![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Охоо, здрасти... теб от кога не съм те чувал... за мноо години
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Я сподели в кои канали влизаш в IRC. Сигурна съм, че сме си приказвали, само че не мога да си спомня кога, къде, как, защо и т.н.
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 13-November 06 Град: София Потребител N: 1672 ![]() |
Дани: За много години и на теб.
FallenAngel: Преди влизах в irc доста в канал nightwish, elf, fantastika, rpg и разни други канали, в които по принцип не бях толкова редовен. Дали сме си говорили, нямам никакви спомени, но помня, че съм виждал ника ти някъде ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здравей, пич!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
И аз да се наканя да кажа едно добре дошъл!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1827 ![]() |
Здравей Симпа,радвам се да те открия тук.Не сме се виждали отдавна
![]() -------------------- Живей бързо,умри млад,за да бъдеш красив труп и готини мадами да те оплакват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
#nightwish, #rpg... знаех си!
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 13-November 06 Град: София Потребител N: 1672 ![]() |
Тъмни принце, трябва скоро да поправим тази грешка
![]() Паднала Ангелке, това като нещо положително ли да го разбирам? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, от #nightwish те знам
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи и аз те знам оттам
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хей, добре дошъл и от мен! Виждал съм те само два пъти, но си ми направил изключително добро впечатление и се надявам да прекараш добре тук!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Хубаво е че поздрави човека година по-късно.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Я! Симпа
![]() ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хубаво е че поздрави човека година по-късно. ![]() Е той сега се завърна, след като не беше идвал от много време и за това така. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я! Симпа ![]() ![]() Лори, радвам се да те намеря и тук ![]() Хубаво е че поздрави човека година по-късно. ![]() Е той сега се завърна, след като не беше идвал от много време и за това така. Да се включа и аз в същия дух (е, не точно година, но малко ми остана ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 12:27 AM |