![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Явно ше се наложи и аз да почна с пушилките за да ми стане по-интересен тоя форум
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Tak ah Wah!
Tak!11!1 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
тревата е за тъпаци Така си е. Повечето, които пушат -- са пълни отпадъци за човешката раса. Дори и аз се дразня на такива жалки хора, макар че пуша от доста години и нямам мнение тук, което да не съм го писал напушен като гъз. so what?![]() Вие сте хитри... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
тая помия тревата убива мозъчни кл;етки .. трябва да се въведат закони за 24 часа побой в рпу-тата ако фанат някого с макина, домати, или както там му викате вие не "хитрите"....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Ти кога възкръсна бе Тупак
![]() ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Не се дрогирам, само веднъж съм пробвал и не ми хареса, не пуша - върл непушач и цигаромразец съм
![]() Добре че поне съм зарибен по метъла иначе крилца щяха да ми пораснат ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Метълът по какъв начин възпрепядства появата на "крилца"?
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Искаш да кажеш "Рогца"
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
По-добре зная какво искам да кажа, съжалявам.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Метълът по какъв начин възпрепядства появата на "крилца"? Сатанистичният, див, шумен и брутален метъл, който те кара да скачаш от кеф, възбужда в теб дебрите на жестокостта в душата ти - да ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ауууууууууууууу, пазете се - бруталист!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, има такъв момент
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
РЕСПЕКТ, бате. Страшен си!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Music is my drug.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
ми тревичка упавам по някои път. Пак редовно си пийвам
![]() -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
знам но се пак мерси
![]() ![]() -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
По едно време пушех доста и кафета и коли много пиех, ама вече съм чиста
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Най-вече компютърните игри, един приятел казва, че трябва да ми се забранят със закон... имала съм мнооого безсънни нощи, циклейки нещо. След това музиката и форумите
![]() А гледам, че тук се вихри спор за тревата - аз веднъж съм опитвала и ми беше някво тъпо... а и по принцип съм весел човек и не ми трябват някакви треви и алкохоли, за да се забавлявам, макар че алкохол пия малко, че ако пия малко повечко и вече съм на черешата ![]() Иначе ако става въпрос за твърдите наркотици винаги съм била ЗА легалезирането им, защото така ще измрат всички безволеви същества и няма да ни тормозят с присъствието си. /Нищо лично към никой ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Метала,алкохола и тва е зависимост към хубавото,нищо че след 12-15 години ще осетя липса на черен дроб.
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
Не знам дали съм го казвал тук (тъй като съм го казвал хиляди пъти и ми се губи), но аз съм си достатъчно луд, ако взема да се напия или надрусам, ще взема да изкривявам пространството...
![]() -------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Единственият наркотик, който взимам е живота. Мамка му, няма отказване. И те прави пълен тъпак.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Alle Zusammen!!!!
-------------------- |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Мразя цигари и трева, присира ми се само като ги помириша.
Алкохол обаче пийвам. И наргилетата си ги бива стига да не са с райграс. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Пия по бира в компания,и трева съм пушила трижди,е вярно пуша като комин вече седем години,и метъла ми е мания от толкова,за компютърните игри да не говорим...абе само семките и irc ми липсват...
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 3-November 09 Потребител N: 3614 ![]() |
Често ползвам, да.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 9-January 11 Потребител N: 4012 ![]() |
Наблягам на хашиша.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:53 AM |