Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Форумната анкета за 2007
pa®tci
коментар Dec 25 2007, 02:24 PM
Коментар #31

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

Музика

Албум на годината - тука много чуденка падна, ама в крайна сметка концертът в Букурещ си каза думата - LAKE of TEARS "Moons and Mushrooms" следван плътно (да не кажа "рамо до рамо") от SAMAEL "Solar Soul"

Най-добър албум на българска банда - ъъъ... ща е ово? о.О

Най-добър дебют - май и тука съм с пропуск, може би обаче този на Booker T в TNA си заслужава отбелязването :Р

Най-голямо разочарование - FINNTROLL - без даже да се напъна да се замислям sad.gif

Най-добрия концерт - ATHEIST направо ме помазаха!

Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново) - ъмм... май дадох по-сериозно ухо на LAIBACH о.О

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - сигурно; не знам как е било наоколо преди ^.o

Какво ви даде форумът през 2007? - да си взема пръв билетчи за ONSLAUGHT ph34r.gif

Какво най ви издразни във форума през годината? - модераторството rolleyes.gif

Най-смислена тема - май тая за Шоуто на Слави, дето беше whistle.gif

Най-тъпа тема - ми аз повечето теми май по-принцип си ги скипвам blush.gif

Извън музиката и форума

Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - влязнох в НХА на 07.07.07. от 07-мия път о.О

Какво ви е най-голямото разочарование? - нямах възможност да си лепна 'луминиева (или ПВЦ) дограма sad.gif

Очаквания за 2008-ма

Най-очакван албум - ми нямам идея какво се готви, чесну о.О ... аааа, май ще да е идващият HEADHUNTER metal.gif

Очаквания от личния живот - да не ме изхвърлят от Академия още първия семестър/година suicide.gif

Пожелания за скъпите съфорумци - (нищо лично, просто бизнес (а и така е по-МЕТЪЛСКО ))

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Chimera
коментар Dec 25 2007, 03:08 PM
Коментар #32

Глава на монархията

Група: Потребители
Коментари: 1016
Регистриран: 17-October 07
Град: Вятър ме вее на бял кон...
Потребител N: 2375

Музика

Албум на годината - не мога да закова определен, от всичко си харесвам по нещо :р
Най-добър албум на българска банда - пас
Най-добър дебют - пас
Най-голямо разочарование - UNIA на Соната
Най-добрия концерт - по впечатления - Manowar, на който не можах да атендна :/ Иначе Мейдън ще ми остане в черната кутия tongue.gif
Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново) - Доста са, но би било ън-метъл да не спомена Детклок blackmetal.gif

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - за форум - да, бива
Какво ви даде форумът през 2007? - инфо, запознанства с нови хора, начин да си губя несъществуващото време happy.gif
Какво най ви издразни във форума през годината? - мм, не съм отчитала
Най-смислена тема - Основи на българския правопис sp_ike.gif
Най-тъпа тема - ...

Извън музиката и форума

Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - Не мога да се оплача от тази година. Доста дръпнах и в изкуствата smile.gif
Какво ви е най-голямото разочарование? - не са много. Има ги, но винаги се компенсират

Очаквания за 2008-ма
Най-очакван албум - не очаквам нищо - нека кацне с гръм и трясък devilsmiley.gif
Очаквания от личния живот - нагоре по скалата, надявам се
Пожелания за скъпите съфорумци - Метълясвайте със здраве smile.gif

--------------------
I may be bad, but I'm perfectly good at it

+Quote Post
blue_eyes_
коментар Dec 25 2007, 04:09 PM
Коментар #33

Eyes Of The World

Коментари: 1666
Регистриран: 27-September 06
Град: Plovdiv
Потребител N: 1594

Музика

Албум на годината – „Kamelot - Ghost Opera” , Gamma Ray - "Land of the Free pt.2"

Най-добър албум на българска банда
– ”Cryogenic Somnia” на Hyperborea и ”Test Of Time” на Last Hope

Най-добър дебют – Serenity - "Words Untold & Dreams Unlived"

Най-голямо разочарование - Helloween – „Gambling With The Devil”

Най-добрия концерт – Manowar в Каварна

Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново)
– Eyes Of Eden

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? – Да, определено. В противен случай нямаше да го посещавам толкова често.

Какво ви даде форумът през 2007? – Обогатих музикалната си култура. Сблъсках се с доста интелигентни хора.

Какво най ви издразни във форума през годината? – Няма нещо което да ме е издразнило чак толкова, че да го запомня.

Най-смислена тема – Новините и новите материали (любимите ми теми)

Най-тъпа тема – Обикновено ги пропускам

Извън музиката и форума

Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план?
– Професионално развитие и стабилност. Високи доходи. Запознанства и доста интересни и интелигентни хора.

Какво ви е най-голямото разочарование?

Очаквания за 2008-ма

Най-очакван албум – Pyramaze и Wintersun

Очаквания от личния живот – По-малко работа, по-високи доходи, много пътувания в чужбина, повече концерти на любими банди, нова къща.

Пожелания за скъпите съфорумци
– От всички хубави неща по много...!

--------------------

KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself...

+Quote Post
stage
коментар Dec 26 2007, 10:23 PM
Коментар #34

In search for my Eloise...

Група: Приятели
Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

Музика

Албум на годината - хъмм, Ayeron
Най-добър албум на българска банда - пас
Най-добър дебют - пас
Най-голямо разочарование - проекта на Анеке puke.gif
Най-добрия концерт - по впечатления - определено за мен The Revenge Project, Overdawn, Amorphis, Benediction, и други.
Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново) - Entombed

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - и да и не, има развитие, но лично на мен, ми се иска да да има интервюта, репортажи и т.н. на български групи. Все пак става въпрос за "Българският метъл портал".
Какво ви даде форумът през 2007? - каквото и през останалите години. Много информация, запознанства с яки хора (и някои по-слаботелесни), новини, много смях и губене на време openwidehug.gif
Какво най ви издразни във форума през годината? - тайна майна.
Най-смислена тема - "Коя ви е любимата вафла?" естествено.
Най-тъпа тема - доста са.

Извън музиката и форума

Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - дебютен мини албум, издаден след 9 месеца мъки.
Какво ви е най-голямото разочарование? - че не успях да посетя някои концерти, на които много ми се ходеше ,ама нямаше как.

Очаквания за 2008-ма
Най-очакван албум - нов The Gathering
Очаквания от личния живот - каквото стане.
Пожелания за скъпите съфорумци - да изживеят детството си laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Dec 27 2007, 11:25 AM
Коментар #35

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Град: София
Потребител N: 973

Музика

Албум на годината- Gamma Ray "Land Of The Free" II, Elvenking "The Scythe" , Rebellion - Miklagard - The History of the Vikings - Volume II
каквото и да се каже за тези три албума е малко !!!

Най-добър албум на българска бандa - Тази година няма българска банда, която да е издала нещо смислено и ценно !
Най-добър дебют - Alestorm - Captain Morgan´s Revenge , Dawn of Tears – Descent ! Тези две групи показаха, че все още има какво да се каже от младите !!! Респект!
Най-голямо разочарование
Nightwish - смях и сълзи !
Manowar - няма нужда да се правят на Rhapsody, мамка му !
Kamelot - захаросано нещо, минаващо за музика !
Grave Digger - колкото по-бързо спрат да се излагат със слаби албуми, толкова по-добре за тях!

Най-добрия концерт- Manowar - всички мирно пред Калете !!!
Най-яката банда, която открихте през годината - Alestorm, Dawn of Tears, Archeon и Sonic Syndicate

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - В сайта има все по-добри ревюта и интервюта, което си е признак за израстване на пишещите братя и сестри!
Форума се напълни с деца, което е добре, развеселяват ме искрено , пък и се народиха доста бебета, което е прекрасно!

Какво ви даде форумът през 2007? Забавление, познания и възможността да се запозная с наистина готини хора !
Какво най ви издразни във форума през годината?- Тъпи коментари на не разбиращи темата по която пишат
Най-смислена тема - За местните избори, новините, на дата с любов, руски метъл....
Най-тъпа тема - страх ли ви е от смъртта, на каква музика сте правили секс

Извън музиката и форума

Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - От май месец гледам сина си, което за мен си постижение, много малко мъже вземат бащинство !
Какво ви е най-голямото разочарование?- Не успях да завърша една имотна сделка

Очаквания за 2008-ма

Най-очакван албум- Новият Rage !

Очаквания от личния живот – Да са живи и здрави хората които обичам!!! Нищо друго не ме интересува !

Пожелания за скъпите съфорумци- Да сте живи и здрави.

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
In Death's E...
коментар Dec 27 2007, 12:10 PM
Коментар #36

Cauda Draconis

Коментари: 1240
Регистриран: 10-February 07
Град: Бургас
Потребител N: 1861

Албум на годината - Amorphis - Silent Waters; Dark Tranquillity - Fiction; Sear Bliss - The Arcane Odyssey
Най-добър албум на българска банда - демото на Darkflight - Distant Pain, демото на Dimholt - Aegri Somnia
Най-добър дебют - The Fall Of Every Season -From Below ; Во Скорбях - Во Скорбях; Worship-Doom (еми реално погледнато си е дебютен албум)

Най-голямо разочарование - еми не съм чак толкова разочарована, не е като да не съм очаквала някой групи да издадат бозави албуми
Най-добрия концерт - ммм Amorphis icon_headbang[1].gif
Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново) - Darkflight, Sear Bliss; Lycanthropy's Spell; Сварга

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - да rolleyes.gif

Какво ви даде форумът през 2007? - Добри запознанства, открих баща си openwidehug.gif .Обогати музикалната ми култура, информация.
Какво най-ви издразни във форума през годината? - дребни неща

Най-смислена тема -На дата с любов, Руски метъл ( Сенчести, Лорде bowdown.gif )
Най-тъпа тема - много са sp_ike.gif , не мога да излъча фаворит

Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - хъм...

Какво ви е най-голямото разочатрование? - Научих колко глупави и слепи са хората smile.gif

Най-очакван албум
- не знам,може би албумите на Draconian и Darkflight

Очаквания от личния живот - да вляза в Лайстунга laugh.gif

Пожелания за скъпите съфорумци - Бъдете щастливи openwidehug.gif

--------------------

+Quote Post
Mangalf
коментар Dec 27 2007, 12:42 PM
Коментар #37

Прогресиращ

Коментари: 930
Регистриран: 19-May 07
Град: Zayohalla
Потребител N: 2088

Цитат(In Death's Embrace @ Dec 27 2007, 12:10 PM) *
Очаквания от личния живот - да вляза в Лайстунга laugh.gif

О каква ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА грешка.

+Quote Post
In Death's E...
коментар Dec 27 2007, 01:12 PM
Коментар #38

Cauda Draconis

^Виж сега, ако попадна на германци ще си изживея живота и немския ще ми е последния проблем laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Mangalf
коментар Dec 27 2007, 02:36 PM
Коментар #39

Прогресиращ

но на каква цена...

има и други начини да научиш немски(предполагам). Недей да си разбиваш юноществото smile.gif

+Quote Post
In Death's E...
коментар Dec 27 2007, 05:47 PM
Коментар #40

Cauda Draconis

Еми гадната диплома ще ми трябва все пак, там за където съм се запътила...

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Dec 27 2007, 09:11 PM
Коментар #41

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

Цитат
Какво ви даде форумът през 2007? - Добри запознанства, открих баща си openwidehug.gif

УИиии ^^ openwidehug.gif

--------------------

+Quote Post
Mangalf
коментар Dec 27 2007, 11:02 PM
Коментар #42

Прогресиращ

Цитат(In Death's Embrace @ Dec 27 2007, 05:47 PM) *
Еми гадната диплома ще ми трябва все пак, там за където съм се запътила...

НЕ ТИ ТРЯБВА.

По 2 причини:
1. Дипломата е с давност година и половина
2. Откакто сме в европейския съюз, звършена немска езикова гимназия има тежестта на един лайстунг изпит wink.gif

+Quote Post
ludspamer
коментар Dec 29 2007, 12:10 PM
Коментар #43

свиня

Коментари: 3379
Регистриран: 10-April 07
Потребител N: 2010

Музика

Албум на годината - Може би The Final Sigh of Evil от Sodom

Най-добър албум на българска банда -Не слушам БГ групи

Най-добър дебют - Не слушам нищо започнало от 2007година
Най-голямо разочарование -Последния албум на Ози си беше доста зле

Най-добрия концерт - Рядко ходя на концерти, затов атук не мога да се обоснова
Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново) - Содом.Късничко, но...
Цитат(SepulTeraHead)
Човек се учи, докато е жив

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Общо взето да, има разни интервюта, ако нямам време да се занимавам с интервюта по чужди сайтове поглеждам по нещо от тук smile.gif .Жалко че няма много потребители!

Какво ви даде форумът през 2007? - Във форума има доста хора, които вече са се ориентирали в посока, подобна на моята(за метъл стилове естествено) и ми препоръчаха няколко групи, с които да си разнообразя живота happy.gif

Какво най ви издразни във форума през годината? - Мен лично нищо не ми е направило впечатление, имаше малко псувни в теми като "Какво мислите за Шоуто на Слави", но аз обичам да слушам глупости ^І^

Най-смислена тема - Нямам конкретна тема наум...
Най-тъпа тема - Не ми е направило някакво впечатление за тъпи теми

Извън музиката и форума

Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - Нищо особено нямам засега, 8ми клас....

Какво ви е най-голямото разочарование? - Не се сещам, като чели последния албум на Ози беше зле...
Едит:аха извън музиката...имах намерение да влизам в малко по-добро училище но като чели мойто си е почти същото smile.gif

Очаквания за 2008-ма

Най-очакван албум - Inflikted на Soulfly, малко го позабавиха, но тази година най-вероятно излиза

Очаквания от личния живот -Нищо особено, тепърва сега съм 8-ми клас smile.gif

Пожелания за скъпите съфорумци - Да сте живи и здрави....и повече метъл icon_headbang[1].gif

--------------------
A moment of remembrance of all the one who died.
These brave and loyal warriors with hearts so full of pride.
They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on.
For them we will keep up the fight until our war is won.

Sleep well our brothers - we will never forget
We promise you to carry on
Sleep well our brothers and rest in peace
Your sacrifies make us marching on......

+Quote Post
Duh5
коментар Dec 29 2007, 12:50 PM
Коментар #44

Странник в странна страна

Коментари: 1114
Регистриран: 5-May 07
Потребител N: 2056

Супер интересна тема, изчетох я цялатаsmile.gif

Музика

Албум на годината - Sonata Arctica - Unia - Правилния албум в правилното време в личен план.

Най-добър албум на българска банда - Тук съм пас, просто не цъм чул нищо.

Най-добър дебют - EDEN'S CURSE - Eden's Curse - надявам се не се лъжа, че е дебют. Има и други заслужаващи си, този ми хрумва в момента.

Най-голямо разочарование - мм, мисля, че няма.

Най-добрия концерт - Aerosmith (support: Edguy)

Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново) - Epica - едноличен лидер в тази графа.

Форума/сайта

Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - Е как, нали и аз съм тук вече! Хех, шегата настрана, нямам база за сравнение, но в момента сайта и форума ми запълват голема част от свободното и работното време. Както казвах не веднъж - респект към всички ви, които го правите.

Какво ви даде форумът през 2007? - Емоции, пиратска музика, нови банди, хора, които се надявам да мислят за мен със същите чувства, с които и аз мисля за тях (това е напълно несексуално, честноsmile.gif)

Какво най ви издразни във форума през годината? - Темите с псувните. Четох ги по-късно и много сол трих на главата на Захариев (Венци) после, докато не разбрах, че е шега. Честно, бях на ееей толкова малко да затрия букмарците и да не стъпя повече тук. Това поради изказаните в предишната точка причини.

Най-смислена тема - Много са, харесвам дискусионните теми, не задължително за музика. Основите на правописа бяха една от първите, в които се загледах като се появих.

Най-тъпа тема - Има няколко, които ми се видят излишни..

Извън музиката и форума

Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - Завърших висше.

Какво ви е най-голямото разочарование? - Кошмарна година в личен план. Крах след крах на любовния фронт. Но войната продължава! Чакат се съпернициsmile.gif

Очаквания за 2008-ма

Най-очакван албум - Може би Rage

Очаквания от личния живот - Хм, да завърша магистратура. Малко амбициозно, но защо неwink.gif

Пожелания за скъпите съфорумци - Най-вече щастие. Усмихвайте сеsmile.gif

--------------------
Никога не се съмнявай, просто бъди. Рей Бредбъри

+Quote Post
Rodd1ck
коментар Dec 29 2007, 03:47 PM
Коментар #45

Метъл

Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931

Музика
Албум на годината - Нямам кой знае колко изявен фаворит, но да речем Redemption - The Origins Of Ruin, също ме впечатли и Machine Head-а, както въртях доста често Tales Don't Tell Themselves на Funeral For A Friend.
Най-добър албум на българска банда - не следя българската сцена, но пък се говори все повече за български групи, което е доказателство за раздвижване и по-качествени неща.
Най-голямо разочарование - няма нещо много сериозно.
Най-добрия концерт - Не посетих много, но може би този на Evergrey, на Maiden също не беше лошо, изненада ме и концертът на Foreigner, който очаквах да е доста по-зле.
Най-яката банда, която открихте през годината (без да е задължително да са издали нещо ново) - Pain Of Salvation и Atreyu без да се замислям! На едните не им бях обърнал достатъчно внимание преди, а другите надали щях да оценя подобаващо и ако се бях запознал по-рано с тях.

Форума/сайта
Харесва ли ви в каква посока се развива Metal World? - сайтът се е развил, което хубаво, но не достатъчно. Форумът се посещава от значително повече хора от преди, но се напълни с много баласт, а и доста хора не пишат вече. Не ми харесва обхващането на еднотипни стилове.
Какво ви даде форумът през 2007? - пообогатих се музикално.
Най-смислена тема - тези, в които се водеха нормални и смислени дискусии, както на музикални теми, така и извън тази сфера.
Най-тъпа тема - за такава не се сещам, макар че тези, в които определен кръг от потребители разиграваше театър, бяха доволно малоумни. Малоумни са и доста постове и мнения предимно на новите потребители.

Извън музиката и форума
Какво ви е най-голямото постижение през 2007 в личен план? - Вече съм втори курс! biggrin.gif Последните месеци се издържах почти сам, с което мисля, че малко или повече пораснах и даже поумнях..
Какво ви е най-голямото разочарование? - ще го запазя за себе си.

Очаквания за 2008-ма
Най-очакван албум - Evergrey, а може би и нова Metallica.
Очаквания от личния живот - нормална работа с нормално заплащане, не че сегашната не е с такова, но със сигурност не е нормална. Да стана по-сериозен и отговорен, да запиша трети курс и още някои неща..
Пожелания за скъпите съфорумци - Живи и здрави! На някои им пожелавам по-малко писане във форума! smile.gif

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 10:50 AM