![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Нямам думи за красотата дето са я създали тез норвежки готик метълисти
![]() Още първата песен те хваща и праща в стената! Чести мъжки вокали, дранье, ангелско гласче....а музиката! Слушайте и хайде да поговорим за музика! ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Прекалено силен албум, може би дори най-добрият им до момента. Спомням си, че ми направи по-силно впечатление и от новата Sirenia, когато го чух за пръв път, което само по себе си е прекалено голямо постижение. Ще трябва да си го пусна пак тези дни.
Като споменах самата Sirenia - двата албума сякаш се допълват идеално един друг, защото съдържат точно тези елементи, които липсват на другия в определена степен. Мъжките вокали, по-агресивната атмосфера и честите оркестрации правят от "Existentia" невероятно добре прицелен изстрел. Да не говорим за уникалните мелодии, които са пръснати из цялата тава. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Много добро!!! Аз където по принцип не си падам по готик банди, този албум яко ме израдва! Красиви мелодии, прекрасни китарни хармонии, отличен аранжимент на всяка една песен... и разнообразие, мамка му!!! Не бях им обръщал достатъчно внимание досега, но мисля, че трябва да се поправи този пропуск. Като цяло, 6+ за албума!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Абе те като цяло изобщо не са група дето прави слаби неща.Няма да правя сравнение със старите неща , албума е ХУБАФ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Мислех, че темата е по-стара...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Мислех, че темата е по-стара... Не е, просто аз съм малко изостанала ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Хубав албум. Много стил, изящество, вълнение. Музика. За слушане в уединение. И за разбиране. Не искам да говоря нито за вокали, нито за ритъм, нито за китари. Музика. /Mакар в главата ми целодневно от няколко дни да се блъска Primаl./
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Не е, просто аз съм малко изостанала ![]() ![]() ![]() Като мен например! Албумът е супер, сега слушам и предишните. В някои отношения наистина запълват ямата, която оставиха Sirenia с последния албум. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 12:43 AM |