![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
With S.O.A.D. To The REVOLUTION!!!,!!!!!!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
Цитат(bgm @ Oct 16 2003, 03:39 PM) Цитат(Daron @ Oct 16 2003, 01:37 PM) Че кой те спира-аз това в класната стая го правя ![]() Buntar. Вече не е смешно SPARK -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мене пък ми е смешно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
ABE ZNAETE LI KVO SI4KI OT MOITE POZNATI DETO SLU6AT METAL GI PSUVAT QKO! SI4KI DETO SLU6AT HARD-CORE MNOO IM SE KEFQT.
AKO NQKOI SI MISLI 4E SOAD PRAVQT TRASH ILI NEO MNOO SE LYJE. AKO NAKOI ISKA DA 4UE METAL V TQH NQMA DA STANE. AZ OBA4E SLU6AM TRI NE6TA-METAL,HARD-CORE I KLASI4ESKA MUZIKA. SOAD SA NE6TO KATO POST-HARD-CORE I SA THE BEST TVA E ISTINATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A VOKALISTA E THE BEST SY6TO SLED TOBIAS SAMMET OT EDGUY OK? ^Гледам какво съм писал преди повече от 2 години и си се смея. голям тъпчо съм бил. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
No.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
Цитат(Jedispircul-er @ Oct 29 2003, 06:46 AM) SOAD SA NE6TO KATO POST-HARD-CORE М нали за това ги водят Крос... ![]() -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Aide i az da se zapi6a.... pyrvo mnenie... da se otbeleji... i smqtam 4e e redno da byde i za pyrvata naistina svqstna grupa koqto 4uh.imam predvid 4e predi da po4na da slu6am metal...i izob6to ne6to po konkretno kato stil....gledah 'izumeno' televizora i Britny spears:))) no sqka6 tova e syvsem normalno...bqh si dete...a po onova vreme Spritny Bears be6e dosta populqrna...sled koeto edna ve4er syvsem slu4aino popadnah na pyrviq album na System of a down ...i tova be6e na4aloto....[s koeto otpravqm specialni blagodarnosti kym...toi si znae koi:)]Ta s dve dumi.....SOAD be6e na4aloto na moeto syzrqvane...i vinagi 6te si ostanat moq lubima grupa....nezavisimo ot tova koi kakvo kazal 4e pravqt kato stil....nali svirqt..mir da ima. peace all!
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
SOAD sa super zdravi,izklu4itelno nestandartna banda,mnogo sa qki,a za vokalite prosto nqmam dumi...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
am 4i da ...edna ot malkoto swesni nowi grupi
\../ SOAD \../ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Още от малка като чуя истинска музика, идваща от сърцето на изпълнителя, а не просто опит да си подрънква или припява, цялата ми кожа настръхва.... Обикновено това се случваше на по-бавни парчета (подчертавам, не по-леки, а по-бавни! разлика има, и то огромна)..... Докато не чух System Of A Down. Това е първата група, на чиите бързи парчета също настръхвам цялата и слушам с благоговение....
Няма да кажа нищо повече за тях, освен че съм влюбена в музиката им... До преди да ги чуя никаквъв, ама наистина никакъв нео-метъл не понасях. Сега съм се понаучила и други групи да слушам по мъничко, но SOAD успяха да надминат в личната ми класация огромна част и от готика, и от етното, и от всичко останало, което обожавам.... И накрая кратко обобщение за тези, на които не им се четат дългите ми постове- SYSTEM OF A DOWN са страхотни! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Mi principno ne se kefq na tiq novite, "moderni" bandi, ama S.O.A.D. naistina sa super qki. Edna ot malkoto stoinostni grupi dnes. 6to nqkoi ne zeme da gi pokani v BG
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да бе, верно! как не съм се сетил?
Ей сега ще им звънна! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 14 2003, 01:25 PM) Да бе, верно! как не съм се сетил? Ей сега ще им звънна! Hehehehehehehehe ![]() ![]() Are da si napravim nqkolko qki temi kato tiq vuv foruma na SME: "Molq pokanete edikoi si, 6toto ako ne doidat 6te se nasera" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ne slu6am hc po princip no ako doidat Hatebreed i E-Town Concrete v Bg obe6tavam 4e nqma da se nasera
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 10:41 AM |