![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
ei hora kakvo 6te kajete za na slavi trifonov 6outo ?zabavlqva li vi ili vie dori i ne go gledate izkajete se na volq
![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
mi6outo e dobro dobri bazici padat
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
baahti zleto deto e toq slavi
super kompleksar ![]() i gorkiq se misli za mnogo umen i zabaven haha ![]() s edna duma -SUX -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Ебати, стегнете се бе!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Хич не го гледам.Bиж бабите ми и дядо ми са му редовни зрители ама пенсионерска им работа.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хмммммммм! Не ме интересува какъв е Слави!
Майтапите му са интересни, понякога има и интересни гости... достатъчно е за да може шоуто да бъде единственото време през което музиката на компютъра се спира! ( а и женени с деца също ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
sledvashtija put sum na kirilica, skoro si formatirah hrd-a i me murzi da slagam flex type.
ta Shoeto na Stanislavcho e dolno, skuchno i ednoobrazno, a vodeshtija go biva edinstveno da razkazva vicove i da chete scenarii. Vjarno pulen komplexar! Vednuj gledah negovo interview (bez podgotven scenarii ), napraveno ot mojata boginja ALBENA VULEVA (sig.julto.). Mnogo e zle picha, mnogo... nerven, burzasht za njakude, nenasiten... abe izobshto...nikak ne mi e priaten toja zadnik -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Бира?
Абе Слави ме дразни мнооооооооого понякога. Просто това шоу е ебати промивката на мозъка. Такава пропаганда... че направо не е истина. А и шегите са плоски и предсказуеми. Ал Бънди >>>>>>>>>>>>>>>> Слави Цитат И стига с тия анкети! Ше зема да забраня пускането на анкети! Мислете малко рпеди да постнете нов топик или анкета! Май аз я започнах тая мода, а? Хах! Сори.. не исках да се стига до тук. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Слави е бастун, но шоуто е яко. А Ку-Ку бенд са супер музиканти с педалско име (Ку-ку ?!
![]() Относно анкетите-не казвам да ги спрете, ама се ограничавайте... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Mnoooogo rqdko go gledam, za6toto Slavi me drazni mnogo, no naistina benda sa super qki muzikanti.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
И аз гледам шоуто понякога и съм съгласен, че Слави е бастун. Бенда обаче е на 6 - отлични музиканти са!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(Jicata @ Sep 27 2003, 09:10 PM) И аз гледам шоуто понякога и съм съгласен, че Слави е бастун. Бенда обаче е на 6 - отлични музиканти са! e da 4e bastun bastun ama ima i edin dva basuna i v kukubenda ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
i koi sa te po to4no ako smeq da popitam
![]() ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Когато копират Джей Лено се ядва и става.Когато говори за политика, когато е сериозен и ми говори за простотии, когато дойде Кулеков загасям телевизора.Ебаси.Толкова ли е трудно да се казват само майтапи и вицове.Аз искам това, не съм пропаднал толкова, че да ми трябва мижавата преценка на някакъв селски шут и неговото екипче.Всеки разбра на кой симпатизира - мафиотите като бате Бойко и Павлов.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ae si4ki sa bastuni ot shouto na slavi !!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат Когато копират Джей Лено се ядва и става.Когато говори за политика, когато е сериозен и ми говори за простотии, когато дойде Кулеков загасям телевизора.Ебаси.Толкова ли е трудно да се казват само майтапи и вицове.Аз искам това, не съм пропаднал толкова, че да ми трябва мижавата преценка на някакъв селски шут и неговото екипче.Всеки разбра на кой симпатизира - мафиотите като бате Бойко и Павлов. Прав си. Мене ме дразни защото е ебати манипулацията това шоу. Просто народа му се води по акъла тотално. Не знам той дали осъзнава властта която има, но до голяма степен именно това шоу е отговорно за настройването на хората срещу държавата. Може да ни управляват тъпаци наистина - но никой не трябва да мрази държавата си -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
ostawete choweka..toi se izjiwqwa kato obedinitel na naroda..neshto kato nowiq Lewski.gorkiqt star mizernik Slavi..tolkowa e kompleksiran, che me otwrashtawa.dori ne predizwikwa jal i cqlata apatiq, koqto lyha ot nego na momenti, e otchaiwashto dosadna.prilicha na grozen kloun, koito se opitwa da si dawa wid na pomydrql patriotin i/ili na preuspqwash shoumen,a wsyshtnost si e edno sduhano i otegcheno ot jiwota kopele..poluchil e prekaleno mn neshta za dostoinstwata na unikalnata si lichnost.obache ne..naroda e typ i mu se kefi, weeiki bylgarski znamena po koncertite mu..towa mi zaprilicha na edna animaciika, kydeto Eek[the cat] otide na edno podobno na 'razbiwane' shou i iznese lekciq za liubowta mejdu horata i wsichki w publikata wzeha da se pregryshtat..i posle se poqwi nqkoi ot nqkyde i go frasna i izrodite pak si wdignaha plakatite "KILL!" i prodyljiha da se derat zwerski...ta kakyw e izwoda..i Slavi e kato Eek-nikakwa polza ot nego,a daje ne e smeshen,pyk i wse oshte ne e lilaw..taka che shte prodyljawam da ne go gledam..
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
SepulTeraHead naroda e tup.
black_coffin Eak! rulira ot vsqkude!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
da, kakto kazvat njakoj nashi sunarodnici : 'Rodoljubec', redovno se pravel na nasulzen i dulboko pokurten.
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
\m/ EEK THE CAT \m/
Засега стигнахме до изводите: Eek the cat >>>>>>> Слави Трифонов Al Bundy >>>>>>>> Слави Трифонов Какво следва? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 2 2003, 11:48 AM) \m/ EEK THE CAT \m/ Засега стигнахме до изводите: Eek the cat >>>>>>> Слави Трифонов Al Bundy >>>>>>>> Слави Трифонов Какво следва? ![]() ми слави трифонов >>>>>>>> каци вапцаров ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() слави трифонов >>>>>>>> сигнал на жълто (миглена еди ква си там) -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Abe Slavi e tupo par4e! E te tva e izvoda.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Oct 2 2003, 05:58 PM) Abe Slavi e tupo par4e! E te tva e izvoda. dam baq tapo par4e i kukubenda i te " 6outo na slavi " fuck you -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Майната му на Слави.Една дума не може да каже, ако не са му я написали сценаристите.
![]() ![]() Страхувайте се от продавачите на обувки !!! -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Arthas @ Oct 4 2003, 02:09 PM) Майната му на Слави.Една дума не може да каже, ако не са му я написали сценаристите. ![]() ![]() Страхувайте се от продавачите на обувки !!! Dobre i ako trea se starhuvame kak 6te si kupuvame obuvki we bosi li 6te hodim ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ал Бънди е некадърник.
това е евтина американска комедия, не мога да разбера какво му е смешното. концепцията в слабите комедии е да се разчита единствено на глуповатата физиономия на главния актьор. Това е плоска идея, с нищо не се запомня. -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само ме разсмиваш, като говориш подобни работи. На тоя сериал гениалното му e именно, че е адски тъп.
EDIT - малко словоред ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 5 2003, 08:40 AM) Само ме разсмиваш, като говориш подобни работи. На тоя сериал гениалното му именно че е адски тъп. ТОЧНИТЕ ДУМИ !!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:05 PM |