![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Хмммммммммммммм, тази работа не ми се вярва, ама никак! Някакви потвърждения от някъд? Класифицирам го като тесла засега...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Няма го и в сайта на групата! Веротност явно има, защото на 15.05 са в Сърбия!
Ще видим тази работа ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 12-February 08 Град: Forest Of Shadows... Потребител N: 2590 ![]() |
![]() -------------------- ... Some Days I Pray For Silence And Some Days I Pray For Soul ... ... Some Days I Just Pray To God Of SEX and DRUMS and ROCK' N ROLL !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Ей това не е за изпускане
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ми ,дано да е реалност и да дочакаме поредната легендарна група у нас
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Чувал го бях като полу-потвърден слух от хора, които са вещи в тия среди. Като нищо да е съвсем наистина
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз никога не съм била "фен най-страшен" на КИС - не съм изслушала дискографията им например. Но няма да ги пропусна защото от това, което съм слушала ми допадат и ще ми бъде интересно да ги видя. Да не говорим, че са си легенда направо
![]() Така че +1 - ха дано се потвърди официално ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 3-November 06 Град: Nowhere... Потребител N: 1657 ![]() |
Дано е истина
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Мда, слуховете са сериозна тема за чесане на езици. Аз докато не си купя билет за Bon Jovi няма да го повярвам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Elton John също е вписан
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
Кой е правил този *.jpg? И официален ли е той? Твърде много звезди са наблъскани, а никъде не е изтекло и грам инфо. Нито за Джоуви, нито за Клептън, да не говорим за Елтън Джон!
ПС: Ако Кис потвърдят и извадят сет-лист, в който присъства I Still Love You 100% отивам! Най-гениалното live изпълнение, което съм чувал е на това парче. 'ич не е за изпускане! Ослушвайте се! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Toва и да стане, не се наемам да прогнозирам каква цифра ще е билета
![]() И все пак KISS са Име ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Йеееееееееееееее traektoriq
![]() ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Kiss
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е, щом "Стандарт" казват
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ммммм, душевен оргазъм изпитвам в момента:) Бон Джоуви... За втори път ще ми е, ама този път - най-отпред:)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ммммдамм... дали само ще се намерят парички за туй чудо, бих отишЕл с кефТ
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
Днес отидох до билетния да си взема билет за KISS, но в крайна сметка не си взех. Излезе една жена, която заяви, че не са получили билети нито за KISS, нито за Metallica и че най-вероятно такива ще бъдат пуснати в продажба от следващата седмица. По-рано може да се закупят само от eventim.bg, който пък явно от многото посещения се е сбъгясал отвсякъде и изобщо не се зарежда. Няма що, българска му работа...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
100% отивам на Kiss няма начин просто
![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 289 Регистриран: 30-November 03 Град: Варна Потребител N: 340 ![]() |
Продават се 4 билета за концерта на Kiss (40 лв. за билет). Билетите са във Варна. За контакти - 0888322334.
-------------------- When a Man Lies He Murders
Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ше хода
![]() ... да късам билетчета на входа ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^Муахаха, тамън ще доведа два-трима да ги пуснеш гратис
![]() Както и да е, аз имам билет, за ''мелето'' пред сцената, значи шъ ходА... -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Ще го пропусна
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Айде приятно прекаеване на всички довечера
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aй да не е "прекарване", а?
![]() И съм втора инстанция, ако минат на първа може и да ги огрее ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Хехе да
![]() Иначе някой ще си пият биричката отпред ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето един сетлист, който допадна отнякъде. Някой знае ли нещо за подгряващи?
Deuce Shout It Out Loud C'mon And Love Me Lick It Up I Love It Loud Calling Dr. Love Shock Me (Tommy on vocals) Let Me Go, Rock 'N' Roll Firehouse 100,000 Years God Of Thunder Black Diamond (Eric on vocals) Love Gun Detroit Rock City Shandi I Was Made For Lovin' You Rock And Roll All Night -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 04:35 PM |