![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
Привет-първата ми тема тук-мараба Warrior oF Ice...Та какво ви е мнението за групата?
![]() -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 8-October 03 Град: in the middle of no where Потребител N: 297 ![]() |
mi imam si4ko tqhno dori demotata i neizdadenite par4eta... kfo da mi e mnenieto :]
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Hailz, Daron! Моето мнение го знаеш (и другите го знаят, предполагам), затова само ще използвам случая да те поздравя с добре дошъл и няма да обиждам групата.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
hmm
90 % ot horata deto dvija s tqh i slu6at podobna muzika super im se kefqt no az ne spodelqm tva mnenie ![]() ne znam ..imat nqkoq druga pesni4ka no ne me zaribqva znae6 li 6to.. ![]() ps-Spiders ,Prison Song i Chop SUey rulz ...donqkude i toxicity ps-sugar suxxxxxxxxx ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абе ако СОД се водят Неометъл, то са една от малкото поносими нео групи!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 8-October 03 Град: in the middle of no where Потребител N: 297 ![]() |
SOD NE SA bree uu tfa e dosta tejko za neo metal.... mai
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Fyeld's vocal ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 19-January 03 Град: Sofia, Bulgaria Потребител N: 13 ![]() |
Ami tejko...
![]() -------------------- ...GOT YOU ALL IN CHECK!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
SOD и неометъл?!? Муахаха...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
Ами и аз смятам че са кросоувър...Хубави са все пак ама не виждам какво не харесвате в Захар
![]() -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
SOAD makes a great fuckin' band without the "a".
Леле веднъж как се издразних! Значи на някав форум някав пикльо беше постнал нещо от сорта: "I was looking for some system of a down and I downloaded a few SOD songs by accident. They suck!" Лелеееееееееееееееееееее!!!!!!!!!! А за SOAD няма кво да обяснявам. Бих искал да цитирам една песен на Anal Cunt: THEY FUCKIN' SUCK!!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
az v 4ata se pi6a pak taka i 4esto sa mi vlizali nekvi i purvoto koeto kazvat e System Of A Down ili kazvat "edi koq si pesen na System Of A Down" Rules.
Ina4e me kefqt -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Fyeld's vocal ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 19-January 03 Град: Sofia, Bulgaria Потребител N: 13 ![]() |
interesno e kak tipi4nite neo-metal bandi (t.e. ot tia koito sa formirali kakvo e neo-metal bandi: Korn, SOAD, Deftones...) se prevrushtat v ne-neo-metal bandi samo zashtoto niakoi, koito ne haresva neo-metal im se kefi...
p.s. ne e zaiajdane! ![]() -------------------- ...GOT YOU ALL IN CHECK!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз пък съм чувала отнякъде ,че били Industrial,което естествено не е вярно,ама всякакви хора има(да не обиждам нео-металите ,но някои от хич не разбират от музикални стилове(някои де).Например чувала съм за човек който е твърдял,че Металика са нео.
А отностно самата група-никак ама никак не ми харесват.Особено вокала. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 273 ![]() |
абсолютно не понасям neo-"metal"-a (тва, естествено, също не е заяждане...), но каквото и да са s.o.a.d. ме кефят, и то много! не че бех си ги пуснала да ги слушам след като имам избор, но музиката им е адски интересна и провокираща. абе зарежда ме с ентусиазъм просто! а ако някой каже, че Serj Tankian няма умопомрачителни гласови данни... освен тва концертните им изпълнения звучат добре
...дадявам се да не прозвучах като тяхна фенка ![]() -------------------- In order to form an immaculate member of a flock of sheep one must, above all, be a sheep. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Eх няма страшно във всеки от нас се крие и по един нео-метъл(не ме бийте!).Аз например имам и двата албума на LP,но се оказа,че само "Crawling"ме кефи:(Но това беше доста отдавна.Сега и двата диска са все при някоя моя съученичка решила да сваля някои метъл (нео-метъл естествено-изпитват ужас от блекари)и да види що е то по-твърда музика.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 12 2003, 03:07 PM) Сега и двата диска са все при някоя моя съученичка решила да сваля някои метъл (нео-метъл естествено-изпитват ужас от блекари)и да види що е то по-твърда музика. Еххх...Защо и аз не познавам такива хора? ![]() ![]() ![]() -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми да те запозная:)
За вокала-веднъж съм му гледала живо изпълнение и никак не ми хареса на външен вид. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Zabeliazali li ste, che tozi skelet w podpisa na Seigfried se klati i nastrani!!!!!
Ebasi! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Цитат THEY FUCKIN' SUCK!!!!!!!!!!!! Шибан нео метъл ! ![]() Китариста съкс - На живо не може да се разбере коя песен свири. Вокалиста съкс - Кой го е излъгал че може да пее !?! Барабаниста съкс - Мааму ! Няма ли да се научи ? За да си барабанист трябва да имаш чувство за ритъм !!! Басиста съкс - Той пък изобщо свирил ли е на албума ? -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bgm @ Oct 12 2003, 06:16 PM) Zabeliazali li ste, che tozi skelet w podpisa na Seigfried se klati i nastrani!!!!! Ebasi! Той дебне:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Arthas @ Oct 12 2003, 07:21 PM) Цитат THEY FUCKIN' SUCK!!!!!!!!!!!! Шибан нео метъл ! ![]() Китариста съкс - На живо не може да се разбере коя песен свири. Вокалиста съкс - Кой го е излъгал че може да пее !?! Барабаниста съкс - Мааму ! Няма ли да се научи ? За да си барабанист трябва да имаш чувство за ритъм !!! Басиста съкс - Той пък изобщо свирил ли е на албума ? Е стига де! Стават! Не са добри, но се понасяТ! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Е стига де! Стават! Не са добри, но се понасяТ! Разбира се, че стават - в сравнение с бритни или джъстин... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Epa na Justin kwo mu e loshoto?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 12 2003, 03:55 PM) Ми да те запозная:) За вокала-веднъж съм му гледала живо изпълнение и никак не ми хареса на външен вид. Е айде сега-не се гледа външния вид-а музиката и такива неща... SPARK -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Epa na Justin kwo mu e loshoto? Дам. Кво му е лошото. Сигурно прави най-перфектния "шибан поп" в момента. Иска да печели пари и го прави по правилния/ефективния начин. SOAD SUCKS ASS. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 13 2003, 03:14 PM) Цитат Epa na Justin kwo mu e loshoto? Дам. Кво му е лошото. Сигурно прави най-перфектния "шибан поп" в момента. Иска да печели пари и го прави по правилния/ефективния начин. SOAD SUCKS ASS. Ami men puk me kefi onazi pesen, deto Justin e oblechen w bialo, tancuwa w nekwa staia, deto sweti i piska iakata.Seriozno.Osobeno wpechatliawasht e momenta, deto go izbiwa iako na falcet. Diaron, mi ako ne wunshnia wid, to togawa kakwo se gleda, ebasi.Wie mi oburnahte predstawata za mezhdupolowite otnoshenia, diado Freud riapa da iade, deto se e zanimawal tolkowa wreme s towa. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
soad ... rulzz zaw4era w ulicata edwam se sdyrjah da ne spretna edno pogo
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че кой те спира-аз това в класната стая го правя
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ WOW!!!!!!! Ама наистина ли?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Daron @ Oct 16 2003, 01:37 PM) Че кой те спира-аз това в класната стая го правя ![]() Buntar. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 06:46 AM |