![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 16-June 06 Град: Плевен Потребител N: 1405 ![]() |
Предлагам в тази тема да се коментират родни гаражни банди имали късмета да запишат нещо в студио. Такива групи има много. В Плевен има 2, които са по-известни.
Тук да се поставя информация за предстоящи събития около тях както и техни песни пуснати за безсплатно теглене. Да се коментира родната рок/метъл сцена и перспективите пред тези групи. -------------------- ![]() FREE FIRE ZONE WITH MY M-16... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Да това е хубава тема...не помня дали имаше подобна, но както и да е
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Извинявам се за липсата на компетенция, ама какво е гаражна метъл банда?
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
garage days
![]() така се почва ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 16-June 06 Град: Плевен Потребител N: 1405 ![]() |
Групи ,който свирят за удоволствие и изнасят някой друг концерт в "ъндърграунд" слоевете.
-------------------- ![]() FREE FIRE ZONE WITH MY M-16... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Накратко кефа да става е тва е яко
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е то у нас май всичкои групи си свирят за кеф и от време на време концертче нещо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Като стана въпрос за гаражен метъл, съвсем скоро ще си купувам китара само да ми дадат кинтите от бала и ще набирам желаещи за хеви/спийд метъл банда ако има желащи да пишат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1711 ![]() |
Ами аз съм човека-група
![]() Ще ви обърна внимание на последната композицийка, която записах. Свалете от тук. Звука не е добър, но без пари толкоз ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Пич идвай за 2-ри китарист
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Като стана въпрос за гаражен метъл, съвсем скоро ще си купувам китара само да ми дадат кинтите от бала и ще набирам желаещи за хеви/спийд метъл банда ако има желащи да пишат ![]() Няма прогрес в България, като цяло трябва да се насочите към нещо от рода на хардкор, много са хората който го слушат или граинд, аве колкото и да харесвам хевито то няма прогрес, да си чул някоя българска група да е прогресирала... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами Ахат и Епизод са на доста високо ниво като за български хеви метъл групи
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
О боже!!!!..........Ахат и Епизод...Наистина нямам думи....но просто бих казал че определено нямат място да се споменават тук в тази тема..... а даже бих си позволил да кажа че не заслужават..но това е лично мое мнение...те са наистина """"великите""""... но и единствените с които разполагаме ..така че по добре да си ги ценим...(ебати)..
истината е че са вече тотално смешни...аз вярвам че дори в момента има групи които свирят по мазета и са дълеч по добри....и че тази тема е за тях.... нека се представят... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами ако за теб не са добри тези групи за мен са а като казвам за ахат имам предвид албумите Похода и Изпод руините а не оня албум дето е правен в америка
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
За "Походът" на Ахат мога спокойно да кажа, че е хард рок албум на световно ниво. По нищо не отстъпва от доста албуми на Deep Purple или Uriah Heep. Един албум, с който наистина трябва да се гордеем. Лошото, както каза и Dragontear, е, че това им е общо взето единственият албум или поне единственият, който си заслужава да спомена. След него вече не са същите... Отец Божидар...
Колкото и да си кривим душите, Ахат не са гаражна банда. Напълниха Христо Ботев и ако решат да изнесат концерт в гараж, по добре да е някой адски грамаден гараж. А в тази тема става въпрос за прохождащи банди, които засега свирят само пред приятели и определен кръг от познати. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма прогрес в България, като цяло трябва да се насочите към нещо от рода на хардкор, много са хората който го слушат или граинд, аве колкото и да харесвам хевито то няма прогрес, да си чул някоя българска група да е прогресирала... Ами Ахат и Епизод са на доста високо ниво като за български хеви метъл групи Ето за това ги споменах, защото Vermic каза че този стил нямал прогрес в България и аз му казах 2 достойни банди в този стил това е, много добре знам че нито Ахат нито Епизод са гаражни банди но просто се отвори такава тема и затова ги споменах а не че аз самият ги смятам за гаражен метъл ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 15-October 06 Потребител N: 1626 ![]() |
Ами тогава да представя и аз нашата банда - казва се Cupola. Повече информация може да се намери на cupola.data.bg , а песни - във всички български метъл-портали и сайтове. Все пак ето линкове за по-бърз достъп:
F.S.R.E. - http://store1.data.bg/cupola/Cupola%20-%20F.S.R.E.mp3 Secrets And Lies - http://store1.data.bg/cupola/Cupola%20-%20...0And%20Lies.mp3 Stricken - http://store1.data.bg/cupola/Cupola%20-%20Stricken.mp3 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слушал съм ви записите пичове. Много кефите, само така! Ако с Дистормънт изнесете нещо в Плевен задължително ще сме там!!!
-------------------- ![]() FREE FIRE ZONE WITH MY M-16... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:59 PM |