![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Life is obnoxious
-------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Stage, рядко се ядосвам, ама сега успя да ме вбесиш. Слушай сега, пикльо миризлив, ако още един път си позволиш да обиждаш група от ранга на Manowar, лично ще имам грижата да се видим, а това не е приятно. Досега не съм си позволявал да нападам така хора от форума, обаче ти прекали. Повече прилича на заплаха отколкото на обида...Между другото прави впечатление, че не е единствена... И какво като не е, може да има още една две ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Ще умра от смях, честно... Заради теми като тази, просто не мога да се науча приемам форумите насериозно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Гледам и не вярвам на ушите си.
Със всеки изминал ден,става все по-весело. Това е от най-готините неща който съм прочел тук. Супер як латино-американски сюжет. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Сериозен човек, а стреля по дечицата ![]() Прострелването да не е било с цел да бъдеш забелязан във форума? Това е абсурдно, дори и някой да си помисли такова нещо. Какво трябваше да значи това? Сериозно ли си мислиш, че желая да бъда забелязан във форум, в който ни най-малко ми дреме за някой тук, камо ли да се правя за нещо? Тогава айде чупката, защото, о изненада, и на нас не ни дреме за психичните ти отклонения. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
Parabellum всъщност какво е направило толкова хлапето за да те ядоса?
-------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Взело му е куклата,и му е паднало "пердето".
И хоп ето ти повод за убйство. Какъв по-голям повот,от това да ти вземат любимата играчка ![]() П.С. Parabellum да не земеш да станеш сериен килар,че ще стане страшно. Осъзнайсе и вземи специализирани мерки,купи си риза с дълги ръкави. По-често посещавай своя психоаналитик. ![]() ![]() ![]() И най-вече спри наркотиците,не ти се отразяварт добре. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Абе я се опомнете! Знаеш ли, след като заредих и насочих дулото към тях, едно от момчетата ми каза: "И какво? Ти въобще нямаш смелост да стреляш!" и всички се разсмяха, дори и аз се усмихнах зад мерника. Не казах нито дума, за да ги оставя да си мислят, че наистина е така. Изчаках да се обърнат, спокойно се прицелих и стрелях. Най-странното е, че не изпитвам никакво угризение, както винаги. Господи, почувствах се много хубаво. Това ми харесва! Потреперих от хубавото чувство. Искаш ли да ми доставиш същото удоволствие? Преди да си преброил до три, ще се превиваш от болка. Оловните сачми (5.5мм в моя случай) се "разплескват" на оловни късове (не точно), когато попаднат в цел, нещо като патроните с изместен център на тежестта. По-точно, като новите куршуми с електрохимична повърхностна обработка, които се пръскат звездообразно. Попадне ли в ребро, например, изходната рана ще е с размерите на малка слива. Жалко, че по форумите никой не взима никой на сериозно. Пък и си прав за котката и въобще за животните. Те не разбират болката, колкото човека я разбира.![]() Това го гледах е един филм 1:1 я пак си помисли дали казаваш истината -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ И аз се чудя истина ли е, какво е...Не знам вярно ли е това, ама ако е вярно...Няма смисъл да коментирам, то си е ясно
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Това е абсурдно, дори и някой да си помисли такова нещо. Какво трябваше да значи това? Сериозно ли си мислиш, че желая да бъда забелязан във форум, в който ни най-малко ми дреме за някой тук, камо ли да се правя за нещо? Моля? Седиш тука по цял ден. Разправяш на всички кой колко не те разбира, винаги си готов да спориш за какво ли не и... не ти пука? Ти или си бот, или си някой ебаващ се юзър. Ако си сериозен... ти за тикви ли ни взимаш? Що ми осра темата. Направи си една тема, в която да обясняваш колко е нормално да нараняваш хора и да раздаваш справедливост. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
А дали няма разлика дали е дете или не
![]() И аз бих изкормил определени капути за разни нещица (въпреки, че не си споменал къф е случаят точно), но в мига в който осъзная (видя), че са деца тия ми мисли моменталически ще изчезнат! Не знам до колко би имало смисъл да говорим за децата, тяхните постъпки, деяния и "прегрешения" и въобще всичко породено от психиката в подобна възраст. Или пък, божем за това до колко трябва да отговарят те въобще за каквито и да е случици "организирали" в непоклатимо мъдрият живот на някои твърде зрели индивиди сред нас. Шибана работа! Интересни и верни постове съм ти чел --parabellum, обаче нещо в главата ти надделява над здравият разум! -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Защо се занимавате с този нещастник???
![]() Мисля, че темата е хубава. Веднъж си говорихме с InsArtTure по този въпрос по ICQ. Дните ми минават само с идеята как да направя повече пари, за да може семейството ми да се чувства добре. Имам гадното усещане, че вече не мога да се зарадвам на малките неща в живота. Дори не мога да усетя тръпката която следва, след излизането на нов албум на любима група. Баща ми почина преди 3 месеца и след 45 години яко бачкане остави един панелен апартамент, с който се гордееше до последно. Аз искам да направя нещо повече, но шибания живот в шибаната държава не ти позволява нищо. Затова млади хора като нас бягат вън за да се почувстват поне малко добре. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Знаеш ли, след като заредих и насочих дулото към тях, едно от момчетата ми каза: "И какво? Ти въобще нямаш смелост да стреляш!" и всички се разсмяха, дори и аз се усмихнах зад мерника. Не казах нито дума, за да ги оставя да си мислят, че наистина е така. Изчаках да се обърнат, спокойно се прицелих и стрелях. Най-странното е, че не изпитвам никакво угризение, както винаги. Господи, почувствах се много хубаво. Това ми харесва! Потреперих от хубавото чувство. Искаш ли да ми доставиш същото удоволствие? Преди да си преброил до три, ще се превиваш от болка. Оловните сачми (5.5мм в моя случай) се "разплескват" на оловни късове (не точно), когато попаднат в цел, нещо като патроните с изместен център на тежестта. По-точно, като новите куршуми с електрохимична повърхностна обработка, които се пръскат звездообразно. Попадне ли в ребро, например, изходната рана ще е с размерите на малка слива. Жалко, че по форумите никой не взима никой на сериозно. Пък и си прав за котката и въобще за животните. Те не разбират болката, колкото човека я разбира. Това ми звучи като евтин роман... -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
'Добрата кауза и дисциплина иска жертви, които родителите на могат да дадат. '
Ъъъ... таковата.... иска да се самоубия? Да убия детето си? Ем да ти кажа, човекът пък не разбира майчинството така, както животните - животното може и да изяде малкото си, но една жена се грижи за детето си - най-малкото заради инстинкта, а освен това като знае, че поне 10 часа се мъчи, за да се появи това малко човече на бял свят, едва ли толкова лесно ще му разбие главата. Нито толкова лесно ще разбие собствената си, за да направи великото - да се жертва за детето си. За бащите вече не знам, но из тоя форум се намериха няколко мъже, дето доказват, че освен майчински, има и бащински инстинкт. Абе ако имаш такъв проблем с мен, защо не ме потърсиш из разните чатове, наживо скоро няма да се видим, та да го решим тоя проблем? Май се кефиш да си в конфликт с всички. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 7-September 06 Град: The True Forest Of The True Metal And The Other Heavy Minerals Потребител N: 1557 ![]() |
Както каза веднъж един приятел, "Никой не умира девствен, живота наебава всички...Fuck Em All"
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Една патка мислила мислила и умряла, а една без да мисли я последвала.
Гледам ви и ви се чудя на акъла - седите и да се обяснявате има ли етика в живота или сам по себе си той е етика. Няма какво да му мислиш - живей го докато още можеш. -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
....защото се ядосах и прострелях едно дете с пушката ми. Не съжалавям за нищо... ...тия дето не ме харесват (целият форум) -- да се радват, хе-хе.... Да се радват!? хо-хо!?... Е, аз те харесвам. Мисля, че си интересна личност и се открояваш по своя си начин. Също така мисля, че си страхливец обаче. Да беше го набил - да му бе счупил носа, ръката дори. Страхливец, който не иска да си оцапа ръцете? Начина по който си избрал да "просвещаваш" в "твойта вера" е студенокръвен... тълкувай го както си щеш. Ега го у живота? А без него? -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Според мен живота трябва да е на обратно хаха Би било хубаво!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Живота е сложен ако мислиш много, но пък е интересен.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Животът бил труден първите 100(дай боже всекиму) години, после - по гръб!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Животът е прекрасен-май имаше такъв филм.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 11:06 PM |