![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Тъй като и аз самата не знам каква музика имам на компа, от няколко седмици съм започнала кация по прослушване на всички албуми. Попаднах на Mar de Grises. Невероятна банда, съжалявам, че не съм я прослушала по-рано. Чилийски мелодик дуум дет метъл --- накратко уникални. За йалост са издали смао един албум и едно демо.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
The Gathering
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Последната група която открих е Norther - страхотна група а вокала малко ми напомня на Alexi от Children Of Bodom
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Това да откриеш Norther на мен ми звучи като да открия меидън или джудас нищо лично не се впрягаи това е една от любимите ми банди
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Shah 1987
Приятно ново спид-траш групе. Ако сменят вокала ще изкочат на повърхноста гаранция ![]() edit: хмм ич не е нова групата ![]() ![]() Но като гледам .... до 94-та - начи не са си били сменили вокала ![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-January 07 Потребител N: 1798 ![]() |
Rivendell; тавата Last dawn мнооого добра
![]() -------------------- I am the enemy!
I am the antidote! Watch me closely, I will stand up - NOW! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Lair of the Minotaur
![]() Още една група със странно име, правеща хубава музика. ![]() Архивите ги определят като "Thrashy Sludge/Doom metal". Аз не знам как ги определям, в момента слушам албума им от 2006, че той ми попадна първо. Мисля, че биха се харесали на разнообразен кръг от слушатели, фенове на траша, на мачкащ дет, почитатели на Mastodon и др. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Моля, моля, дай насам.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
Absu... даже не знам как са попаднали в play-листата ми
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Eventide
Абе шведски мело дед с прогресив елементи кво да ви обеснявам яката работа си е -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Roddick, какво да го правя това бре? Иска пари.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Lords Of Decadence
-------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Roddick, какво да го правя това бре? Иска пари. ![]() Ми то по принцип безплатно можеш да теглиш през определено време в зависимост кога си теглил последно. Например теглиш файл и следващ можеш да теглиш след няколко часа, пробвай пак и трябва да стане. Иначе пари за premium акаунт се дава, при който няма ограничения за тегленията. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Sothoth - здрав полски дет метъл.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^
![]() Transmission0 - много приятен пост-метъл/слъдж/дуум. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ето едно линкче към Керази. В момента сийдвам, така че би трябвало да няма проблем.
http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?showtopic=88840 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kylesa, познайте що за стил са.
![]() Забравил съм да спомена и Rosetta мисля. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Grimm, Северние Врата, Ravenclaw, Tiwaz са част от идващата викинг/фолк/блек/пейгън офанзива
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Volkana
http://www.metaleros.de/countries/brazil/volkana.html дамска кретеноидна, особенно зла банда ![]() бразилки, свирят много приятен траш и имат 3 албума 91-94 само... за жалост -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Catafalque
(Благодарности на Диляна ![]() Приятен готик от съседна турция. Доста свежарска музика. Напомнят на Macbeth. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Atrox и The 3rd And The Mortal. Две чудесни експериментаторски банди, които хем си приличат много, хем нямат нищо общо. Не знам как се натъкнах едновременно и на двете. Творят дуум/готик/авангард/прогресив/ембиънт с женски мистични полу-ориенталски вокали... Абе творят нещо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Valkyria и Storm. Фолк/викингски работи от нордическите страни
|
|
![]()
Коментар
|
|
Burden Of Gief
http://www.burdenofgrief.de/ Бре, Death не слушам ама това някво мело го дава и доста приятно звучи. Доста качествен инструментал ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Любимци са ми. Чуй албума им от 2004.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Новият е още по-здрав!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Thronar - поредната яка банда, която Ицо ми препоръчва. Водят ги battle metal, което в случая е мелодична комбинация между фолк и блек. На моменти леко ми напомнят на Bal-Sagoth.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Hantaoma, Solgrav, Sabhankra, Hrossharsgrani, Celtic Legacy, Bucovina и Lunar Aurora. Преобладават фолк/викинг групите хD
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Северние Врата от няколко дни рутят фаянса вкъщи. Страхотен фолк метъл от Русия!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 12:43 AM |