![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 3-November 07 Потребител N: 2404 ![]() |
Не бих казал че Британския N.W.O.B.H.M е най-качествения.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
WHAT THE FUUUUUUUCK?
Хахаха, човек, тва да не е "Что делает"? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
^ Добре звучат, ще чакам с нетърпение да ги качиш! Shadow Man, моля, качи някаква блекария или готик, ако пък и фолк намериш-още по-добре. Пак ми се ще да намериш албумите на Bleeding Hearts ![]() Korvus-2007-In The Name Of Lucifer Хем блек хем готик ![]() СВАЛИ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Усещам, че ще се пише ревю
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 3-November 07 Потребител N: 2404 ![]() |
Няма да е лошо разните DEATH,BLACK ,GOTHIC металишчета да се осъзнаят какво трябва да слушат докато са още млади ,за да не стане късно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Стига да не слушат британски N.W.O.B.H.M всичко ще е точно!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Пич, дай да ти обясня нещо.
НЯМАШ абсолютно НИКАКВО право да казваш на който и да е какво да слуша. Не си вездесъщ, не си и Бог, за да го правиш. Осъзнай се и си набутай патката обратно в гащите. И да, не харесвам хеви особено. И какво правим? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Метъллорде
![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пич, дай да ти обясня нещо. НЯМАШ абсолютно НИКАКВО право да казваш на който и да е какво да слуша. Не си вездесъщ, не си и Бог, за да го правиш. Осъзнай се и си набутай патката обратно в гащите. И да, не харесвам хеви особено. И какво правим? Като не харесваш ХЕВИ какво правиш тук ,няма да ти чета глупавите изречения, но не се учудвам стилът който слушаш предразполага към подобно учение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
стилът който слушаш предразполага към подобно учение. Какво учение?-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Като не харесваш ХЕВИ какво правиш тук Аз не виждам някъде на пише, Heavy metal-world. ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Момче, първо си купи някое учебниче по български език, попрочети го детайлно, умолявам те!
На първо време смятам, че и това ще свърши работа. После раздавай правосъдие насам и натам... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Приятно ми беше !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() 'Ма така и не разбрах какво беше учението ми ![]() Някаква идея, някой о.О -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Това е Пътят на Сашо. Разбра ли, Учителю?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не бих казал че Британския N.W.O.B.H.M е най-качествения. ![]() Според теб какво означава N.W.O.B.H.M.?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Няма да е лошо разните DEATH,BLACK ,GOTHIC металишчета да се осъзнаят какво трябва да слушат докато са още млади ,за да не стане късно. Да. Ние, които слушаме дет и блек, горим църкви, ебем новородени бебета и разхвърляме свински вътрешности върху олтари. Проблем? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 21-August 07 Град: Перник Потребител N: 2293 ![]() |
Качвайки този албум първо бързам да поздравя всички мои съфорумци с прекрасните песни "Remembrance Day (A Song for Peace)" и "What Do You Think About Hell?". Пожелавам им да са все така готини и да продължават да ценят хубавата музика!
![]() DEMON - 1989 - Taking The World By Storm
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси!
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
А сега пускам и един от най-великите NWOBHM албуми правени някога...
![]() DEMON - 1982 - The Unexpected Guest 1. Intro: An Observation 01:24
2. Don't Break the Circle 04:45 3. The Spell 03:42 4. Total Possession 03:52 5. Sign of a Madman 04:30 6. Victim of Fortune 04:42 7. Have We Been Here Before ? 04:42 8. Strange Institution 04:51 9. The Grand Illusion 03:43 10. Beyond the Gates 04:20 11. Deliver Us From Evil 05:19 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
7. Have We Been Here Before Нещо се е бъгнала няма я
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
SHADOW,моя грешка,съжалявам! Вече я поправих...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Круачанчии
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Waylander-1998-Reawakening Pride Once Lost
Celtic Folk Metal ![]() СВАЛИ Waylander-2001-The Light The Dark And The Endless Knot Celtic Folk Metal ![]() СВАЛИ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Жив и здрав да си! Мерси, че ми изпълни заявките
![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Доста харесах албума на Andy James, който сте качили. А Cruachan и Waylander са си тотален култ. Поздравления за образователната тема и продължавайте да качвате хубава музика.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:03 PM |