![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Стейджи, като ти гледам аватара ми идва да те разцелувам.
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Хайде, по същество ;р
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Ех, надявах се някой да се зариби ама май няма да стане ;р Хайде, здраве да е...
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1832 ![]() |
Аз ли че си пускам информация за групата по смръдливите сайтове, а? сбъркали сте адреса, момци !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахахахахах ;р ти не щеш ли един диск ;р
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Него само паричките го интересуват...
-------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Групите Perverse Monastyr, Aryan Art и 88 си търсят човек, който е барал някога китара, пък дори и в магазина да е било. 88. А може и някоя мургава симпатична жена от софийската гара да им докарате..ще се радват. |Y|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
А тъй като не съм запознат.. Пламен защо вече не свири в AA?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 7-April 07 Потребител N: 2007 ![]() |
Ако някой търси вокал скайпа ми е blind_guardianses
-------------------- ако ще умирам последното ми желание пространствено времен континиум да ме пренесе на 25 пети април в чернобил , ама да имам един голям Джоинт. Точно преди катастрофа ще отида на един покрив от кадето се вижда централата и ще пафкам , като видя експлозия ще се покефя малко и ще скочя от покрива
http://www.vipip.ru/index.php?refid=83513 http://go.jetswap.com/reg?r=alfaantyterror http://wm.beast.kz/signup.php?r=3513 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 3-May 07 Потребител N: 2050 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^ WTF?.. това некви ЕМО-та ли са
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Емотааааа
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Търся басист от Русе (знам че са кът
![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Пак ли нямате басист бе
![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Еми на Чепо не му се свиреше с нас от много време и след изказвания от сорта "То няма група" и "Има ли смисъл да свирим още заедно" го питах дали иска да свири с нас още или да си ходи..ми сещаш се
![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 16-June 06 Град: Плевен Потребител N: 1405 ![]() |
Търся басист от Русе (знам че са кът ![]() 4obe4e,znam kakvo e da se nameri basist...i nie se lutahme mnogo vreme i sega poziciqta ne e tvurda...minavalo mi e prez glavata az da hvana basa. P.S izvinqvam se za ltinicata , no na staja nqmame kirilizator ;( -------------------- ![]() FREE FIRE ZONE WITH MY M-16... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 8-August 07 Потребител N: 2271 ![]() |
Търся помещение в което ще се сложи комплект барабани, помещението ще се обезшуми и изолира. Помещението трябва да е в Пловдив, на барабаните ще се репетира!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Има ли хора от област Хасково или поне Стара Загора, на които им се бичи блек??? Пишете на freakish@gbg.bg
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Групите Perverse Monastyr, Aryan Art и 88 си търсят човек, който е барал някога китара, пък дори и в магазина да е било. 88. А може и някоя мургава симпатична жена от софийската гара да им докарате..ще се радват. |Y| Едва ли, мой човек, едва ли... Иначе музиканти, които са "барали" китара и то не само в магазина си имат, ти не се притеснявай... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Аз да постна нещо, което продавам!
Кардан Gibraltar! Цена 450лв. Цената подлежи на коментар. Нямам никакви забележки, в идеално състояние е. Град София. Контакти: 0898 56 54 54; Skype - dani_besnia; e-mail - dani_besnia@abv.bg; http://i89.photobucket.com/albums/k223/dan...ia/DSC00003.jpg -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Сформирам група във Варна. Стил хеви/пауър/квото друго ни падне. Групата е за удоволствие и разпускане. Засега сме аз (кийборд), китарист и басист. Търсим втора китара, вокал (ако не се намери между нас има кой да се пробва, ама не струваме) и барабанист. Единственото изискване е да имате собствено оборудване и да знаете как се държи китарата или че за свирене на барабани всъщност се изискват палки
![]() П.П. Нямаме помещение, така че ако знаете някое местенце (дори и да не желаете да участвате) кажете. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Търся барабанист от Плевен между 12-15 години да свири Рок и Метъл,разбира се.И ние нямаме место ако някой предложи нещо
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 22-October 06 Град: Sofia Village, Center Of The Universe Потребител N: 1635 ![]() |
Търся предимно китаристи из София, за да свирим истинска heavy/power музика !!!
skype: mtt-1000 Направо рокерия го пиши вместо да го описваш с най-малка подробност.Ще се сетят всички за какво става въпрос:) ЩО ПЪК ДА НЕ ГО ОПИШЕ, АЗ ПЪК МОЖЕ ДА ИСКАМ ДА РАЗБЕРА КАКВО ТОЧНО Е ЯКЕТО ! -------------------- ۩ Iň Ņõmiňę PáŤŗįŞ ęŤ ƒįŁŁįį ęŤ ŞpįřįŤūŞ ŞáņćŤį ۩
Свиря солото на Nothing Else Matters : http://fox.friends.bg/index.php?navPage=vi...6cd43bc47b65626 Свиря Excalibur на Grave Digger : http://fox.friends.bg/index.php?navPage=vi...96298f85bd3541e |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Сформирам група във Варна. Стил хеви/пауър/квото друго ни падне. Групата е за удоволствие и разпускане. Засега сме аз (кийборд), китарист и басист. Търсим втора китара, вокал (ако не се намери между нас има кой да се пробва, ама не струваме) и барабанист. Единственото изискване е да имате собствено оборудване и да знаете как се държи китарата или че за свирене на барабани всъщност се изискват палки ![]() П.П. Нямаме помещение, така че ако знаете някое местенце (дори и да не желаете да участвате) кажете. Бе нещо е модерно да се свири с 2-ма китариста...що бе ? Китара,бас,барабани,вокал...инче е по-трудно,бе вие си знаете. ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 22-October 06 Град: Sofia Village, Center Of The Universe Потребител N: 1635 ![]() |
Ми на теб може да ти е трудно, на мен ми е задължително ! :-) 2-те китари се допълват и е уникално. Слушал ли си надсвирванията с две китари - уникално!
-------------------- ۩ Iň Ņõmiňę PáŤŗįŞ ęŤ ƒįŁŁįį ęŤ ŞpįřįŤūŞ ŞáņćŤį ۩
Свиря солото на Nothing Else Matters : http://fox.friends.bg/index.php?navPage=vi...6cd43bc47b65626 Свиря Excalibur на Grave Digger : http://fox.friends.bg/index.php?navPage=vi...96298f85bd3541e |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Еми в група да свирят две китари е по-трудничко,не можеш да отречеш ,че китара-бас-барабани-вокал е най-лесно,нали ?Иначе и аз свиря,знам че е готино ...но просто,ако единия китарист е малко по некадърен от другия става буламач
![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
С две или повече китари стават много приятни хармонични сола... Стига и двамата китаристи да ги бива...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Задължително е да ги бива, за да се напаснат. Иначе единия си свири нещо и другия също и се получава мазало
![]() Общо взето се напасват към по-ниското ниво, ако ще свирят двойни сола или пък единия се преквалифицира в ритъм китара, а другия в соло ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми на теб може да ти е трудно, на мен ми е задължително ! :-) 2-те китари се допълват и е уникално. Слушал ли си надсвирванията с две китари - уникално! надсвирвания - за свирачите! музикантите не се надсвирват -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Искам да си намеря хубава китара(електро) + кубе. Кажете добри модели и цени, че празниците добре ме финансират
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 01:35 AM |