![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
tazi sutrin se sybudih ot twa deto go be6e pusnasl sykwartiranta mi : moq disk na kid rock
kak mojah da go propusna tuk |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
"Reroute to Remain" на In Flames е един от албумите, които съжалявам, че притежавам. Навремето се подлъгах от истерията около новото им издание и го взех, без да съм слушал предварително. Оттогава внимавам повече, особено с неща, които всички обявяват за шедьоври.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Cryonic Temple - Blood, Guts & Glory, който няколко дена по-късно подарих на Mort, а той от своя страна след година/и е предал в ръцете на Warrior of Ice
Steel Attack - Where Mankind Fails. Знам, че е тоталната класика в пауъра, обаче освен наистина невероятните китари така и не ме впечатли особено. Тия дни трябва да си ги припомня отново, белким съм поумнял малко и ги харесам. Събира прах някъде у нас. Иначе има един куп албуми, които съм си купил, но от първите няколко слушания съм намразвал здраво, а след това незнайно как са ми ставали много любими. Тях няма да изреждам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 19-January 08 Град: Пловдив Потребител N: 2547 ![]() |
Албума на Аqua с "Barby girl"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ И аз го имам този...хахахахах! Тате ми го беше купил....объркал се човека... /срам голям! хахаха
![]() Друг много тъп албум, който притежавам е саундтрака на Блейд - има точно 1 песен, която харесвам - едно техно/хаус не знам си кво си... /не ми е ясно какво се води.../ - но пак ми е подарък. Аз лично когато съм купувала съм знаела какво купувам и защо, така че не съм правила "монументални" попадения... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Единственият оригинален тъп албум, който притежавах си го спечелих от уизърд - последното извращение на King's X - подарих го на гаджето на сестра ми. Друго тъпо нямам, все пак говорим за оригинални албуми, които струват пари - не бих си взел нещо, което в последствие да не слушам. Имам само два албума, които съм си взел на риск досега - дебютите на Imperanon и Wintersun, но никак не съжалявам
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
на MANOWAR албумите, останали от времето, когато им бях фен. Поне от 6 години не съм ги пускал тия дискове!
![]() В смисъл, оригинални са само 2-3, останалите са пиратски дискове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Знам ли, според мен всяко нещо, купено в момент, когато е имало някаква стойност за теб, не е купено напразно...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Единственото CD, което съжалявам, че присъства в колекцията ми, е "Scarsick" на Pain Of Salvation. Подариха ми го, не друго...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Търкаля се някакъв албум на Sepultura тук. Ни знам от кога е, ни от кого е...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Load и Reload на Metallica...
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:49 AM |