![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нали правихме тема дали слушаме нещо друго освен метъл. Известна част от нас отговориха с "да". Така де - кой е най-якия албум извън Метълската категория.
Аз лично не мога да реша между 311 - Evolver и The Offspring - Splinter. Като се замисля везните леко се накланят към 311. Много са яки тея пичове. П.С. Осъзнавам че това можеше съвсем спокойно да го добавя при голямата анкета за 2003-та, но забравих тогава. В подфорума "метъл" има няколко подобни теми, така че мисля че не е чак такова престъпление. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
osven 311 i na Massive Attack ne e lo6 albuma..Special Case[Pesenta ne praha] e dosta qka
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Hatebreed - The Rise of Brutality
бе то си има метъл ама..айде |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз имах предвид неща които по-принци са по-встрани от това което слушаме, ама ба ли го...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 6-January 04 Потребител N: 366 ![]() |
хмммм по встрани от това което слушаме ? Mоже би Offspring - Splinter
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Enigma - Voyageur
Не успяха да надминат "The Screen Behind The Mirror", но пък е добър албум... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
sega sigurno 6a ma celite s kamyni ....
ypsurt pop folk mi haresa brutal e ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спокойно, няма да си сам под обстрела!
И на мене ми хареса много. Спомням си как си дадох последните пари за тоя диск. Заслужаваше си! Много е як! Аз Ъпсурт си ги слушам още от едно време... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Без да си кривя душата заявявам, че и на мен ми допадна въпросният албум на Ъпсурт - личи си, че въобще не се взимат насериозно. Е, има и някои типични за БГ рапа простотии, но какво пък...
![]() P.S. Да сте чували нещо около Хитрите мечоци? -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат P.S. Да сте чували нещо около Хитрите мечоци? Да! Чувам доста смях от всички наоколо винаги когато слушаме тяхна песен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имах предвид нов албум и т.н.
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
oswen twa sega kato nqmam muzika u nas se natykwam ot wreme na wreme na nqkoi dobyr rap nqkoi par4erta na spens kefi me i ritym basow (tolkwa e typa 4e sa nabiwa na u6i)
brave_new_rapper |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе тая музика всъшност не е чак толкова лоша. Само не знам защо най-популярни стават именно най-гадните работи от нея...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Само не знам защо най-популярни стават именно най-гадните работи от нея... Положението е същото, както и с всяка друга музика - най-елементарното и най-лесното за възприемане е най-популярно... макар винаги да има изключения. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като се замисля - така е. И в нашите среди се получава горе-долу така.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 9 2004, 07:40 PM) Цитат Само не знам защо най-популярни стават именно най-гадните работи от нея... Положението е същото, както и с всяка друга музика - най-елементарното и най-лесното за възприемане е най-популярно... макар винаги да има изключения. ![]() да не давам спорни примери ама просто 1-вото което ми дойде на ума са Дефтоунс - като инструментал може ида не е сложно ама ако ми кажеш че са лесни за възприемане..а групата е известна и то никак малко. е ти каза Цитат макар винаги да има изключения ама трябваше да го кажа. Цитат par4erta na spens kefi me i ritym basow (tolkwa e typa 4e sa nabiwa na u6i) ее чак пък толкова брутъл..аз най-много на някоя песен на Еминем да се накефя и на 3-тото слушане да ми се гади от нея. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jan 9 2004, 06:49 PM) да не давам спорни примери ама просто 1-вото което ми дойде на ума са Дефтоунс - като инструментал може ида не е сложно ама ако ми кажеш че са лесни за възприемане.. Поне за мен въобще не са трудни... То при тях има тооолкова за възприемане! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Jan 9 2004, 07:59 PM) Цитат(Sw1tched @ Jan 9 2004, 06:49 PM) да не давам спорни примери ама просто 1-вото което ми дойде на ума са Дефтоунс - като инструментал може ида не е сложно ама ако ми кажеш че са лесни за възприемане.. Поне за мен въобще не са трудни... То при тях има тооолкова за възприемане! ![]() нямам предвид възприемане като възприемане на посланията на текстовете а в музикалния смисъл..всеки "нормален" човек би си казал "егати подлудяващия джангър за побъркани", изобщо не някакво мелодично или нещо което някой от стадо би си тананикал..с изключение на digital bath..която пък си е и много яка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Еми аз супер-много се кефя на следните пънк албума, които излезнаха през миналата година: Blink-182 - "Blink-182", NOFX - "The War On Errorism" и Rancid - "Indestructible". Много са яки. Кефят ме максимално.
![]() ![]() ![]() ![]() Ъпсурт винаги съм ги уважавал ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат нямам предвид възприемане като възприемане на посланията на текстовете а в музикалния смисъл..всеки "нормален" човек би си казал "егати подлудяващия джангър за побъркани", изобщо не някакво мелодично или нещо което някой от стадо би си тананикал..с изключение на digital bath..която пък си е и много яка maika mi wyzpriema kato jangyr dori i bon jovi ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jan 9 2004, 07:07 PM) нямам предвид възприемане като възприемане на посланията на текстовете а в музикалния смисъл..всеки "нормален" човек би си казал "егати подлудяващия джангър за побъркани", изобщо не някакво мелодично или нещо което някой от стадо би си тананикал..с изключение на digital bath..която пък си е и много яка ![]() Аз тъкмо в музикален аспект говорех, Боби. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе в интерес на истината вокалите са адски странни. Мене ме нержират понякога. Затова не са ми особенно любима група.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
именно при по-голямата част от хората са дразнещи осен при тези на които им действат по специален начин..да не говорим че китарите също много често са досадни за повечето хора
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-November 03 Град: nothingness Потребител N: 328 ![]() |
Metallica - St. Anger
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ъпсурт-Поп Фолк (мухахахахаха)
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Linkin Park-Meteora
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Muse - absolution mnoo dobro album4e
mnoo hora gi smqtat za pedali oba4e muzikata deto pravat mnoo me radva -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
За 2008 е TV On The Radio - Dear Science.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
За 2008:
- The Likes Of Us (Argy Bargy) - Old Pride, New Glory (Discipline) -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Може би новият на Engima...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:26 PM |