![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Как мога да си сменя това под аватара "просветен" След като направиш 500 мнения, ще можеш да си настройваш титлата през контролния панел. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
a дали ще може да се върне опцията "Отиди на последното непрочетено мнение" наместо просто на последното...
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Предлагам да качите емотиконка:
![]() Поздрав за феновете на тиквите ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Добавена е.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Ох, моля ви помагайте, подивявам просто, по 100 пъти ме кара да се логвам преди да постна мнение, каквото и да правя, ако се опитам да видя информация за някой например, пак ме кара да се логвам. Горе си ми пише през цялото време "Привет, Duh5 ( Изход )", но като се опитам да постна каквото и да било пак все едно не съм вътре! Трих кукита, и с IE, и с Firefox и с Опера - все същото!
Не знаете какво ми костваше да постна ТОВА мнение!!! F1F1F1 (Help демек) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Предлагам да се добавят следните емотиконки:
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 12-November 07 Град: kriq se ot tumnoto! Потребител N: 2421 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() тези са едни...от любимите ми ![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Форума рулира, добре че има кой да ме посъветва да прослушам нещо
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И викаш дай да съм тру като всички да отричам комерсиалното...
Живееш и в комерсиална къща, защото е къща/блок като много други.. Пфу, комерсиалисти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Радвам се, че форумът ти е бил от полза! Но само да запитам- какво значение има дали едно нещо е комерсиално, ако ти харесва?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Е, разбира се-не е грях да слушаш тук-таме нещо, което си е комерсиално.Но конкретно за зомбито-в момента въобще не ме вълнува
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
А ако всичко, което слушаш е комерс, грях ли е?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Анатема!
... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Донякъде, може би....но трудно би било някой тук да слуша само комерс, поне така съм забелязал
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Зависи какво разбираш под комерс... Но поне вече едно е ясно-който слуша комерс е грешник
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... ми ядеш Бибишките...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
След като направиш 500 мнения, ще можеш да си настройваш титлата през контролния панел. Хмм...прегледах си целия конторолен панел но не намерих такова нещо.Да не би да е премахнато? -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледай пак, докато не го видиш.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
^^ Контролен панел -> Настройки: Профил -> Титла на потребителя:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, видях го преди дни.То ми избождало очите
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Ех, дано докопам 500 мнения, ама скоро ше да е, къвто сам спамзор
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чували си сте някога за Tata Motors? Най-евтината кола в света е тяхна. Вие може да не сте чували за тях, но те за нас са чували
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
А сега за всеки по една такава таратайка
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ахам... понеже темата на Ники се премести тук, иска ми се да кажа няколко думи. Те ще са най-вече относно материалите в сайта, отношението и тн. Значи едно време писах за този сайт... когато го нямаше конклейва или там както се вика. Но после се отказах. Защо се отказах? Защото не виждам смисъл. Да, мненията се четат и всичко е точно, да, чета материалите писани от хората от конклейва и всичко е точно. Обаче има едно обаче. Забелязал съм, че ако в този форум не си съгласен с мнението на авторитетите - Ицо, Любо, Венци и тн..., то мнението ти потъва в забрава. Нямам нищо против никого, но просто... това не е правилно. Давам прости примери - темата за Найтуиш, многото теми за Хелоуийн, темата за албума на Таря (който според мен вони на умряло, но явно "не разбирам идеята"), темите за Дрийм Тиътър (които според мен са зле, но май отново не разбирам) и тн... И когато Ицо или Венци, или Ники, или Любо кажат нещо, всички бързат да се съгласят и недай си Боже някой да не е съгласен, разпъват го на кръст. Това е кофти... Ще кажете, че преувеличавам. А аз ще ви кажа, че едно време (вижте ми датата на регистрация) не беше така.
Не обиждам никого, просто и аз както Ники, споделям своите наблюдения. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Хм, не знам за другите, но на мен честно казано ми липсва някой да ми се противопостави като хората. Липсват качествените спорове - факт. Едно време със Стефчо как се дялахме...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Именно! Имаше доста конструктивни дялкания
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Светльо, особено по музикални въпроси никога не сме си позволявали да цензурираме когото и да било, ако за това намекваш. Всеки е в пълното си право да каже какво харесва или не харесва в дадена банда - все пак форумът е главно за това. В крайна сметка дали ще пише и какво ще пише си е работа на самия потребител...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Любо, искам да добия представа за описваното от теб 'дялане'. Понеже 'едно време' не влиза в хронологията ми за този форум. =)
И моля, се обоснови, защо ти липсва? От моя гледна точка, липсват не само качествените, но и всякакви спорове, зад които да стои идея или някакъв смисъл. Интересна ми е позицията ти по въпроса защо е така. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Светльо, особено по музикални въпроси никога не сме си позволявали да цензурираме когото и да било, ако за това намекваш. Всеки е в пълното си право да каже какво харесва или не харесва в дадена банда - все пак форумът е главно за това. В крайна сметка дали ще пише и какво ще пише си е работа на самия потребител... Не става въпрос за цензуриране. Става въпрос, че инакомислещите са или подминавани безмълвно, или им е отправяна някоя ядна забележка. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Ахам... понеже темата на Ники се премести тук, иска ми се да кажа няколко думи. Те ще са най-вече относно материалите в сайта, отношението и тн. Значи едно време писах за този сайт... когато го нямаше конклейва или там както се вика. Но после се отказах. Защо се отказах? Защото не виждам смисъл. Да, мненията се четат и всичко е точно, да, чета материалите писани от хората от конклейва и всичко е точно. Обаче има едно обаче. Забелязал съм, че ако в този форум не си съгласен с мнението на авторитетите - Ицо, Любо, Венци и тн..., то мнението ти потъва в забрава. Нямам нищо против никого, но просто... това не е правилно. Давам прости примери - темата за Найтуиш, многото теми за Хелоуийн, темата за албума на Таря (който според мен вони на умряло, но явно "не разбирам идеята"), темите за Дрийм Тиътър (които според мен са зле, но май отново не разбирам) и тн... И когато Ицо или Венци, или Ники, или Любо кажат нещо, всички бързат да се съгласят и недай си Боже някой да не е съгласен, разпъват го на кръст. Това е кофти... Ще кажете, че преувеличавам. А аз ще ви кажа, че едно време (вижте ми датата на регистрация) не беше така. Не обиждам никого, просто и аз както Ники, споделям своите наблюдения. Така си е... Културно го каза. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 08:08 PM |