![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Pantera, Motorhead, всичкото блек метъл, без може би една или две групи, всичкото нео (тук е без изключение), всичкото хардкор и като цяло кор и индъстрил. Е, не е много, ама е от сърце ![]() ОО? Кои са блек групите, на които се кефиш? В списъка прибавям две групи, които наистина ненавиждам, а абсолютно всички им се кефят - Ac/Dc и Black Sabbath, а да, и Led Zeppelin. ![]() П.С Да видим сега колко ще са нападките ![]() Примерно последните албуми на Cradle Of Filth и Siebenburgen стават за слушане или поне те са ми харесали , от всичкото блек, което съм чул ( за жалост на ушите ми, не е никак малко). А за Лед Цепелин, Джими Хендрикс, Роулинг Стоунс и цялата плеяда стари рок величия, нямам мнение , това просто не е моят стил музика. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Аха, lodborg ми напомни за Камелот.Въобще не видях нищо хубаво там, особено в последната Гоуст Опера
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Зибен Бургерите са много добри, да. А от рок величията най-омразен в действителност ми е Хендрикс.. Не мога да го трая тоя...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Много глупости в тая тема, а поне като не харесвате нещо не го обиждайте.
И на мен поне ми е интересно как можете да не харесвате определени групи, а в същото време да слушате други, които не се различават особено. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
^Ако нещо от коментара ти се отнася за мен, моля да се обосновеш.
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Джими Хендрикс много ли е подобен на Дийп Пърпъл? Дори така да е, какво ми пука? Важното е, кое ми харесва и кое не
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
И на мен поне ми е интересно как можете да не харесвате определени групи, а в същото време да слушате други, които не се различават особено. ![]() Това, че ти не си в състояние да различиш една група от друга, не означава нищо, нали се сещаш? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
В момента се сещам за Amorphis, Candlemass и Anathema.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Много глупости в тая тема, а поне като не харесвате нещо не го обиждайте. И на мен поне ми е интересно как можете да не харесвате определени групи, а в същото време да слушате други, които не се различават особено. ![]() Уааау! Ти притежаваш толкова... различен и възвишен вкус, пич! ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Evergrey Nightwish .... Obituary Много съм се опитвал, ама все не могат да ми харесат... ![]() поне като не харесвате нещо не го обиждайте. +1 в името на принципа, не виждам кой знае колко обиди нагоре. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Много глупости в тая тема, а поне като не харесвате нещо не го обиждайте. И на мен поне ми е интересно как можете да не харесвате определени групи, а в същото време да слушате други, които не се различават особено. ![]() Уааау! Ти притежаваш толкова... различен и възвишен вкус, пич! ![]() Няма нужда. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Нали се сещаш, че това, дето си го цитирал, беше луда ирония от моя страна?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Аре бе, аз си мислех, че ти сериозно...
![]() А и знам ли те колко пиян си бил ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Radiohead
The Flower Kings Opeth The Mars Volta The Beatles Yes Led Zeppelin Transatlantic Genesis и т.н. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Pantera
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
'що нападнахте Родик сега, аз не видях нищо безумно в казаното от него. И за обиждането е много прав - и аз не харесвам групи, Нортър примерно, но ги признавам, че имат талант.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сашо, начи би трябвало и Чилдрън ъф Бодъм да не те кефят?...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
'мчи кефят ме. Ама CoB за разлика от руса курва имат пиянска полугей курва за вокалист
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Връщам си думите назад за Megadeth- може би не им харесвам особено по-старите неща, но United Abominations
![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 20-July 07 Град: Plovdiv Потребител N: 2239 ![]() |
Metallica ма дразнят и изобщо не ми харесват
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Много депешари има около мен но аз така и не мога да прослушам - направо се депресирам
![]() Също така и не харесах блек метъла... далеч е от мен като музика.. Малко Death слушам но не можа да ме грабне много - а мноого ми ги хвалеха. Не са лоши все пак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Manowar, Megadeath, Helloween, Pantera, Disturbed и т.н. Всеки ми хвали нещо подобно.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Riverside - невероятно скучна банда, която от маса време ми хвалят.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тея Riverside ще да са разни "авангардни" псевдо-прогресарски пинкфлойдски и други експериментални циклажи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Авангардно и псевдо са думи, които нямат нищо общо с тази група. Те са едни от добрите представители на съвременния прогресив, мелодичен рок/метъл, които са съсредоточили музиката си към по-меланхолично звучене и теми.
Може да не ви харесват, но нека не раздаваме термини, които не съвпадат с реалността ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Друга беше целта на поста ми, истината се крие в една друга тема за една друга група.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, рано ми е още да схващам вътрешните форумни шегички (ако е такава това). :)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ох още се мъча с Megadeth и май нищо няма да се получи между нас
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 01:29 AM |