![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз един път сложих да загравям олио за кюфтета и все ми се виждаше, че не е достатъчно загряло и накрая се запали.
Мързеливо ядене - спагети Роллтон или Ви Хонг (или нещо подобно). Картофено пюре на ЦБА. Шкембе чорба и доматени супи на Маги. Една кофичка кисело мляко с малко разтворим сок + захар по желание - 'домашно' плодово мляко ![]() Един път направих опитъ за летене с макарони. Като ги сварих, изсипах остатъци от някаква лютивка, чесън на прах и половин пилешки бульон в тях и продължих да варя. Стана... интересно ядене. Беше вкусно, ама май не уцелих макароните, щото след половин час варене се бяха разкашкали във водата, а вкусът им беше като на недосварени ![]() Като казах кюфтета - в тостера за сандвичи съм пекла кюфтета от народна кайма ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-December 07 Потребител N: 2480 ![]() |
^ гбахахах е тва му се вика опит в бързото ядене
![]() ![]() по темата... вечната лесно за приготвяне ПОПАРА ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Гювеч - в керамична купа с капак се слагат 2 средно големи нарязани картофа с вода, слага се в микровълновата и се пуска на макс за около 4-5 мин. Гледайте само да не изкипи водата. После тая вода се отцежда, слага се сиренце/кашкавалче отгоре, нещо от месо, кетчуп и/или домати, масло или олио, сол и всякакви подправки на вкус. Накрая чукваш едно яйце, набождаш го с вилицата да не гръмне, слагаш капака и за 3-4-5мин отново в микровелето.
Яйцето може предварително да го разбъркате като за омлет, че да не избухне - последствията от яйчената бомба се чистят доста трудно -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Е, ся, класиката в жанра на бързото и мързеливо ядене си е "Вкусната чаша" на Maggi
![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Панирани лучени кръгчета.
Ако ви се мотае половин час - трябват ви брашно, малко олио, сварено пилешко и бульончето към него, червен пипер, чесън, мляко или вода, подправки квито щете. Брашното се запържва в олиото, докато стане златисто. Добавяте млякото и бъркате постоянно. Трябва да се получи смес малко по-гъста от тази за палачинки. Като се сгъсти достатъчно, слагате 1-2 супени лъжици червен пипер, колкото искате пилешко, счукания чесън, изливате малко от бульона, в който е сварено пилето и оставяте за 10-15 мин на слаб огън, като бъркате чат-пат. Ако сте се справили добре, няма да е отвратително мазно и е много вкусно ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
вафла
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Не е най-мързеливото, което може да се сготви, но поне е манЖа. Определено не е най мързеливото.За 30мин може да се приготви нещо далеч по-сериозно. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Е, ся, класиката в жанра на бързото и мързеливо ядене си е "Вкусната чаша" на Maggi ![]() ![]() Хахаха Кате welcome to my world! Това е менюто ми от 2 години насам. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 3-November 06 Град: Nowhere... Потребител N: 1657 ![]() |
Брех, аз ли съм най големия затъпяло мързелив индивид тук...като съм гладна врътвам една бира и престава да ми се яде квото и да е било
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ Понякога и аз така правя обаче ме удря в главата и избягвам
![]() Иначе и аз като ме мързи съчетавам сандвичи, гнусни полуфабрикати и нещо набързо метнато я в тигана я в микровълновата... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
А, че сега ми се наложи да си стъкмя таквоз, да споделя
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
зелен фасул+ сирене +черен пипер+ лимонов сок, запържено със зехтин.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Половин кутия шоколадови бисквити "ПРЕСТИЖ" + половин бутилка кола!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Когато ме мързи да си сготвя нещо ям всичко, което докопам...
Хляб, масло, мед, сирене, ядки, маруля... Меда го изядох от яд, че не се захаросва, а уж истински за 8 лева. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя мед да не е бил в бурканче с 5 микрона златно покритие?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Такава му е цената на хубавият мед. Килограм. Така и трябва да бъде щом самите производители са го решили.
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така кажи де, че за кило става дума.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 01:05 AM |