![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Мился, че бях пуснал преди година-две тема и за дебютния албум на групата. както и да е - сега пак има повод да ви намекна, че са по-яки от всички глупости, които слушате ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
http://store3.data.bg/seasonswither/Stoneg...0Arrows%202005/
Някъв гъзар тука е качил предишния им албум, предполагам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз и по-божествени имена споменах.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
И аз харесвам Spiritual Beggars, значи ще го пробвам...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
На мен лично ми се струват зле, особено вокалиста. Spiritual Beggars са доста по-яки !
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Зле?! Глух си!
![]() Дебютът беше страшен! Този още не съм го изслушал добре, но май си струва. Групата е по-добра от много неща, които слушаме-вярно си е. Вокалистът? Не го бива?! Браво, Стефане-трябваше тема за Стоунгард. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Бях забравил, кой е другия фен на бандата тук
![]() Мене пъки ме кефят повече от Spiritual Beggars, защото поне като слушам Stonegard не ми се налага да скипвам половината песни ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() ![]() ![]() Чух и новия. Не е зле. Spiritual Beggars продължават да са ми любимата stoner банда. [/коментар приключен] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Има какво да се чуе в албумът, но не бих стигнал дотам, че да сравнявам Stonegard със Spiritual Beggars.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат Spiritual Beggars продължават да са ми любимата stoner банда Стоунър ? Може като звучене да имат нещо общо със стоунъра, ама иначе са си баш като по-твърд вариант на Дийп Пърпъл. За мен стоунър рок е Kyuss... всъщност не, БОГОВЕТЕ на стоунър рока са Kyuss ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ +1
Факт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Аз Kyuss не ги харесвам много, много... затова и не съм ги споменал. Иначе знам, че са най-авторитетната stoner банда. А Spiritual Beggars може да имат доста ретро звучене, различно от обичайния stoner, но с такива велики музиканти не могат да се вмъкнат в 1 стил. Аз обаче си ги наричам stoner. Факт.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Стават.
Много ми пращят обаче .... качеството ли си е зле по принцип или в мен е проблемът? -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:22 AM |