![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Темнозорь и Tvangeste ! Страхотни групи, как ли досега не ги бях чувал, нз...
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
Silent Decay...стават
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Trail of Tears ги отбягвах доста дълго време, но в последствие открих, че са доста приятна банда.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
maybeshewill и по-специално парчетата Japanese Spy Transcript и In Another Life, When We Are Cats
могат да се чуят тук малко след началото на плейлистата -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Темнозорь и Tvangeste ! Страхотни групи, как ли досега не ги бях чувал, нз... ![]() А такаааа \m/ ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Хайди да споделя и последното си откритие с вас! Oblomov доста приятен чешки блечец
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Shape Of Despair,My Shameful,October Tide и някои неща на Saturnus,които не бях слушал преди това. Дуум,дуум,дуум... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Manigance
http://www.metal-archives.com/band.php?id=4518 Благодарение на lodborg които я спомена в темата Вашият личен топ 5 за последните няколко дни стахотен прогресарски пауър на френски език -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Една от най-най-най-любимите ми банди.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Вече нищо не откривам ,само трия ...
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 14-May 07 Потребител N: 2080 ![]() |
Marduk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Himinbjørg - ето че и французите можели да правят вайкинг метъл. И то съвсем не лош.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Супер мощни са \m/
И аз наскоро, преди две седмици някъде ги открих. Викингер!11 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Autumn Tears - по-добре късно отколкото по-късно. Прекрасна група ... просто нямам думи. Не се наемам с класификация на стила, може би някой по-знаещ ще каже. Много спокойна и чувствена музика. Супер са.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
At War With Self
Много голям прогресив! "Torn Between Dimensions" е албума. Cephalotripsy "Mind Numbing Brutality!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 12-September 06 Град: София Потребител N: 1564 ![]() |
Vintersorg.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Amok
http://www.metal-archives.com/band.php?id=46133 Най добрата сръбска група която съм чувал ебати яките ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Dauntless - death/thrash
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Manigance http://www.metal-archives.com/band.php?id=4518 Благодарение на lodborg които я спомена в темата Вашият личен топ 5 за последните няколко дни И аз чрез него открих Nargaroth. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Meshuggah
![]() ~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Atheist & Niroth
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Ами последната е Мастодон.Много добър метъл.Не знам какъв стил са но ме кефят
![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Forever It Shall Be
http://www.metal-archives.com/band.php?id=94423 Яко метъл кор не слушам но комбинацията с мело-дед на тази група е съвършенна -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Симфонични метъли някакви, Gwyllion се казват. Приятно, леко и неангажиращо.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колко е яко да преоткриеш група от ранга на Skyclad, просто ги бях позабравил и не ги бях слушал обстойно. А все пак са Бащите, заедно с Батори
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blot Mine - много приятен блек от швеция, с едва доловима следа на мелодичност. Малко напомня на Naglfar, ама толкова малко, че направо се чудя как ми хрумна сравнението.
The Monolith Deathcult - два албума имат тези брутал детаджии, но изслушах с удоволствие и двата преди малко. Както и една тотална изродщина, за която смятам да пусна тема след известно време, стига да я смеля подобаващо първо. Прогресарите и авангардистите ще се израдват яко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Intense - 2007 - As Our Army Grows много добър UK power metal, леко наподобяват старите ICED EARTH, но съвсем леко, без да дразнят. Сетих се и аз да ги чуя. Наистина качествена банда, сходствата с Iced Earth само радват. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nevermore
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 01:48 PM |