![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Изключителни музиканти, които правят изключително добра музика...
П.С. Абе хора тъпи ли сте? Стила на СоВ се нарича МЕТЪЛ. Всякакви определения като нео-класически/блек/мелодик-дет не струват... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Стилът е power\speed with harsh vocals
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Това беше в началото.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е че що да няма, няма нищо лошо малко да се похилиш на такава идиотщина
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
не знам, който каквото иска да говори-те са велики! както някой беше казал "те са бъдещата класика"и е прав! отделяла съм време да преслушам абсолютно всичко, не само по един път и едно ще ви кажа-нямат тъпа песен!
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Кои са тия Children of Boodm, някакви яки ли са?
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
яки - меко казано. препоръчвам ти да чуеш поне 4-5 песни, ако не за друго поне за обща култура =]
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
От скоро мн мн мн се зарибих мн ме радват
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Бодъм
![]() ![]() ![]() Edit: от 6 месеца не е писано тука...лилии ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^ша изкараш ъкъла на някой
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
е сега, ще ме извинявате
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^^^Къф Монстърс оф Рок, кви 5 лева?!?!?!?!?!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наскоро ми бяха пуснали мухата с някаква страничка, на която не възложих мн доверие, щото хъ... Естествено сега като си разрових букмарките, страницата се оказа затрита
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
бива ли да не се разпиша, зарибявам кой как мога с групето ![]() ти имам методите... -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добрем, за последно изкарвам тая тема он топ
![]() ти имам методите... Имай ги ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител N: 2360 ![]() |
Кои са тия Children of Boodm, някакви яки ли са? дръпни си In Your Face ![]() -------------------- ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Баси, искрено се посмях...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
LOL
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 11-November 07 Град: София Потребител N: 2420 ![]() |
Ммм Bodom,Bodom...трябва се да дойдат...тах да ги видя и Флойд и после ми е се тая
![]() -------------------- ...I'm a wild child, come and love me
I want you My heart's in exile I need you to touch me 'Cause I want what you do... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Очарован съм от Blooddrunk. Трябва му повече слушане - нещо средно между Hate Crew Deathroll и Are You Dead Yet?
Ама чакайте това го пиша още като го слушам за първи път и съм стигнал до средата, след няколко прослушвания ще изкажа и по-компетентно мнение ![]() ЕDIT: Знам, че ще го залеете с негативни коментари първоначално ![]() ЕDIT 2: Солото на Roadkill Morning ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Цитат Трябва му повече слушане то с много слушане и таркан може да ти хареса - казвам ти от опит. Албумът го слушах три пъти докато цъках Куейк... Не става и това е. Неокласически период... къде веее... Вкарал мотиви ала-Вивалди и аре... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Нео-класическият период беше първите им 3 албума, ти да не си очаквал нов такъв? Тоя албум го класирам пред Are You Dead Yet? и зад останалите им 4
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Аз за първия говорих.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-February 08 Град: varna Потребител N: 2593 ![]() |
Последния техин алум които прослушах беше Are You dead yet? и въпреки,че вече доста отдавна не ги слушам за мен си остава добър.От новия чух само Blooddrunk не ми направи особено впечатление,ама клипа става ..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ами всъщност не е боклукът, който чаках. Има бая свирене, здрав е албумът.
Едно обаче ме изважда извън нерви. Вчера вечерта изслушах пет пъти албума един след друг, после циклих доста пъти на "Done With Everything, Die For Nothing" и "Roadkill Morning" и когато спрях плейъра, не можах да си спомня едно парче. След пет проклети слушания на албума, не просто не мога да различа песните, ами не мога да си спомня изобщо какво е имало в тях. Ако ме накарате да изтананикам нещо произволно, няма да успея. Толкова безвкусен и безидеен... Иначе е здрава блъсканица, свирят момчетата, към края има даже няколко убийствени сола. По-подробното мнение идва след още десетина слушания, но не вярвам да съм много въодушевен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Children Of Bodom... тоооолкова много фенове имат, мен така и не успяха да ми харесат. Това всъщност са една от бандите, които са ми абсолютно безразлични (другата е Cradle Of Filth :Д). Тоест, нито ми харесват, нито ме дразнят.
Бтв, преди бях попаднал на снимка как Алекси се целува с клавириста. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чух "Blooddrunk" два пъти и засега ми стига. Миналия запис се научих да го харесвам, но с този се съмнявам, че ще мога. Децата свирят отлично, както винаги, но сякаш ги е страх да покажат какво наистина могат. Да не говорим колко еднотипно и беззъбо звучи албумът, при все всичката си тежест... Тъпчат на едно място, сякаш нямат стимул за развитие. А може би наистина нямат, ако са решили, че вече са достатъчно известни... Жалко.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
На мен новата тава ми хареса, но до някаква степен се отрекох от тази група още от миналия албум, защото клавирите намаляха драстично. Любима група са ми.... Нямам против да вървят в тази посока, но тя определено не е за мен. Имам си първите 3 албума, това ми стига....
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th July 2025 - 09:36 AM |