![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Ей тва намерих http://store3.data.bg/komoda/Audio/A/AbyssicHate/ .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 24-April 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1305 ![]() |
Keep Of Kalessin - много кефят, Mystic Circle - едно време много си падах по тях, Nokturnal Mortum - тия направо ме оставят без дъх, Skyfire - не мога да не ги отбележа, Equilibrium - галят ухото, като език на мулатка
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
За мен най-яката блек метал група е Dimmu Borgir
![]() ![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
FinNtroll ще минат, ами Children Of Bodom?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 24-September 06 Град: u nas Потребител N: 1589 ![]() |
liubimata mi grupa e IRON MAIDEN a liubimata mi pesen e te sa nqkolko
WASTED LOVE RAINMARKER DIFFERENT WORLD NO MORE LIVE REVALATION DANCE OF DEAD i tva e ob6to vzeto ![]() -------------------- LIFE AFTER DEAD
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^бате шегуваш ли се ??!! Не съм виждал по недъгав пост
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
EMPEROR
BURZUM MARDUK KOROZY -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Dimmu Borgir ,Burzum,Dark Funeral,Morgul,Azagatel,Gorgoroth,Besatt,Dissection,Arcane Grail...
![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 28-September 06 Потребител N: 1598 ![]() |
ами кефя се на wintersun макар 4е не са само black
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
А вярно ли е, че изнасяме компютри за Япония?
Вярно е, само дето не са компютри, а компоти, не за Япония, а за Нигерия... -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Любим албум имам, да - Covenant - Nexus Polaris
Но за любима група като цяло...не знам, май не се сещам. Този албум много ми харесва, но другите албуми на тази група са доста различни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
KOROZY ![]() Dissection Satyricon Dimmu Borgir Тва са ми 3те най-любими блек групи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
ами кефя се на wintersun макар 4е не са само black В интерес на истината, количеството блек в Wintersun е минимално... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ То има ли такова, само вокалите на Яри като от време на време са малко по-тежки, иначе не съм забелязал
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 28-September 06 Потребител N: 1598 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Satyricon-"Repined Bastard Nation"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ВЕЛИКИ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 4-October 06 Потребител N: 1614 ![]() |
защо ли имам чувството че тоя дето е пуснал темата и дето ем Бурзум слуша, ем "хейл сатан" е поредният позьор който си мисли че сички блек банди се големи сатанисти че и той покрай тях такъв се пише. така ми е вкиснало от някви непросветени дето хич не им е ясно за кво пеят групите, които уж слушат, на оня мога да му кажа че много тъп да пуска тема като той самият не е наясно за кво става дума в тоя стил музика.... ебати мислих си че на Бурзум феновете имат мозък в главите си но тоя "сатанист" ми разби надеждицата...
![]() и ми адски интересно как някои слушат и мейхем и Бурзум.... се си мисля че кат си фен на едното към другото се ще чувстваш гадна ненавист... още малко ше писнете "euronymous е велик, Варг е велик, и двамата са ми любимци " ахахахахахахах а пък тия дето разправят колко се кефят на СоВ и Мейдън кой ги е пуснал тука бе. айде на сяка манджа мерудия.... колко неадекватно от моя страна при положение че в момента звучи mask of sanity.... Burzum ueber alles!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
и ми адски интересно как някои слушат и мейхем и Бурзум.... се си мисля че кат си фен на едното към другото се ще чувстваш гадна ненавист... още малко ше писнете "euronymous е велик, Варг е велик, и двамата са ми любимци " Аз противоречие не виждам. И Burzum, и Mayhem имат велики неща. Конфликтът между Varg и Euronymous е нещо тотално несвързано с музиката. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
значи не може просто да харесваш музиката на 2 групи от различен стил ?
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^^ А ти си един тру блекар, нали? Комерсиален шит няма, братле, какви са тея простотии. А това, че Боргир имат едни от най-интелигентните сатанистки текстове (спести ми коментара си, че са комерсиален боклук, повечето идиоти, които се мислят за тру блек метъли, го казват), въобще не го забелязваш ли, какво? Като ти прочетох мнението направо се хванах за главата, това че Euronymous и Varg са имали конфликт какво значение има по отношение на музиката им и слушащите ги? Слушащите Мейхъм трябва да убиват тези на Бурзум и едва ли не да са във война, да се изтребват? Стига глупости...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 4-October 06 Потребител N: 1614 ![]() |
1 не съм казала че има комерс блек
![]() 2 явно аз съм единственият човек който освен за музиката му пука и за подбудите и идеалите на тези, които я създават 3 абе тва тряаше да е първо, не съм тру блекарка, слушам предимно пауър и готик ![]() исках да кажа че има много религиозно, а не музикално нопосветени абе вие кво ми се връзвате ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
абе вие кво ми се връзвате ![]() Ами започна с доста емоционален пост... и трябваше все някой да каже нещо ![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
музиката им не може да се мери с дълбоките идеи на олдскула.... Някои са много дълбоки направо. Може и да има тъпанари, които са си повярвали на глупостите, но като цяло целият "сатанизъм" на олдскула го няма или поне е в някаква изкривена форма, която няма много общи неща с истинския термин. Цитат и ми адски интересно как някои слушат и мейхем и Бурзум.... се си мисля че кат си фен на едното към другото се ще чувстваш гадна ненавист... още малко ше писнете "euronymous е велик, Варг е велик, и двамата са ми любимци " ахахахахахахах И на мен са ми много интересни тези хора, в частност аз съм си много интересен. Какви заключения.. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
IMMORTAL
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
имам доста любими групи и пачета...най-вече Borgir, Cradle, Immortal и т.н. а песните...много са определено...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Айде и аз да напиша нещо тука. Та:
Харесвам страшно много Cradle of Filth и Dimmu Borgir, макар че ще бъда оплют от повечето trve cvlt satanical блекаджии, но въобще не ме интересува. Иначе Emperor Immortal Dissection Satyricon -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:15 PM |