![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Гледам най-много хора са отговаряли с не.Като се замислите обаче ви е страх от много други неща, които водят до смърт и всъщност за тва ви е страх от тях.Така че е тъпо да се твърди че човек не се страхува от смъртта.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Не ме е страх от смъртта, страх ме е от това, че ще остана сама след нея
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Човек може да бъде сам и без да е умрял, а това е много по-страшно от самата смрът. Все пак, тя е нещо естествено и сполетява всички живи организми, но виж, какво става след смъртта не мога да ти кажа... просто не мога да си представя едно голямо нищо, в което няма да имка нищо. Нито мен, нито теб, нито мислите ни, нто нищо, даже и цвят няма да има, но никой не може да осъзнае това в такъв момент, защото той просто не съществува...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Смъртта е част от нас (:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Бр
![]() ~SteamOfBlood? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Човек може да бъде сам и без да е умрял, а това е много по-страшно от самата смрът. Все пак, тя е нещо естествено... това в такъв момент, защото той просто не съществува... Съгласен съм, че самотата е най-страшно нещо... Но има и нещо още повече - най-лош е самият страх и вината, които човек сам си причини (а има невероятни постижения в това да се самоунищожават хората - много са находчиви и оригинални). След смъртта - никой не знае - край мен много хора вярват в прераждането, но не мисля че "то" е това, които си представяме, ставаме нещо, отиваме нещо... най-добре превръщаме се в нещо, защото не може да се изгуби всичко изведнъж, човек не би позволил и би си измислил начин да продължи... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
абе не знам защо трябва да се плащи човек от такива неща.Не ме е страх от самата смърт-страх ме е от две неща:
1.Че няма да оставя нищо зад себе си 2.Че ще умра без да липсвам на някой (много вероятно ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
ами мен ме е страх от това как ще си бия шута от земята а не кфо ще правя после.всъщност и от тфа ме е страх щото представете си че верно дедо господ съществува и ке си метълясвам у ада май
предпочетам бърза и безболезнена смърт...ама кой те пита. за сега не трябва да се притеснявам щото има още мноо да си живея ма кой знае дали утре няма да ме сгази някой влак в крайна сметка... я па искам да умрем от свръх доза хехехе.... бъзикЪм са -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
Аз лично не се страхувам от смьртта..дори има и някаква извратена красота в нея..
Смятам че хората преди всичко не разбираме понятието смърт,и драматизираме когато се говори за нея.. Никой не се е върнал да каже поне има ли продължение... Незнаем колко ще живеем,но важното е да живеем..След това ще имаме достатъчно време за смъртта. А да се страхуваме от нея няма смисъл..страха няма да я избегне ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не ме е страх. Това е нещо неизбежно, нещо сигурно. Аия които казват, че я приемат, но "не са готови"... Ами тва е малко тъпо. Мамка му, може докато си вървиш на улицата да ти падне тухла на тиквата... Във всеки един момент може да умреш. По добре да си изживееш яко живота, щото накрая 100% си Alone In The Dark...
![]() "НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ, СЪЩЕСТВУВАМ САМО АЗ." - Смърт от Света на диска. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 ![]() |
Не ме е страх точно от самата смърт, по-скоро от... последствията и, така да ги наречем. (:
И да умра, какво толкова - нищо (предполагам) няма да чувствам, обаче оставям тук близките си и... това е гадно... Пък ако умре някой роднина/приятел, изобщо си нямам идея какво ще направя. Сигурно ще съм на път да се метна отнякъде и само някакъв тъп инат ще ме спре... ![]() -------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 29-June 07 Потребител N: 2178 ![]() |
Страх ме е по - скоро от това след смъртта, ако има такова, защото ще съм си напълно сама, а това най - го мразя.
-------------------- Evey step I take,
every move I make, ![]() every single day, every time I pray I'll be missing you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 29-June 07 Град: Bulgariq Потребител N: 2180 ![]() |
Не мисля че трябва да ни е страх.....то си се случва
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
страх,не страх всички ще умрем
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Tемата не е тъпа. Съвсем в реда на нещата си е. Но не става под давление на нечии отговри да си кажеш- е, смешен/а съм с тая моя параноя. Някои изпитват наистина страх, дори категорично отказват да говорят за това, като знак на лоша поличба. И как може да ги сполети смъртта, защото я изричат на глас. За мен няма страх. Всъщност, това е последното, от което ме е страх. И това е последния страх, за който бих могла да мисля. Неизбежното. Дали ще е утре или след 40 г., няма значение. Искам няколко неща да видя направени в живота си. Ще е жалко, ако не успея да ги осъществя и се затрия. Глупаво ще е, ако утре пресека на натоварено кръстовище, без да се огледам. Това си е чиста проба самоубийство. Не съм суициден тип. Но това ще е просто глупаво. Но и от това не ме е страх. Искам просто да си ми дойде естествената смърт и да умра свободна. И да съм изпитала и видяла онези няколко неща, за които мечтая.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 17-June 07 Град: София Потребител N: 2142 ![]() |
Не знам,може би хората се страхуват,защото е нещо неизвестно и н е подлежи на опознаване
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Лудостта е като любовта - прекрасна,когато е споделена!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 14-December 07 Потребител N: 2482 ![]() |
Да, страх ме е, защото стремежът да постигна още предостатъчно очаквания в живота си е много голям. Макар че оня ден по психология единия лектор спомена, че стремежът на хората е или да живеят или да се унищожават. Втората теза ми се стори доста странна, защото не съм такъв човек и не мога да възприема, че някой ще пожелае да намери смисъл в това да се унищожи. И все пак хора всякакви. Най-интересното е, когато станеш отворен към всякакъв тип характери и личности, опознаеш ги и се научиш да гледаш на света от всички гледни точки, а не само от тази, която е пред теб. Казано с две думи не трябва да сме коне с капаци.
-------------------- And if I don't,
and if I do, the difference exists in a fiction ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Що за тема. Четете Сартр.
38% не ги било страх, айде бе. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Ами...зависи,ако знам,че ще оставя много хора ,които да страдат-да,страх ме е,жал ме е за тях.Ако пък ако знам,че няма такива хора...не много,все пак смъртта част от живота,няма как.Мястото ,на което всички ние живеем,това е ада,всъщност,и след като човек умре,той има шанса да се махне от тук,в зависимост от това как е живял.Чел съм толкова много на тази тема,че мога да напиша цял роман,но все пак темата е различна...да не спамя много.
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 14-December 07 Потребител N: 2482 ![]() |
^Ми ти умираш за себе си, не заради мнението на другите за тази смърт. Не че като ти дойде момента, нещо ще спре мига на издъхването ти, защото близките ти ще страдат. Всички близки страдат, но когато умреш няма как да те е страх за това. Въпросът е лично ти от какво се страхуваш, свързано именно с тебе, ако се изправиш лице в лице със смъртта. Представи си, че се прибираш вечер от някъде и изведнъж иззад ъгъла изскочи някой психо тип с пистолет насочен срещу теб и го държи опрян в челото ти. Според теб кои са първите три неща, които ще ти минат през главата, като изключим: "Леле, някакъв психо е насочил пистолет срещу мен и може да прекрати живота ми в следващите секунди". Ще се замислиш ли за нещо друго?
-------------------- And if I don't,
and if I do, the difference exists in a fiction ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
^Aми ,доколкото се познавам ще се сетя за близките си,естествено ,след което ще ми стане много тъжно...
-------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
"И ето ме - с окървавени ръце, в отделението на убийците в затвора Фолсъм, чакам деня, предписан от щатските власти, когато служителите на щата ще ме изпратят в това, което те наивно смятат за мрак - мрака, от който се боят; мрака, който буди във въображението им страшни и суеверни картини; мрака, който ги кара с лигавене и вайкане да се стичат пред олтарите на своите, създадени от страха, човекоподобни богове."
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Не защото е неизбежна.Но има неща свързани с нея,които ме плашат
-------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Гледам най-много хора са отговаряли с не.Като се замислите обаче ви е страх от много други неща, които водят до смърт и всъщност за тва ви е страх от тях.Така че е тъпо да се твърди че човек не се страхува от смъртта. Абе Vlad, може и да си прав,но аз за себе си отговорих с 'не' защото няма смисъл да те е страх от нещо което искаш или не ще се случи все някога.Без занчение какво ще доведе до нея.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Я, гледам не съм се разписала тука :р Смелчаци такиваа, вие не се страхувате от нищо
![]() ![]() Може да се каже, че има периоди в които ме е страх, и такива, в които ми е pretty much все тая. Винаги ми е било интересно обаче как хората, които се радват на живота си отиват млади, а тези, които го кълнат и се надяват час по-скоро да си идат (много ми е интересно къде точно :р ) ако не прибегнат до по-драстични мерки обикновенно са дълголетници. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Oт смъртта не ме е страх, ама ме е страх от Бойко...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Не бих казала;дори ми е интересно какво става СЛЕД смъртта.Все си мисля,че хората отиваме в някое духовно пространство,където не се нуждаем от нищо-пълна хармония един вид.Но за съжаление никой не се е връщал от там,за да разкаже
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
М, че що да ме е страх? Тъй или иначе ше дойде рано или късно..
^ Ами ако се прераждаме, както твърдят онез китайски философи? ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Нямам представа дали преди съм писала или не в тази тема. Но каквото и да е било, истината е, че в момента се ужасявам от мисълта, че някога някъде някак ще умра и изпитвам съвсем сериозно страх от това! Не знам защо. Но е кофти.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ех, всички са така смели
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:45 AM |