![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
оо като каза готик банди...и аз не мога да ги слушам...мноо лигаво бре...особено whitin temptaion ![]() Те понеже за образец за готик метъл. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
ооо повярвай ми въобще не съм си и правила труда да им слушам всичко за да разбера колко им е лигав стила
![]() иначе любимата ми група с женски вокал е arch enemy -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
ооо повярвай ми въобще не съм си и правила труда да им слушам всичко за да разбера колко им е лигав стила ![]() Ами, въобще не е лигав, в интерес на истината. Пък и е крайно тъпо да се коментира нещо, което не се познава. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
оо като каза готик банди...и аз не мога да ги слушам...мноо лигаво бре...особено whitin temptaion ![]() Те понеже за образец за готик метъл. ![]() Абсолютно вярно!!! Щом има женски вокал, значи е готик... пфу... пълна глупост!!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Това естествено се е ширнало от Nightiwsh... ^
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Точно пък Nightiwsh, ама никога не са били готик, както 7645873 подражаващи ги групи... Това е СИМФОНИЧЕН МЕТЪЛ
![]() И по темата: Overkill, е не мога, като го чуя вокала и получавам запек ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
+1
А първите албуми си бяха откровен пауър метъл със симфонични елементи и оперни вокали. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Точно пък Nightiwsh, ама никога не са били готик, както 7645873 подражаващи ги групи... Това е СИМФОНИЧЕН МЕТЪЛ ![]() Казвам от къде се е ширнало, изобщо Nightwish не ги слагам към никакъв готик... Заблудените тийнейджъри са ги коронясали заради обложките им и гротескното обличане на Таря на моменти. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Дам и аз за това го написах, за да се знае веднъж за винаги
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Е, добре, някой ще обясни ли в крайна сметка КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ Е ГОТИК?! Щото аз разбирам Tristania, Sirenia, Nightwish - такива неща, ама явно съм в грешка...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Верно много мъка имало по белия свят... ако говорим за Готиката в метала, чети това:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_metal |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 10-July 07 Град: Стара Загора Потребител N: 2214 ![]() |
Pantera уважавам ги понасям ги, но не ме грабват сама рядко бих си ги пуснала
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
При мен са Atreyu. Направих всичко по силите си да ги харесам, но продължават да ми звучат като банда бездарни педерастчета.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
within temptation - не мерси..
HIM всичките мазни японски рок групи, които се скъсват да ми хвалят а мен ме отвръщават ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Iron Maiden - не намирам нищо кой знае какво като идейност или оригиналност, пък и са ми еднообразни. И все пак има няколко песни, които са наистна добри и се отличават от останлите им. Лично мнение. И при мене е така, не успяха да ме впечатлят. Явно съм се родил прекалено късно ![]() Megadeth - текстовете на песните са прекалено обикновени, пък и не са толкова бързи ![]() Kamelot - прекалено са мелодични за мене и вокалът изглежда странно ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Така и не успях да харесам Judas Priest. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Че кво ги слушаш феновете, нямаш ли си собствени уши...прекалили били...много ясно, Джудас са религия. Аз животеца си давам за Халфи без да се замисля. А не мога да харесам U2, каквото ще да става. Казвам го с чиста съвест, понеже няма друга група, за която да предположа, че в някакъв момент не бих могла да харесам. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
металика не само, че не ги харесвам, ами не мога да ги понасям...
Също и джудас... ![]() То ако започна да изреждам всички много харесвани групи, които аз не харесвам, ще има да си пиша до утре, за това ще се огранича до тези... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Sonata Arctica, Sirenia, Nightwish и тям подобнииииииииииии
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^+4564658789411321654685479874513
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мдам, ще спре накрая да ми става патката от тях!
![]() Женски вокал = как' Анжела, тфа е положението! -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Tokio Hotel
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Е че кой ти ги хвали
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Всяко второ заблудено момиче... А на мене колко време ми трябваше господи, да приема факта, че вокала е мъж
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат вокала е мъж Как бе?! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Да, скандално е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
аз дори не знам кои са тея Токио Хотел
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Лол за Токио Хотел ли иде реч
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Да, скандално е! Абе как ше е мъж бе - кльощаво, с женски глас и женско лице... Баси, тва не моем го повервам. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Кво не можеш да повярваш ?! Всякакви извратени същества има
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз съм, аз съм, даже две!
![]() Като гледах първия път преди време клипа на една тяхна песен бях в дилема момиче ли е или момче. Четири дни циклих докато не видях в един вестник, че мацката всъщност се казвала Бил...ееби го ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 12:00 AM |