![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
^^Аре нема нужда да идва, нека си ходи на кочинката. Междо другото разбрах, че е йога вегитарянец и не знам, за кво му е толкова много свинско?
-------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Ти да си чувал рефрена "Левски - свине ,свине ,свине!"
И това сте го изкопирали от нас - за справка едни мачове с Челси преди 20-на годинки:) Както и половината си песни ,но както и да е.. ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
^Може, ама не е верно!
![]() -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^^Съгласен съм с теб.На мача с Барселона продължиха с краденето(всички знаем как).Те като си нямат нещо тяхно естествено ще се нахвърлят на ЦСКА-рските песни, агитации и т. н.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Ако баща ти е стар левскар - питай го. Ясно е ,че не ми вярваш:)
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^На кой отбор си привърженик, че нещо не разбрах?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дърт чорбар и комунист съм и мразя говежди елементи!
Нищо ,че брат ми и баща ми са говеда:) ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Само ЦСКА!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе който иска да си подкрепя любимия отбор
![]() Трябва да има конкуренция и демокрация ![]() и наркотици ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако баща ти е стар левскар - питай го. Ясно е ,че не ми вярваш:) Баща ми е от Ботев(Пд), ама нема значение, щото това за нащте и ващте песни, е като спора за кокошката и яйцето. ![]() САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!!!!!! ![]() -------------------- България е нашата родина,
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:11 PM |