: 19-July 03
Потребител N: 202

"Женени с деца"-това и аз не го харесвам.Верно е голяма простотия.(да ме прожават феновете ама си изказвам мнението).Една от най-тъпите комедии,които съм гледала.

+Quote Post
black_coffin
коментар Oct 8 2003, 08:24 PM
Коментар #37

Прослушващ метъл
**

Коментари: 143
Регистриран: 20-July 03
Град: In the mist of the shadows..
Потребител N: 203

Цитат
"Женени с деца"-това и аз не го харесвам.Верно е голяма простотия.(да ме прожават феновете ама си изказвам мнението).Една от най-тъпите комедии,които съм гледала.
agree...tipichno amerikansko promiwane na mozyci....

--------------------
Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon...

+Quote Post
Beerzebub
коментар Oct 9 2003, 02:49 PM
Коментар #38

Da schlägt es links

Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Град: София
Потребител N: 8

Цитат(black_coffin @ Oct 8 2003, 08:24 PM)
agree...tipichno amerikansko promiwane na mozyci....

По-скоро филм предназначен за вече промити мозъци...

--------------------
meh.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Oct 9 2003, 04:43 PM
Коментар #39

Facepalmer

Вие пък сте типичното Българско промиване на мозъци. Мислите се за по-умни от Американците само защото сте Българи.
Така де - сериала е ебати простотията и именно за тва ме кефи.

--------------------

+Quote Post
black_coffin
коментар Oct 9 2003, 09:15 PM
Коментар #40

Прослушващ метъл
**

a ne sme li po-umni ot amerikancite, zashtoto sme bylgari i tochno zashtoto sme wideli i tepyrwa shte wijdame cqlata pomiq na jiwota w nai-izpowryshtanata i swetlina, dokato typite optimistichni "proud to be american"-s si pekat debelite zadnici nqkyde wyw florida...?filma ne e dostoen da se nareche "prostotiq"..prosteeneto w hubawiq mu smisl si e sywsem drugo neshto.a tam nqkoi si byndi - towa e ploska bezwkusica-mezerniq jiwotec na edno "srednostatistichesko" semeistwo s tipichen sduham sin "genii",koito iska samo "gotina madama", sestra mu - zadyljitelnata rusa kurwa i maika i , koqto i otstypwa samo po cweta na kosata si ...i za kapak edno egoistichno kopele koeto se qwawq "glava" na semeistwoto i edinstwenata mu cel e da gleda kak da se naporka,napliuska i zakotwi pred televizora...da mn pouchitelno i opredeleno MNOGO zabawno...

--------------------

+Quote Post
Beoulf
коментар Oct 11 2003, 03:36 PM
Коментар #41

Просветен

общо взето тъкмо това имах предвид.
явно е, че не го харесваш, ...coffin, но си го проучила добре.
така или иначе ние сме 'опитни' в това отношение и сме (както изглежда) зарити до шията в лайна, от този сорт, а именно : американска инвазия.

--------------------

Wolves in the pound!!!

+Quote Post
Beerzebub
коментар Oct 11 2003, 11:49 PM
Коментар #42

Da schlägt es links

Цитат(black_coffin @ Oct 9 2003, 09:15 PM)
a ne sme li po-umni ot amerikancite, zashtoto sme bylgari i tochno zashtoto sme wideli i tepyrwa shte wijdame cqlata pomiq na jiwota w nai-izpowryshtanata i swetlina...

Ахаха... тия няколко реда ме сбъркаха от смях! Уникално!
Дано не се обидиш, но ми се струва, че се опитваш да изкажеш (по-скоро: преразкажеш) не-свои мисли...

--------------------
meh.

+Quote Post
Sw1tched
коментар Oct 12 2003, 09:44 PM
Коментар #43

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Цитат(black_coffin @ Oct 9 2003, 10:15 PM)
mezerniq jiwotec na edno "srednostatistichesko" semeistwo s tipichen sduham sin "genii",koito iska samo "gotina madama", sestra mu - zadyljitelnata rusa kurwa i maika i , koqto i otstypwa samo po cweta na kosata si ...i za kapak edno egoistichno kopele koeto se qwawq "glava" na semeistwoto i edinstwenata mu cel e da gleda kak da se naporka,napliuska i zakotwi pred televizora...da mn pouchitelno i opredeleno MNOGO zabawno...

някога да ти е хрумвало че този сюжет цели от една страна да осмее простотията на средностатистическото американско семейство. Цялата идея на филма е такава да не говорим че пиперливите диалози са на много високо ниво и страшно забавни ако не гледаш на тях толкова предубедено, като че ли с желание да изпъкнеш пред масата фенове "с промити мозъци"

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Oct 13 2003, 07:39 AM
Коментар #44

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Потребител N: 3

Съгласен съм със Sw1tched - сериалът наистина може да бъде забавен, стига да не търсиш някакъв особено дълбок смисъл в него... smile.gif

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Oct 13 2003, 02:41 PM
Коментар #45

Facepalmer

black_coffin - Всъшност в сериала не става въпрос за "средностатистическо" семейство, а за възможно най-мизерното. Иначе хубаво си го преразказал. Само дето именно тая простотия му е готиното.
Мене ме кефи че е POLITICALLY UNCORRECT. Ако не разбираш... разбери го ебати!

--------------------

+Quote Post
Beoulf
коментар Oct 13 2003, 09:52 PM
Коментар #46

Просветен

Цитат
някога да ти е хрумвало че този сюжет цели от една страна да осмее простотията на средностатистическото американско семейство. Цялата идея на филма е такава да не говорим че пиперливите диалози са на много високо ниво и страшно забавни ако не гледаш на тях толкова предубедено, като че ли с желание да изпъкнеш пред масата фенове "с промити мозъци"

пиперливите диалози са на високо ниво ? че даже на 'много високо'?!?
ето това е смешно.
вие все така гледате повърхностно на нещата. въпроса не е в това какъв е сюжета в сериала (простотията на ср.стат. амер. сем.), а как по дяволите е направен.
Гледал съм и не толкова 'отвращаващи' амер. сериалчета.

--------------------

Wolves in the pound!!!

+Quote Post
black_coffin
коментар Oct 13 2003, 10:32 PM
Коментар #47

Прослушващ метъл
**

Цитат
Дано не се обидиш, но ми се струва, че се опитваш да изкажеш (по-скоро: преразкажеш) не-свои мисли...
A??nai-interesnoto neshto w koeto sa me obwinqwali naposledyk-plagiatstwo-ta koi se opitwam da prerazkaja i za kakwo shte mi e po dqwolite da se kicha s mislite na nqkoi drug.syjalqwam, no na koito i da ti napomnqm na men opredeleno ne mi e izwesten.
Цитат
Иначе хубаво си го преразказал. Само дето именно тая простотия му е готиното.
tq prostotiqta tam e prosto bezgranichna..kakwo i e gotinoto?a i btw sym f, ne m
Цитат
Цялата идея на филма е такава да не говорим че пиперливите диалози са на много високо ниво и страшно забавни ако не гледаш на тях толкова предубедено, като че ли с желание да изпъкнеш пред масата фенове "с промити мозъци"

ne...moqta edinstwena cel e da se sleq s masite fenowe, za da ne se chuwstwat te kofti ot towa, che nqkoi ne e na tqhnoto mnenie..sega i nadmenna kuchka shte me izkarate[wsyshtnost az sym po dqwolite i kakwo tolkowa..!]mnogo mi puka za masite fenowe-te si jiweqt i si go gledat toq serial -zatowa go dawat tolkowa wreme po tv..az prosto ne wkliuchwam tv-to=>ne go gledam, no towa ne znachi che ne moga da si psuwam typiq serial-imam prawo na mnenie w nai-obshtiq sluchai.a piperliwite dialozi na wisoko niwo..to kakwo moga da kaja-mn jalko che kriteriite ti za wisoko niwo sa se srinali tolkowa.
Цитат
Съгласен съм със Sw1tched - сериалът наистина може да бъде забавен, стига да не търсиш някакъв особено дълбок смисъл в него...

mi priemame, che az nqmam nikakwo "chuwsto za humor" i za zabawlenie i izbshto i wsichko mi e s mn dylbok smisyl i zatowa mi e kofti i nakraq shte si potyna w dylbokiq smisyl i shte si pukna i tolkoz..
a inache e mn interesen efekta na edin edinstwen post ot moq strana..s golqm uspeh moga da predizwikam swetowni razmirici qwno imam talant

--------------------

+Quote Post
Beerzebub
коментар Oct 14 2003, 10:36 AM
Коментар #48

Da schlägt es links

Цитат(black_coffin @ Oct 13 2003, 10:32 PM)
Цитат
A??nai-interesnoto neshto w koeto sa me obwinqwali naposledyk-plagiatstwo-ta koi se opitwam da prerazkaja i za kakwo shte mi e po dqwolite da se kicha s mislite na nqkoi drug.syjalqwam, no na koito i da ti napomnqm na men opredeleno ne mi e izwesten.

Хммм... Защо те обвиних ли в плагиатство ли? Ами... на първо място защото напоследък стана много популярно да се говори за "американското промиване на мозъци". Всеки умник започна да дава примери за това, повечето от които откровено смешни (типичен приер: твоето изказване за сериалчето). Другият фактор беше тоталната анархия царяща в цитирните от мен няколко реда от поста ти. Смятам, че ако това бяха твои мисли щяха да са по-систематизирани и подредени. А ти сякаш си се опитвала да изкажеш нещо, което сама не знаеш как да формулираш.

--------------------
meh.

+Quote Post
Sw1tched
коментар Oct 15 2003, 12:48 PM
Коментар #49

Архидемон

Цитат(black_coffin @ Oct 13 2003, 11:32 PM)
a piperliwite dialozi na wisoko niwo..to kakwo moga da kaja-mn jalko che kriteriite ti za wisoko niwo sa se srinali tolkowa.
Цитат
Съгласен съм със Sw1tched - сериалът наистина може да бъде забавен, стига да не търсиш някакъв особено дълбок смисъл в него...

mi priemame, che az nqmam nikakwo "chuwsto za humor" i za zabawlenie i izbshto i wsichko mi e s mn dylbok smisyl i zatowa mi e kofti i nakraq shte si potyna w dylbokiq smisyl i shte si pukna i tolkoz..

хмм "високо ниво" наистина не беше подходящо изказване, ама много от сарказмите са си адски смешни.

И аз съм потъвал в дълбоки размисли но мога да ти кажа че колкото повече дълбаеш толкова повече до никъде не стигаш - тоест докато си дълбаеш няма нищо лошо и да се посмееш просташки и от сърце smile.gif, поне като имаш шанс да ти е приятно защо да го пропиляваш

+Quote Post
Beoulf
коментар Oct 15 2003, 09:07 PM
Коментар #50

Просветен

да обобщим : чисто и просто сериала води до затъпяване

--------------------

Wolves in the pound!!!

+Quote Post
black_coffin
коментар Oct 15 2003, 09:28 PM
Коментар #51

Прослушващ метъл
**

da-da obobshtim-az ne sym bila naqsno kakwo iskam da kaja i goworq smeshni raboti i w kraina smetka seriala pak si wodi do zatypqwane...a za smeeneto prostashki ot syrce-moje ponqkoga am nqma da e na toq serial...

--------------------

+Quote Post
alpha prime
коментар Oct 16 2003, 10:00 AM
Коментар #52

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

neznam 6to nqkoi koito uspee w bylgariq si4ki mu se nahwyrlqt ... slavi dokaza 4e e pi4 i znae kak da uspqwa i moje bi e edinstwenata istrinska zwezda w bg ili pone se priblijawa i kwo staa pro4utata bylgarska ideq da ne s eopitame da stignemj nai dobrite a d a im syderem zadnika ot 6utowe ...

+Quote Post
Sw1tched
коментар Oct 17 2003, 12:41 PM
Коментар #53

Архидемон

Цитат(brave_new_world @ Oct 16 2003, 11:00 AM)
neznam 6to nqkoi koito uspee w bylgariq si4ki mu se nahwyrlqt ... slavi dokaza 4e e pi4 i znae kak da uspqwa i moje bi e edinstwenata istrinska zwezda w bg ili pone se priblijawa i kwo staa pro4utata bylgarska ideq da ne s eopitame da stignemj nai dobrite a d a im syderem zadnika ot 6utowe ...

хех верно е тва. Национална черта е и супер много ме дразни щото понякога и аз съм потърпевш.

Що да води до затъпяване - при мен води до разведряване. кат'не ти харесва тва не значи нито че е тъп сериала нито че тези които гледат са тъпи

+Quote Post
alpha prime
коментар Oct 20 2003, 02:54 PM
Коментар #54

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

Цитат
Що да води до затъпяване - при мен води до разведряване. кат'не ти харесва тва не значи нито че е тъп сериала нито че тези които гледат са    тъпи

jeneni s deca rulzzzzzzzzzzz smile.gif

+Quote Post
bgm
коментар Oct 20 2003, 05:05 PM
Коментар #55

Anti-Everything

Коментари: 536
Регистриран: 4-May 03
Потребител N: 91

Цитат(brave_new_world @ Oct 16 2003, 11:00 AM)

Men ne me drazni faktut, che Trifonow se e izdignal i poluchawa solidni sumi.Dobre za nego, pone wsichko mu e legalno.Drazni me produktut, koito prawi toi i gadnoto mu ekipche.Drazni me kak se podmazwa na narodniat wrag AHMED DOGAN (takawa GROZNA gledka ne sam wizhdal prez poslednata sedmica, powrushtashe mi se sled towa predawane), drazni me kak blizhe guza na mafiotite i narodnite wragowe, kak izpolzwa zhalkoto si kenefno studio da promiwa mozuci.Drazni me shibanata mu demagogia i skapaniat mu pseudo nacionalizam.Wbesiawat me tezi neshta.Gowori mi zashto sme zle?ZASHTO LI, da se widi w ogledaloto, eto zatowa.Pisna mi da izdiga w kult narodnite palachi i razrushiteli na Bulgaria - Todor Zhiwkow i Georgi Dimitrow.Pisna mi da swiri shibana chalga, da obizhda folklora s negowite izwrateni tworbi.Drazni me towa predawane i tolkowa.Nikoi, ama nikoi ne mozhe da me ubedi, che towa e prosto tv show i e strashno dobro.
ranting.gif

+Quote Post
selfish_girl
коментар Dec 15 2007, 08:15 PM
Коментар #56

Прослушващ метъл
**

Коментари: 54
Регистриран: 14-December 07
Потребител N: 2482

Една дума - прогресивно.

--------------------
And if I don't,
and if I do,
the difference exists in a fiction

+Quote Post
ludspamer
коментар Dec 16 2007, 02:27 PM
Коментар #57

свиня

Коментари: 3379
Регистриран: 10-April 07
Потребител N: 2010

Тук таме го запам, от дъжд на вятър...има по нещо забавно но не ми се занимава до 11часа и нещо цъкам стратегиики мултиплеър с един френд bowdown.gif

--------------------
A moment of remembrance of all the one who died.
These brave and loyal warriors with hearts so full of pride.
They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on.
For them we will keep up the fight until our war is won.

Sleep well our brothers - we will never forget
We promise you to carry on
Sleep well our brothers and rest in peace
Your sacrifies make us marching on......

+Quote Post
ViolentBeauty
коментар Dec 16 2007, 02:32 PM
Коментар #58

Демон

Коментари: 2154
Регистриран: 21-July 06
Град: Там някъде!
Потребител N: 1467

Едно не мога да разбера! Първо съществуването на тази тема и после ваденето и от небитието на 2003 год. И какво по дяволите прави тема за гнусен чалгар в Метъл форум dry.gif Било то и в общата част!

--------------------
Аз съм пеперудата
на тази дъска,
забодени с другите
сме част от колекция.

Карфиците бляскави
бяха наши мечти,
но само свободни от тях
отново ще летим......

+Quote Post
winterstorms
коментар Dec 16 2007, 02:37 PM
Коментар #59

noctambulant

Коментари: 1754
Регистриран: 6-April 06
Потребител N: 1273

^ Това е загадка и за мен!

--------------------

+Quote Post
Alti
коментар Dec 16 2007, 08:36 PM
Коментар #60

Прогресиращ

Коментари: 539
Регистриран: 24-September 07
Град: софия
Потребител N: 2347

Вече не ми е толков интересно колкото преди no.gif

--------------------
There are no unlockable doors
There are no unwinable wars
There are no unrightable wrongs

There are no unbeatable odds
There are no believable gods
There are no unnameable names

There are no impossible dreams
There are no invisible seams

+Quote Post

6 страници V  < 1 2 3 4 > » 
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 05:35 PM