![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Хубави рифчета имал, хаха. ![]() Е добре, да приемем че заради липса на вкус ли, заради недостатъчно слушане ли, албумът не ми харесва... ПРОБЛЕМ??? А за текстовете - не, не чета текстове на албуми, които не ми харесват. Доколкото знам са писани по Изгубеният Рай на Милтън - СУУУУПЕР оригинално, няма що... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
ох, леле, много си зле. Сигурно си горд, че си толкова тъп?
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Абе къв ви е проблема? Тва че ВИЕ харесвате един албум не значи че ВСИЧКИ трябва да го харесват!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 30-April 03 Град: Ямбол Потребител N: 88 ![]() |
Vampire за мен си е N1.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
The Principle of Evil Made Flesh. Епохален.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 2-May 08 Потребител N: 2733 ![]() |
Cruelty And The Beast естествено, въпреки че Dusk... също е невероятен. Абе във всеки един албум има по нещо оригинално
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
nympfetamin po princip vsi4ko tqhno e veliko no ottam e nymphetamin klipa sa6to e mnoo zdrav samo blak metal \m/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
![]() ![]() След няколко светли години някой ще види коментара ти и ще помисли, че сериозно си го писал това и ще ресъректне темата. НА БАС! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
"The Principle Of Evil Made Flesh".
Това бях слушал преди време. Не ме грабна въобще, а и не изгарям от желание да го пускам отново. Дразнят ме. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Яка тема, тъпи хора пишат в нея. Midian е най-страхотният албум за мен... не знам... кой каквото ще да говори! Няма слаба песен в него за мен! В другите албуми все нещо куца... абе харесвам им музиката и т'ва е хахаха
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
nympfetamin po princip vsi4ko tqhno e veliko no ottam e nymphetamin klipa sa6to e mnoo zdrav samo blak metal \m/ ![]() ![]() ![]() praw si pi4aga mnogo praw samo bleck metyl ![]() ![]() П.с Сори за Оффа, не се сдържах ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
хахха темичката ми от преди 2 години
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
Dusk and Her Embrace
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 4-November 07 Град: София/Свищов Потребител N: 2407 ![]() |
Гласувах за "Dusk..." Иначе се триумя между него, "The Principle..." и "Cruelty..." Тези след "From the cradle to enslave" така и не успяха да ме грабнат. Може би защото са прекалено "изпипани".
-------------------- 07, piperka07
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Jv9j11vARro
Според Пол новият албум ще е микс между Midian и Dusk and Her Embrace... ще видим ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ако е такааа...
.... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Според Пол новият албум ще е микс между Midian и Dusk and Her Embrace... ще видим ![]() Те и за "Damnation and a Day" навремето бяха казали, че ще има някакви препратки към "Dusk...", а то се оказа абсолютно чудовище. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Дани Филт който толкова моми боготворят за мен е просто един бездарник и позьор (има купища фотосесии - бая гейско според мен)! Никога не съм възприемал Cradle of Filth като истинска блек метъл група, а дума не искам да отварям за последните им албуми! Комерс! Комерс! Комерс! А май повечето им фенове се кефят точно на песни като Temptation...
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
А май повечето им фенове се кефят точно на песни като Temptation... На това може да се кефят 13-годишните фенчета на BFMV, видели Cradle по MTV и решили изведнъж да станат "блекари". ![]() Иначе Dani може и да е позьор, но бездарник - определено не. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Даже бих казал, че е точно обратното - почти няма фенове на Cradle, които да ги слушат заради песни като "Temptation".
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Виж са не ти говоря специално за фотосесиите!Те са си едно на ръка!Просто не виждам какво толкова яко и блекарско има в тях та на 5-ма срещнати 4-ма слушат Крейдъл (тва в моя град де) и аааййде вече кат слушаме крейдъл сме ебаси блекарчетата видиш ли!Музиката аде-донякъде ми допада,обаче лигавите текстовеи гласа на Мръсното...тва е мое мнение де,Жийзъс вие си мислете квот искате...
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ок, разбрахме, че всички сме много трю. Хайде сега да кажем за качествата на музиката...отново
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Защо трябва да е блекарско, за да е яко? Чел ли си текстовете, а ако да, кое им е лигавото? Защо не спреш да ръсиш глупости?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
FACEPALM!
Разбира се че съм чел текстовете и ще цитирам: "She watches from a maypole, on the rip of Her tongue The restless spirit of Christmas to come A Gretel sick of merely sucking Her thumb Than gingerbread men" "As the sun slips the tearaway stars Into the scented scheme of night I kissed her mouth like a dark red rose Set upon a marbled dream of white So pure of thought like a Vestal statue" Shall I Continue?Се едно съм взел някое рандъм 12 годишно лапе и съм го накарал да напише нещо си там... +тва казах-тва си е мое мнение,на мене ми звучи лигаво поне...пфуу... -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жийзъс Тоя си го спомням, пихме Нестий лимон преди 2к и нещо години. От поезия май доказа, че не разбираш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Напиши нещо по-добро, да видим какъв е критерият за добър текст
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да...тва че не ми харесва не трябва автоматично да ме прави по-добър в начинанието!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, принципно ако го беше казал щях да си изплюя филията с пастет, която дъвках досега ;р
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 09:44 PM |