![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 25-September 06 Град: София Потребител N: 1592 ![]() |
Първо здравейте!
Ммм... Кфо да кажа... Казвам се Венцислав (мразя да ми викат така, за това Венци). На 16 години съм и съм от София. Групите съм ги писал в профила. Друго... Печен и свестен човек съм, лесно се разбирам с околните. Малко идиот си падам, смисъл в доброто значение на думата. Друго не се сещам за сега, за това питайте ако ви трябва нещо допълнително ![]() Поздрави! -------------------- If you don't live for something, you will die for nothing!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Добре дошъл, наборе!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Добре дошъл Венци. Хоби???
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Здравей, добре дошъл! Смешен аватар, нелоши групи изброени, някои от тях са много обичани от форума (като едно цяло), а други съвсем не.
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошъл!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ари привет и от мен дано ти хареса тоя форум
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре дошъл!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 25-September 06 Град: София Потребител N: 1592 ![]() |
Добре дошъл Венци. Хоби??? ![]() Хоби... Преди време много четях комикси, но от известно време малко закъсах с кинтите и нямам възможност да си купувам. Също така от около 3-4 месеца свиря на бас китара. Оформям една групичка сега (или по-скоро проект, щото не се знае кфо ще стане, защото още не свиря на собствен бас, а на този на чичо ми и не можем да ходим да репетираме ![]() Здравей, добре дошъл! Смешен аватар, нелоши групи изброени, някои от тях са много обичани от форума (като едно цяло), а други съвсем не. ![]() ![]() Ммм... Метъл слушам от вече може би 7 години. Преди това бях някфо чудо, което наричаше себе си рапър и слушаше предимно български рап (не мога да си представя как съм могъл да слушам тая боза ![]() А за групите- ами аз съм някъф такъв мелез- слушам от сичко по малко, като се почне от рок и се стигне до death metal и grindcore. Вярно че е може би e малко смешно, но съм си така ![]() -------------------- If you don't live for something, you will die for nothing!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Здрасти
![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Добре дошъл:)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Hatebreed - подпис?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, да! От там ми дойде. По принцип го знам това, смисъл готино е, но от Hatebreed ми дойде като идея самия израз. И си е вярно това дето казва
![]() О, и забравих нещо! Някои от приятелите ми от скоро започнаха да ми викат Нечо, ако искате можете и така да ме наричате. Ама май по ник е по-добре, че да се ориянтирам по лесно ![]() -------------------- If you don't live for something, you will die for nothing!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Здрасти! Хубави и разнообразни по стил групи си посочил в профила си! Браво!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Мерси, мерси!
![]() ![]() -------------------- If you don't live for something, you will die for nothing!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Добре дошъл от една Кака даже лелка сина ми е на 14
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:02 PM |