![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Очаквам ги с нетърпение.
Мисля че ще има разцепване на глави. ![]() ![]() ![]() ![]() Споделете вашите размисли и страсти по въпроса. Успех ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Видя ли сетлиста?
![]() ![]() Иначе размислите и страстите са ми, че "Demanufacture" е единственият албум, заради който си заслужава да си "Уууу, аааа!". Другите са леко недодялани. В "Obsolete" например са най-безобразно разплутите и изкуствено удължени песни в историята на рок и метъл музиката, ама кво да се прави. "Descent" е яка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Не.Къде мога да го видя?
Кефят ме щото се развиват, въпреки че някой песни са доста трудни за възприемане. А и не се отказаха след като Dino ги напусна, продължиха да правят експерименти със звученето си. "Demanufacture" ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
1. 540,000 Fahrenheit - Transgression (2005)
2. Transgression - Transgression (2005) 3. Slave Labor - Archetype (2004) 4. Demanufacture - Demanufacture (1995) 5. Self Bias Resistor - Demanufacture (1995) 6. Zero Signal - Demanufacture (1995) 7. Shock - Obsolete (1998) 8. Edgecrusher - Obsolete (1998) 9. Descent - Obsolete (1998) 10. Martyr - Soul of a New Machine (1992) 11. Drones - Archetype (2004) 12. Contagion - Transgression (2005) 13. Piss Christ - Demanufacture (1995) 14. Linchpin - Digimortal (2001) 15. Acres of Skin - Digimortal (2001) 16. Cyberwaste - Archetype (2004) 17. Archetype - Archetype (2004) 18. Replica - Demanufacture (1995) 19. Timelessness - Obsolete (1998) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодарско, мерси
![]() Трябва да почерпя ![]() Ще падат глави, няма как.............. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 18-July 06 Град: 208.187.212.231 Потребител N: 1459 ![]() |
Взех си билета. Един artwork можеха да измислят ама нищо, то и розовото е хубав цвят
![]() Иначе - фаворити от листа са ми песни нъмбър 1, 3, 5, 7, 17 и 19 ![]() Дано съ изкъртим. -------------------- Seek for heaven within yourself
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Аааааааааааааааааъъъъъъ
![]() Ще бъде яко определено, стига и пари да има яко ... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Р.А.З.Ц.Е.П.В.А.Н.Е.
Туй то. Дано узвочителите да си свършат работата, ама и самата зала е гадна ![]() Надявам се да напълним залата и да им покажем колко сме луди.............................. Погото ще е яко,няма как.......................... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Разцепване ще има!
![]() Няма начин! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
няма Cars? Това им е единствената готина песен - то тя е кавър, де... Сигурно затова.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде моляти се,не се излагай.
STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
Ооо и аз си имам билетче и в петъка съм там!!! кво ше кажете да се чакаме в 7 преди концерта,а? че да влезнем там заедно и тъй! Определено ше е веселооооооо
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Ти да не си онази от Интерактив?
![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
хаа-ха! как позна! ем да същата съм
![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Емм,по ника познах
![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е да,де - досетих се.
-------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля, че вече е време да се разбираме за някаква евентуална сбирка преди концерта.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ами, нещо от порядъка на 18:30 - 19 пред залата...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
все едно не го казах и аз тва ... ама кой да ми обърне внимание ...
![]() 19.00 ми звучи добре. интересно ми е обаче колко хора ше се съберем пред залата .... -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз се надявах поне час да лочим бира преди концерта. 18:30 отпред звучи добре.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еми тогаа значи18.30 за да мое да се накърками приди тва ... тъй ли? бе само 3-ма ли ше дойдет от тука бе
-------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Приемате ли гости на сбирката?
Само не знам как ще ви засека,като не съм ви виждал. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Има една тема "Албумчето на форума" в Общия раздел. Също така, някои хора имат снимки в профилите...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ok. Ще се намериме значи.
И ще пием по-бира ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
abe imam 4uvstvoto 4e niama da vi e mn zabavno s men ... za kvo da vi se nabutvam,ako tva moe da se nare4e nabutvane de
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
abe imam 4uvstvoto 4e niama da vi e mn zabavno s men ... za kvo da vi se nabutvam,ako tva moe da se nare4e nabutvane de ![]() Ей така, за цвят. Пък и не вярвам някой от нас да хапят. Просто ще пием по бира и толкоз. Мисля че нищо се притесни аааааааааааааааааа Пак повтарям не хапем ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
бе знам беее, на мене мн ми се оди,особено щом ше се наливам с бира. ма ше ми е малко кофти като знам че няма да съм ви особено интересна .... а иначе аз мн бих се израдвала ако се запозная с вас
![]() ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Да се смея ли да плача ли ....позор
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имайки предвид навика на нашенци да си взимат билети в последния възможен момент, сигурно в залата щяха да се съберат към 1000 души, включая представителите на разни медии... Без коментар.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:59 AM |