|  Сефте, ще ме извините, но съм любопитно :Р | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Сефте, ще ме извините, но съм любопитно :Р | 
|  Aug 10 2007, 04:41 PM 
				 Коментар

| |
| Метъл      Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750  | 
				Такааа...  надявам се от името сте разбрали за какво е темата   А за тези които не са.... значи да разкажете за вашия пръв път  в  ..... нещо (очаквам голяма активност по въпроса за секса  )  Да споделите преживявания... свъразни с красиви момчета.. момичета  или там за каквото се сетите  или пък някой може и да обмисля нещо... и да иска някой да сподели опита си с него   А сега наздраве   | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 04:50 PM 
				 Коментар

| |
| King of Loss      Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155  | 
				Сефте ревах на песен много много малък, докато слушах на живо изпълнение Hey You - Pink Floyd и после на House of the rising Sun... беше на морето...

| 
|  | |
|  Aug 10 2007, 05:17 PM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 
				Вкарах го. Цък. Историята се изчерпа.

-------------------- | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 05:17 PM 
				 Коментар

| |
| Метъл      Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750  | 
				Гледал ли си клипа на The house of the rising sun    ако не си гледай vh1 пускат я поне два пъти на ден  жесток е   | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 07:34 PM 
				 Коментар

| |
|  Рицар на върховен дом Сянка           Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 
				^^ +1, не е тех хардъст хяхях ;p Иначе на 5 годинки за пръв път се треснах с шейна в електрически стълб, оттогава не съм пробвал пак. -------------------- | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 08:19 PM 
				 Коментар

| |
|  Master of your sorrow       Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034  | 
				На мене на 5 ми разбиха главата в детската градина на ... пианото ... Сигурно затова съм толкова музикален   . На 11 се влюбих в китарата на приятел, та изврънках наш'те за коледен подарък ... На 13 пък обикнах една ... китаристка  . На 16 съученик ме открехна за "Колелото на времето", а на 17 за първи път ме заведоха в компютърен клуб. На 21 се сдобих с домашен компютър, а на 22 си взех Елката на изплащане    . EDIT: Еее, за сефте забравих да спомена едно важно събитие  . На 17 се запознах с Венци & Боян   -------------------- Free are those who walk away from setting suns And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 08:26 PM 
				 Коментар

| |
|  I, Voyager          Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587  | 
				То това си е once in a lifetime experience, наистина.       Аз пък на 22 за първи път написах нещо във форум. -------------------- | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 08:50 PM 
				 Коментар

| |
|  Da schlägt es links        Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8  | 
				А кога направи първия фраг?    -------------------- meh. | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 08:53 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944  | 
				Аз за първи път пуших цигара на 6      -------------------- | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 09:25 PM 
				 Коментар

| |
|  Поетично бездушен         Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295  | 
				За пръв път пих бира на 5 или 6 годинки. Абе Маги, да не обмисляш да се сефтосаш? Рано ти е...

-------------------- Historia vitae magistra Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 09:28 PM 
				 Коментар

| |
|  Сценичен безработник!     Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463  | Такааа...  надявам се от името сте разбрали за какво е темата   А за тези които не са.... значи да разкажете за вашия пръв път  в  ..... нещо (очаквам голяма активност по въпроса за секса  )  Да споделите преживявания... свъразни с красиви момчета.. момичета  или там за каквото се сетите  или пък някой може и да обмисля нещо... и да иска някой да сподели опита си с него   А сега наздраве  Така кат гледам темата нещо неще... като стане въпрос за секс и всеки се скътава... може ти да разкажеш нещо, за да потръгне.  Иначе при мен няма мн за разказване. Стана неочаквано и бързо!   -------------------- | 
|  | |
|  Aug 10 2007, 10:32 PM 
				 Коментар

| |
|  Антихрист        Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211  | 
				За пръв път се напих като бях на 4.. с халба бира която дядо ми даде да пия

| 
|  | |
|  Aug 10 2007, 10:58 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474  | 
				За първи път се разписвам в такава тъпа тема    | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 12:43 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529  | 
				за първи път седнах пред компютър, когато бях на 9 за първи път се напих когато бях на 15 (поражения - трудно ходене и бързо заспиване =) ) баних най-добрия си приятел когато бях на 10 о.О ей богу.. за първи път виждам такава тема   --------------------  | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 12:49 AM 
				 Коментар

| |
|  Ала Бала     Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634  | 
				За пръв път сложих обувки с ток на бала си   Надявам се и последен. Беше мъчително и мина с контузия   За пръв път ходих на концерт на 13 /на БТР/. Нямам много спомени от него... За пръв път стрелях с пушка на 6  И като даде откат за малко да се лумна в едно дърво, дядо беше забравил да ме предупреди.  И за пръв път уцелих център на мишена на 8   -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 08:40 AM 
				 Коментар

| |
|  ghost of the sun        Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924  | Така кат гледам темата нещо неще... като стане въпрос за секс и всеки се скътава... може ти да разкажеш нещо, за да потръгне.   Не знам как е със скЪтаването, но в случая, май си е чисто скАтаване. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук. | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 08:48 AM 
				 Коментар

| |
|  Master of your sorrow       Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034  | 
				^ Сефте, поправи момичето в тази тема     -------------------- Free are those who walk away from setting suns And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 09:50 AM 
				 Коментар

| |
| Метъл      Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750  | За пръв път пих бира на 5 или 6 годинки. Абе Маги, да не обмисляш да се сефтосаш? Рано ти е... Ммм не съм репшила да сефтосвам...   За първи път се зарибих по метъла през ваканцията втори за трети клас (на 9) когато бати ми пуска Brothers Of Metal   За първи път се напих на 5 с чаша вино   Тази година за първи път мечта ми се сбъдва и аз не отивам на концетра   | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 07:13 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226  | 
				За пръв път си спомям прекрасно,  ми беше с дясната ми ръка.

| 
|  | |
|    Aug 11 2007, 10:37 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116  | 
				За пръв път правих секс...миналата година. И не стана     -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.  (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 10:41 PM 
				 Коментар

| |
| King of Loss      Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155  | 
				Сефте чувам правене на секс без да е станало....      | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 11:20 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116  | 
				Хахахаха, това ми напомни за първия ми и-мейл - отне ми ПОЛОВИН час да го напиша а не беше кой знае колко дълъг    Бях в 8ми клас. Тогава се научих и да чатя. -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.  (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 11:22 PM 
				 Коментар

| |
|  I, Voyager          Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587  | 
				^^ Който има желание да направи тема. Ще преместя съответните постове в нея.

-------------------- | 
|  | |
|  Aug 11 2007, 11:23 PM 
				 Коментар

| |
|  Serpent Moves         Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094  | 
				e, ся пък ще ме караш да правя гимнастики в 12:22    --------------------  | 
|  | |
|  Aug 12 2007, 02:23 AM 
				 Коментар

| |
				Като заговорихме за сефтето с нета , ето извадка от Q-то ми: Цитат Reg date: Wed Jan 01 1997 00:00:00  Който иска да вярва , че на връх нова година съм го регнал... тогава беше НОВА програма... | 
|  | |
|  Aug 12 2007, 04:56 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599  | 
				Ахаха, аз за пръв път пих ракия преди да тръгна на детска градина, трябва да разпитан наще на колко години съм бил. PWNGE  ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif) ! --------------------  Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад) | 
|  | |
|  Aug 12 2007, 05:56 PM 
				 Коментар

| |
|  WARLORD      Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976  | 
				Аз не помня последните пъти, вие за първите ме питате.

--------------------  | 
|  | |
|  Aug 13 2007, 10:20 PM 
				 Коментар

| |
| Просветен    Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249  | 
				За първи път го направих това лято.Беше на фестивала "Рок и Адреналин"в родния ми град.Спомням си го много добре.Много ми хареса и след това го повторих няколко пъти.Подразни ме че тя беше леко топла...и горчива...дам на 14 за пръв път изпих цяла бира                    айде сега утрепете мъ с камъни... -------------------- С.М.Р.Т. | 
|  | |
|  Aug 14 2007, 02:41 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245  | 
				Ама наистина всеки се скатава на тема SEX кво толкова са притеснявате никоиняма да ви лапне   . Айде де разкажете някое приключение с момче илимомиче не се притистискайте  . Хайде аз ще отворя темата дано има и други кдито не ги е "срам" от СЕКСА. Моя пръв път беше много хубав тогава бях на 17. Момчето(с което и до ден днешен сме заедно) така ме предразположи (де да бяха всички така нежни и мили, но уви има и изключения за съжаление на нежния пол) в смисъл, че беше мил, докосваше ме нежно, абе с две беше незабравимо         -------------------- miroslava dinova | 
|  | |
|  Aug 15 2007, 10:15 AM 
				 Коментар

| |
| Метъл      Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750  | За първи път го направих това лято.Беше на фестивала "Рок и Адреналин"в родния ми град.Спомням си го много добре.Много ми хареса и след това го повторих няколко пъти.Подразни ме че тя беше леко топла...и горчива...дам на 14 за пръв път изпих цяла бира                    айде сега утрепете мъ с камъни... Имаш късмет че не е била разказирана ^ miroslava_dinova късметлийка   | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 08:58 PM |