![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Слави е един абсолютен боклук и тъп чалгар. Един път сгреших да гледам тъпото му шоу и повече няма да повторя тази грешка. Ебаси тъпнята, този простак заслужава да продава семки, а не да има предаване. То пък и БТВ е една телевизия...
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Айде, айде, ти понеже си големия убавец!
Ей богу, писна ми някакви хермафродити да се обаждат за щяло и нещяло. Стани като Слави и говори после, а като за начало няма да е лошо да почнеш да слушаш малко по-нормална музика....боклук с боклуците.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ей, патко! Не ми дръж такъв тон ! Ходи си слушай тъпите чалгии и после говори. Избивай си комплексите в някой друг форум! ПиснА ми от такива като вас... Хем не знаете каква музика да слушате, хем се обаждате....
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ха намерил се кой да го каже, Филипе писна ми от теб, всезнайко такъв! Само да псуваш можеж!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Еййй, как подскочи лайното веднага!
Виж какво, дришльо смотан, май твоето място е другаде, но при всички положения не в този форум...ама нека не забравяме, че "великият" Warrior of Ice е зает със страшно по-важни неща от това да се грижи тук да вървят нормално нещата и съответно държи такива педерастчета като теб тук....малко ли са разните там вайлънт бютита и такива пикли..... Все тая, де, явно айкюто ти няма да допусне да разбереш какво казах. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Удри, Уйно ! Сеир да ста'а, та да има причина да се затвори таз тема
![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
В момента съм се качил на палмата и бера банани. Даже няма да ги беля, камо ли да чакам да узреят.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Абе, Деси ма...пак нещо те е треснала глупоста ми се струва! Къв ти е проблема ако мислиш, че можеш да се справиш да те павят админ, а става Angra World и да се спасяваме.
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, явно ти е мнооооо тежко като си незадоволена. Явно мангалите са ти малко. Деба, кой ти е дал право да се обаждаш>? А тая Вайалънт Бюти ква е лелве... Кво се праиж на мноу голям мъж бе Бюти! Аре да те видим на живо дали ще си толкова отворен... А тоя Айс кво го намесвате и без туй е баси смешника ... Ма Брейндед, и без туй си си тъпичко ! Админа се прави на господ , а всъщност е смешкоооо...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Braindead е в мензис.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Филипе, нещо си привишаваш правата, като си червен да не си велик, пък и само знаеш да лаеш! Аде да те идя някъде ще получиш от моя бан - трошене на пръсти! Пикльо
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Перфекторе, и на тебе ли ти се иска да си в мензис? Завиждаш, а?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Добре, хайде без такива прояви на тъпизъм. На мен Слави ми харесва, все пак единственият успешен шоумен в България. Да не говорим, че с него свири и най-добрата българска група.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нели, всички знаем колко си комплексирана от факта, че не светиш в червено. Емо недъгаво, пикльо ше наричаш себе си в огледалото...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^^ Слави е един клоун. Евтин, при това. Безумието, което написа за най-добра родна банда, дори няма да го коментирам...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво, бре Венци! Не го очаквах това от теб, как най-добрата българска група! Това е шибан чалга оркестър
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ице, продължавай да си береш бананите. Слави е феноменален! Всички само му завиждате.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ако изключим духовата секция бих се съгласил за групата
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Перфекторе, и на тебе ли ти се иска да си в мензис? Завиждаш, а? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дааа, явно тук само скапаняци пишат...както и да е.
Нели, Нели, толкова ли те е яд вече, че никой не ти слуша гадните травестити? Виж, имаме си Азис, повече не ни трябват! Айсчо, смятам, че не е нужно да те уча какво да си направиш с тези банани, ти си го практикуваш редовничко. А ти, Батъл Меджикчо, смятам, че е крайно време да погледнеш нормално на света, а не да си живееш в педерастката утопия, в която всички са хомосексуални.... Агресивчо, благодаря ти, гинеколоже мой, за ценната информация. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ицо, стига се прави на господ! На всички ни е ясно, че всичко в тоя форум са позьори и боклуци! А някой са откровени емота тъпи недъгави недоразвити! А тоя Слави е ЮБЕР ЛАЙНЯН ПЕДЕРАСТ!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къде ме включихте и мене в скапаняците ...
Ма аз ше зема се обида ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нели, всички знаем колко си комплексирана от факта, че не светиш в червено. Емо недъгаво, пикльо ше наричаш себе си в огледалото... Филипе емото си ти! Ако не знаеш постояното ти циврене за кво ли не признак на емовщина! Смешко -------------------- Аз съм пеперудата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Е, какво, не е ли оригинален. Не стои ли добре на мястото си, не си ли изгради имидж? И все едно групата му да няма свой собствен уникален стил. Уникален дори в рамките на Европа? Трябва само някой да си извади бананите от ушите като Филип, който сигурно по цял ден стои депресиран и се чуди коя по-ъндърграунд група да нарочи за своя любима. Е, погледнете малко колко добри албуми издадоха.
Росене, какво и има на духовата секция. Повечето са завършили консерватория. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
На мен Слави ми харесва, все пак единственият успешен шоумен в България. Да не говорим, че с него свири и най-добрата българска група. Гледам и не вярвам на ушите си. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много се повтарят - последните им песни само бъкат от еднообразни мотиви. Добре, че е Цецко да разнообразява там, че са заникъде иначе
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айсчо, смятам, че не е нужно да те уча какво да си направиш с тези банани, ти си го практикуваш редовничко. Не знам защо си мислиш, че всички имат твоите практики. Запази за себе си влечението към неодушевени предмети... Въпреки че едва ли някой би се навил да ти покаже какво е без тях. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде, айде, включи се и "геният" Lodborg....
Абе, ти не разбра ли, че бая ти липсва на ментално ниво, че да се правиш все на най-мърдия и най-великия? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Brainshit, слушай си там гадните китарни веселяци от гама гей и гейлоуин и си трай.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нели, ще ти опиша с няколко думи какво трябва да направиш. Но като те знам кфа си уфсъ нз дали ще раюбереш. Значи, взимаш едно ножче, режеш си ушите, навираш ги в ноздрите си. После си режеш носа и си ги навираш в устата. После се нарязваш яко и осъзнаваш, колко тъпо е било съществуването ти и си избождаш очите. Вадиш си ушите и носта, навираш очите, и ядеш, Ядеш, ЯДеш, ЯДЕш, ЯДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ... Чу ли бе ! ЯЖ БЕ ! АБЕ ЯЖ БЕЕЕЕЕЕЕ
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:31 PM |