![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Soulgrind Ха така. Преди време бях писал в темата "Търся", че им издирвам бая албуми на тези образи. Казвай откъде си ги добарал!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Arafel!!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Soulgrind Ха така. Преди време бях писал в темата "Търся", че им издирвам бая албуми на тези образи. Казвай откъде си ги добарал!http://vargumor-music.nnm.ru/soulgrind_pakana_2007 Това е последния регистрираш се в music.nnm.ru ползваш линка по горе отиваш на рапидшаре даваш му фрии чакаш малко 1-2 минути пишеш едни кодове теглиш ако не си теглил от руски саитове ще видиш голям зор та като сваля кво има по мулето наи добре да ти ги пратя по icq или скаипе последния албум е уникално добър откритието ми за месеца -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
DragonForce
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Dragon Force
тия са задължителни никога не е късно и тях да откриеш -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Lord Belial
![]() Некви изруди пак. Как ме кефят такива групи напоследък ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
EMERALD SUN.......
![]() -------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Crimson Tears...Приятен готик от Финиландия
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Lord Belial ![]() Некви изруди пак. Как ме кефят такива групи напоследък ![]() като бях на 14 ми харесваха, ама вече такива групи нещо не ме впечатляват... -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Nostradameus.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
О, последният албум е едно голямо лайно. Предишните им неща обаче здраво си заслужават.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ Как само ме обнадежди да ги чуя...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Първият и третият са страхотни албуми, наблегни на тях.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Amatory!!!!!!!!!!!!!!Бахти и якото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МетълКор от Русия идва чак ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^ Това не бяха ли онези с кавърите
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
http://www.amatory.ru/site/index.php
Незнам за кфи неща ми говориш,но е жестоко! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
Lord Belial!
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Hargos - доста ме впечалиха като за дебютанти. Пичовете са от Бразилия и правят доста сполучливо съчетание на стилове: траш, прог, пауър...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
A ПРЕОТКРИВАНЕТО брой ли се
![]() MINISTRY Не бях ги слушал цифра години. И нещо не ми пасваха преди. Ама днес кво ми стана, че реших да пусна 06-Rio Grande Mortale иии... направо ме пребиха със селски лопати...мамка му олигофренска ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Throne of Katarsis
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Cock And Ball Torture
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Cock and Ball Torture - добро, добро ;р
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dimension of Doomed
Руски мело дет с много клавири за първи албум е много добре пипнат ще има бъдеще за таз дружина http://metal-archives.com/band.php?id=73929 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Krisiun и Mael Mordha, Крисиуна не ме грабна особено, но пък днес съм в друго настроение, после пак ше ги прегледам
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз пък днес го карам по-атмосферично и открих две прекрасни martial industrial банди - Triarii и Karjalan Sissit(между другото, съвсем спокойно може да се каже, че открих целия стил). Бандите са прекрасни и имам чувството, че ще се задълбоча в творчеството им. А докато съм на подобна вълна реших най-накрая да си пусна и Tenhi за да видя какво толкова им харесват и установих, че има какво и то не малко.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Triarii
Създават страхотна атмосфера харесаха ми на първо четене . Прав си трябва да се оставя време за слушане и на такива групи -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
последното ми откритие се казва Авантазия. не са лоши, но можеше и по-добре. имат обаче една супер яка песен - Farewell. (мързи ме да вида в речника кво значи)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Farewell означава сбогом.
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Аз пък днес го карам по-атмосферично и открих две прекрасни martial industrial банди - Triarii и Karjalan Sissit(между другото, съвсем спокойно може да се каже, че открих целия стил). Хахахах,не, не си, не се зарибявай да го откриваш целия ;р martial industrial са тъй ли, хахахахах ;р някъде е написано това ли ;р -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:52 AM |