![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Гледал съм няколко епизода на Изгубени, харесват ми но само толкова. Единствения сериал, на който свалям всяка серия е Prison Break. Заслужава си
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
Женени с деца ми е любимия.
Ал Бънди президент, президент... ![]() -------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^Да, Heroes е прекрасен сериал. И аз съм се зарибил по него здраво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Култов е, но били планирани цели 5 сезона, което малко ме озадачава
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
аз "Prison Break" се бях зарибил да го гледам от лятото и ся чакам новите епизод
-------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Абе на училище си подаряват разни дискчета ала-бала с "Prison Break" - я втори, я трети сезон. Толкова ли е добро? Като го гледам по Нова, ми се вижда някакво... обезкуражаващо.
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Heroes и на мен е новата ми зарибявка
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Абе на училище си подаряват разни дискчета ала-бала с "Prison Break" - я втори, я трети сезон. Толкова ли е добро? Безумно добро е. Приеми го на доверие. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
оуууууууууу и аз съм фен надоста сериали... както спомена InsArtTure-Cold Case направо е жесток сериал. Много добра музика, а пък главната актриса... не знам ама ми е страшно симпатична!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^^Трети сезон на Prison Break чух че не се предвижда
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чудесно, радвам се, че няма да го разводнят!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абе, болка голяма ми е, че не мога да си намеря едно наистина прекрасно сериалче като Профайлър. Срамота е, че една толкова идейна и добре реализирана продукция още не е рипната на .avi-та. А само като си спомня преди време колко пристрастен бях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dexter e нещо подобно и е интересен
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Наскоро гледах един епизод на "4400" и доста ми допадна, сега си го свалям.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
"Женени с деца" и "Малкъм" са много добри сериалчета, но "Семейство Симсон" направо кърти мивки
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
Семейство Симпсън, Женени с деца, Сексът и градът
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
За мен фаворит си остава Женени с деца въпреки че е малко за по малоумни
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Като цяло Fox Life си го пускам когато искам да си почина пред телевизора, много неангажиращо ми действа. А иначе сериалите, който изгледах на един дъх и са ми много любими са "Kingdom Hospital" и "Supernatural"
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Beavis & Butthead по Vh1 - неповторимо филмче!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз съм гледала няколко епизода на Jericho, но нещо не ми харесва
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Който е пропуснал Masters Of Horror ...
![]() Има егати попаденията ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Но и големи тъпотии честно казано, отдавна съм се отказал да го гледам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Това ми е един от любимите. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Този е убиец. Нещо като "Женени с деца", но по брутален.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За феновете на 24 новият 6ти ден (сезон) вече започна. Първите четири серии може да намерите в арената!
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Heroes- Страхотен е! Нямам търпение да излезе новият епизод.. ся около 12 майче щял да излезе...
![]() Иначе: Малкъм, Профайлър, Никита, Мистър Бийн и много други ,но вмомента не се сещам заглавия... А има и един по единия АХN за един с три измерения и един пич дето бездаиска отива в друго.. и дет разследва "Вескор",.. -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето една доста интересна новина.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Само дано не направят Джон Сняг негър, че онзи Орфей все още ме преследва в кошмарите ми...
![]() Иначе е чудесна новина. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Alias Ахх Синди Бристоу
![]() La Femme Nikita Еми за мен този сериал си е култов! Prison Break Мммм Майкъл ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 06:21 PM |