![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
http://youtube.com/results?search_query=fi...ger+death+punch
![]() ![]() ![]() ![]() Албума го има по всички торенти. Любими парчета са Salvation и The Bleeding засега ![]() ![]() Five Finger Death Punch was formed in 2005 by former U.P.O. guitarist Zoltan Bathory. Other members recruited to the band include former Motograter vocalist Ivan Moody, former W.A.S.P. members in guitarist Darrell Roberts and drummer Jeremy Spencer, and former Anubis Rising/Deadsett bassist Matt Snell. The band has recorded their debut album The Way of the Fist in 2006 with Stevo "Shotgun" Bruno (Mötley Crüe, Prong) and Mike Sarkisyan (Spineshank). The record was mixed and mastered by former Machine Head/Soulfly guitarist Logan Mader.[1] In early June it was announced that the band had inked a deal with Firm Music, which is a branch of a management company.[2] Their debut album was released on July 31, 2007. The band will be headlining the Guitar Hero II second stage at the 2007 Family Values Tour.[3] -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Вчера вечерта ги прослушах и противно на очакванията ми ми харесаха доста. Доста приятно албумче. Някаква приятна смеска между хардкор, метълкор и траш са.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Както и очаквах....не ми хареса
![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Гледам на Motograter вокала, те разпаднаха ли се, кво стана?
Ще потърся албума все пак да видим дали има нещо интересно, а не просто да го забравя след няколко слушания. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Да. На Motograter/Ghost Machine. Май се разпаднаха първите обаче. Албума иначе си е за клатене на глави. Леко еднообразен, но със запомнящи се песни и къртачки. И с лирични отклонения. Абе мисля, че ще ти допадне.
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Звучат ми като "метълизирани" Motograter.
![]() Допада ми, хващащи са и надъхващи. А и успяваш да им дослушаш албума докрай с лекота, което често става доста трудно. Ще видим дали след няколко прослушвания няма да ми омръзне. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 11-August 07 Град: The enchanted necropolis ... Потребител N: 2277 ![]() |
Супер як албум е станал според мен .... хардкор/метълкор с готини лирики
-------------------- Wake up, Mr. Freeman... Wake up and smell the ashes !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
и клипче имат вече
http://youtube.com/watch?v=Xa9mQMDBxng Естествено точно тази песен е хита на сИзонЯ в албума ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз лично не бих избрал точно това парче за клип/сингъл, но и така не е лошо. Иначе самият клип почна доста добре, но премина в нещо супер стандартно и изтъркано.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Еххх, пак ли либофчииски истории. Не им ли писна
![]() И то тоя път с малолетни. Момиченцето сякаш са го изкарали от някоя прогимназия. Иначе песничката е яка! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Клипа е блудкав ,но така се привличат емота и тинейджъри. Salvation е песента за мен
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много добра си е The Bleeding и тя предполагам предварително си е запланувана за сингъл, защото поне мен най ме хвана тя в началото.
Много кърти албума, доволен съм, а и вокалът е голям плюс. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:23 PM |