![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Влюбен съм
![]() За пореден път уцелват правилния (според мен) баланс между бързо, брутално, право в лицето, мега агресивно и прочие качества, които трябва да притежава една траш банда (другите като мелодия, путки, минзухарчета и прочие, както се сещате, са напълно излишни). Не знам дали има друга музика освен този модерен, брутален траш метъл, която да ме кара по-силно да искам да се потроша тотално, понасяйки със себе си надолу всичко около мен. HateSphere заслужават тази иконка - ![]() П.С. Ако някой не се кефи примерно на последния The Haunted, ето му лекарството. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цар си да не даваш лийкидж линкове! Отивам да търся.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Стабилно!
![]() Можеш да си слушаш албума при всякакво настроение. Парчетата са кратки, точни и ясни, както си трябва за стила. "The Slain" & "Feeding Тhe Demons" са моите фаворити. ![]() HateSphere заслужават тази иконка - ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Forever War - размазваща биячка
![]() Точно такъв траш харесвам ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Не е баш стила ми, но определено лъха на хубаво албума. Прекрасно попадение на момчетата от групата.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"The Slain" & "Feeding Тhe Demons" са моите фаворити. ![]() А кво ще кажеш за "Drinking With Teh King Of The Dead"? ![]() ![]() Поезия! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Още от първо слушане ми прозвуча различно, в добрия смисъл. В началото бие на Metallica от "Load"...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мене ми звучи леко пантерски. Което е яко. Яко е и, че след като загина всякаква надежда за реюниън на Pantera, някакви новички* банди като HateSphere и Lamb Of God започват да демонстрират тия си влияния все повече...
*горе-долу, де... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Много приятен албум, макар и предишния да ме кефеше една идея повече май... Ама има още да се слуша де
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
баланс между бързо, брутално, право в лицето, мега агресивно и прочие качества, които трябва да притежава една траш банда ХъХъ ..Сигурно е страшен !! Требва да си направя регистрация в арена ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() пони ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 14-March 07 Потребител N: 1959 ![]() |
МЕГА ХИПЕР УЛТРА - ТЦ! - Тук-Там някой стабилен риф, който веднага бива осиран от типичните за шведите готенбург изгъзици и РАЗБИРА СЕ I WANNA BE C00L BR00TAL THRASH вокала, който е направо жалак. Обикновенна шведска помия в стил АРЧ ЕНЕМИ, КАРНАЛ ФОРДЖ и шампионите Дъ Хаунтед, но щом си те радва няма лошо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами ти туко що изброи някви ебати яките банди и ги нарече помия след тва.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-February 07 Потребител N: 1901 ![]() |
Много яка група , харесват ми
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 09:16 PM |