![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
Тая идея ми дойде просто ей така... Нео съм слушал малко, харесват ми само няколко песни на Корн. Обаче адски много се дразня когато наричат стила нео МЕТЪЛ!
Е, извинете! Това може да е всичко друго но не и метъл! Вярно, че има тежички китари, но все пак поне аз не мога да го нарека метъл! Поне да го прекръстят на нео рок, или просто на нео, за да не се бъркат хлапетата! П.С. Някой ши ми каже ли дали Mushroomhead спадат към стила, щото ако е така, значи има поне една що годе свястна нео (не метъл ![]() -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Поеми тоя ignore!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Обаче адски много се дразня когато наричат стила нео МЕТЪЛ! Е, извинете! Това може да е всичко друго но не и метъл! Поне да го прекръстят на нео рок, или просто на нео, за да не се бъркат хлапетата! И аз се дразня днес като свършиха баничките! Е, извинете! Аз навреме отидох да си купя, ама не и не, една бабичка ме пререди... Поне да направят повече банички, за да не ме разстройват! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
"Кампания" звучи смешно в случая, защото за добро или зло, терминът вече е масово възприет и утвърден. Иначе съм съгласен, че наименованието на стила е неадекватно.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Стефане, с тия игнорове докъде ще я докараме. Да си затваряме очите пред това какво става наоколо ли?
Флипи 666,не сме го кръстили ние, че да го прекръстваме. Щом така се казва, значи е такова, а ако ти не искаш, може по друг начин да му викаш. Ма нищо, аз едно време си мислех, че Гуано Ейпс са нео, тия медии объркват хората. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Много добро предложение !!! АЗ СЪМ ЗА !!! Тези смешници нямат нищо общо с МЕТАЛ
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
м да бе к ат за замисля да сменим и хевито че тия judas ме дразнят metallica също пак да не говорим за iron maiden дай да махнем и траша щото megadeth ма дразнят и те дай да махнем и тоя магазин до нас щото магазинерката не я понасям
п.с. всъщност любимия ми стил е хевито така че тука п росто отговарям че не може току така на даден ч овек щом му не харесва някой стил да го маха да го прекрасти , а metallica, judas priest , iron maiden ,megadeth са ми едни от любимите групи п.п. с. магазинерката бих я опънал -------------------- The night awaits
The act of confidence The kiss of Judas |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Е и аз искам никога да не се бяха пръквали недоразумения като Меноуар или Кредъл Ъф Филт - между другото името им е в десятката за това какво правят. Щото в такъв случай нямаше да губя ценни 10 секунди да напиша този си пост.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Много добро предложение !!! АЗ СЪМ ЗА !!! Тези смешници нямат нищо общо с МЕТАЛ ![]() Да бе да, как пък не !!!! Да не би групи, като "Edguy" да са по-добри от "Soulfly" (примерно) ааааааааааааааааа. А те "Edguy" са си чист неопетнетнен метъл ааааааааааааааа ![]() Чисти глупости ![]() Ню-метъл са групи който в основатаси , са метълллллллллллл но просто рзчупват рамките на стила. Ако си мислите че Linkin Park са ню-метал,то грешката е в вашия телевизор. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
A, ебати глупостите дрънкате всички. Най-добре си замълчете
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Е и аз искам никога да не се бяха пръквали недоразумения като Меноуар или Кредъл Ъф Филт ![]() ![]() Е, все пак всеки с вкуса си...иначе тази тема си е абсолютна простотия, как ще преименуваш стил ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Тая идея ми дойде просто ей така... Нео съм слушал малко, харесват ми само няколко песни на Корн. Не знаех, че KoЯn са нео-метъл! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Напълно съм съгласен, ето и моите предложения за нови имена:
Neo pop Neo jazz Neo bluezzz Neo rap Pop-metal Pope- metal ![]() Guitar shit Guitar pop... пффффффффффф ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Амън от такиа теми
![]() Ето и мойте две: 1. Шит метъл. 2. Трош метъл. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
чалга-метал
-------------------- The night awaits
The act of confidence The kiss of Judas |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
И аз да се изакам в темата. Предлагам да му викате шльок-джангър. Примерно. Или нео-джжшшшршшшшшшшш.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
С две ръце сам за "Шльок-джангър" няма нищу по-трогателно от пияни фенки на нео метъл ривящи на "Нъмб" на Линкин Парк...
Не-метъл му викаме по нашия край..съвсем сериозну а койт ни гу кефи да не го кефи, и мени ни ма кефят на баба ми макароните ма просту ни ги ям, ни ги наричам с грозни имина. -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^Какво е това?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Не знам, просто ми хрумна да постна най-добрия албум на Bizkit.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам, просто ми хрумна да постна най-добрия албум на Bizkit. Нима има такова животно ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Да, колкото и да не му се вярва на дъртия чичко!
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
без коментар, не си ми на нивото, порасни малко, тогава може и да заслужиш нещо повече от тези два реда
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Като заговорихме за нива... Не мислите ли че е крайно време да започнете да ми плащате задето посещавам толкова редовно този форум? Привилегията за вас е огромна - хем обогатявате общата си култура покрай мен, хем научавате нови, любопитни и интересни неща...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:08 PM |