![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...и то с отвяваща мощ.
Говоря за две млади групи, първата е Wulfgar. "With Gods and Legends Unite" е техният първи албум, тазгодишен, доста нахъсан, разчупен, типичния помитащ викингски албум, с разликата че официално се водят фолк/мелодет. Усещат се влиянията от Амон Амарт, но групата е добавила и доста свои продукти в рецептата за един изкъртващ албум, който ще ви накара да крещите с въображаем меч в ръка "BLOOD, BLOOD, THIS PAGAN BLOOD!" Cryptic Voice пък нито са викинг, нито фолк, нито нищо. Те са просто мелодет, "Access Denied" им е вторият албум след 5 годишно затишие, и звучи наистина добре. Пак гъвкави, поразчупени рифове, а вокалистът лесно може да бъде сбъркан с Йохан Хег на моменти. Мощен, ударен звук, забързана атмосфера, без съмнение един вихрен албум, който си влиза директно в топ 5 мелодет заглавията на годината според мен. Освен Амон Амартското звучене двете групи имат и още нещо общо - желанието да късат глави, и то не какви, а християнски ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Две наистина изключителни банди безпокои ме факта че темата е от 09:18 AM а никои не е драснал дори и редче
Далече съм от мнението да натяквам какво трябва да се слуша но тези групи имат какво да предложат дори и на най-върлите фенове на други стилове метъл. На тези който не са слушали Wulfgar бих препоръчал да го направят за Cryptic Voice ще се въздържа с оценките все пак съм го слушал само веднъж. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре, че си ти, братко
![]() Абе на Криптика песента Шизо е много добра, зарибяваща една такава. И двете групи са наистина ценни, не се гъбаркаме тука, я ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Май тука ще си пишем двамата само .Ще се налага май да зарибяваме нови попълнения на викинг фолк дет манията
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Може и да ги чуя, макар че не съм особено голям фен на фолк/викинг/мелодте, много са ми скучни, но за най-обща престава ще им дам шанс на тез групички.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ +1 ! Ужасно съгласна съм с Филип
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Отново се затрупвам с музика дето предстои да слушам, но ако ми дадете линкче ще цъм благодарен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Wulfgar така и не ме грабнаха особено... Хубав албум са направили, но просто един от многото добри в стила, не се отличава кой знае колко. Cryptic Voice вече са нещо друго - необичайно мощен и тежък мелодет, на който лесно се зацикля. Паралелът, който Сашо прави между фронтмена им и Johan Hegg от Amon Amarth, е повече от удачен. Пичът очевидно е повлиян, в което няма нищо лошо. В момент, когато всеки се стреми да звучи като метълкор вариант на In Flames, повече такива групи са добре дошли.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?...106062&st=0
http://www.kerrazy-torrents.net/index.php?...106757&st=0 Блеширкх, ето двата албума, керази фтв. Даже мисля, че има сийд, ако имаш проблеми се обади ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^ Много благодаря. Само че нещо сиида поспря след 5 секунди
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако има проблем, ще сийдна, можеш да пробваш и от арената
http://www.arenabg.com/details.php?id=acdb...8ea5d8237fb1505 http://www.arenabg.com/details.php?id=6eac...9a912b83f8217f8 Казвай ако нещо стане ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стана. През ноща са се свалили. Имаш бира от мен
![]() Само няколко песни чух и то не много внимателно, но определено отвяват. Не знам защо Bloodbath ми изникна в главата като чух вокала на Cryptic Voice. Wulfgar Определено ми допадат много за сега. Напоследък и без това си преслушвах Amon Amarth така че съм на правилната вълна ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Отново попадение, което си заслужава. "With Gods and Legends Unite" е силен и вдъхновяващ албум, събиращ много подходящи за стила елементи комбиниращ ги в мощно и здраво звучене и перфектна реализация. Отлично представяне, още повече за дебютираща група и повече от приятно за слушане.
За Cryptic Voice отново мога да кажа само добри думи. Точно такъв мелодет ми се слушаше и Сашо ме открехна тъкмо навреме. =) Много силно попълнение за колекцията ми, имам чувството че ще си го цикля доста тия дни. Надявам се да продължават да ни радват с свежи и здрави албуми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
На Wulfgar албума много ми хареса.Тъкмо ми се слушаше нещо подобно,а си бях запилял дискографията на Amon Amarth.
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 04:06 PM |