![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
От четири години нося само кубинки, а черното е предпочитания цвят за мен. Наскоро започнах да редувам носенето на вечното ми протъркано кожено яке с дълго черно палто ,от което честно казано добих вид на фанатичен сатанист (сигурно е заради пентаграма ,с който не се разделям от години
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Нормални дрехи: дънки, някаква блуза, маратонки.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Общо взето както ми скимне
- от кубинки с камофлаж и черна тениска до сандали и къси червени гащи през лятото ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 4-November 07 Град: София/Свищов Потребител N: 2407 ![]() |
Предимно с черни дънки, от време на време някой друг цвят или камуфлажен панталон (някакъв Woodland или BGS), някаква черна тениска/риза/пуловер, кубинки/обувки и ластик за коса.
-------------------- 07, piperka07
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Ми, аз ходя гола - по-удобно ми е
![]() /ей каква тема, но нали си нямам работа и аз да се разпиша ![]() Имам доста разнообразен гардероб - зарила съм се общо взето с дрехи и обувки /женски мании ![]() Наблягам на черното, бордо, маслинено зелено и бяло... като стил - според случая -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ми, аз ходя гола - по-удобно ми е ![]() Както казах неотдавна - чакаме фотосесия ![]() Иначе аз напоследък не се увивам ЧАК толкова много, като некой махалюлю, ако трябва да излизам повънка ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Кецове, дънки тениски. Съвсем нормално облечен младеж.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 28-January 08 Град: Плевен Потребител N: 2563 ![]() |
Кецове през лятото и кубинки когато е студено
Иначе нормално съм с дънки някви и черна тениска със щампа. Само от време на време като ме хванат лудите почвам да обличам разни простотии,но тва не е мн често.Имам си една пентаграмк на врата,която не свалям,подарък ми е и мн си я обичам. А иначе за дрънкулки-имам си шипове и сякви кожени каишки,чоукъри и квот ви дойде,ма не винаги ги нося , а когато го правя е в омерени количества (демек с повече от 2 гривни на 1 ръка не може да ме видите) -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 12-February 08 Град: Forest Of Shadows... Потребител N: 2590 ![]() |
Ами предимно с черни парцалки, кубинки или някакви чепици... Много рядко маратонки... Обичам си коженото якенце (тресе ме рокерията...)
Понякога слагам нек'ви поли, та хората ме мислят за готик... Ама я съм си помиярче, не може да ме конкретизират... -------------------- ... Some Days I Pray For Silence And Some Days I Pray For Soul ... ... Some Days I Just Pray To God Of SEX and DRUMS and ROCK' N ROLL !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
определено като клошарка вече...некво смъкнато и никой не може да заподозре какво ми бумка в слушалките...металите ме гледат с презрение почти...ама сега т'ва е положението...кецове, широки панталони, главно черно, лилаво и зелено...МНОГО зелено
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Миналата седмица ми пристигнаха няколко ризки на Armani от новата им пролетно-лятна колекция, и нямам търпение да ги облека, но още е доста хладно. Иначе, миналата седмица си купих страхотен панталон на Hugo Boss. Ставам все по-голям гей хахахаах (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Обикновено с дрехи.
![]() Тениски (с къс/дълъг ръкав в зависимост от времето, или разни други блузи) и дънки/панталони (не официални, ами такива...) + кожено яке. Зимата нося кубинки и зимни якета, тъй като е студено. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
определено като клошарка вече...некво смъкнато и никой не може да заподозре какво ми бумка в слушалките...металите ме гледат с презрение почти...ама сега т'ва е положението...кецове, широки панталони, главно черно, лилаво и зелено...МНОГО зелено ![]() ![]() Now we have a problem here!1111 =O -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Един ден със широки гащи и кецове, друг с рязани дънки,кубинки,кожи... зависи в кво настроение съм.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^^еми така е...в рейса, и почти навсякъде...мислят ме за фешънка...и богаташка. ебати гадното е. дори нямам компютър в стаята си подяволите...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Ми...нормално
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Амиии, протягам едната ръка...отива в единия ръкава...после другата ...
![]() ![]() ![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
....а после деклотето се дръпва леко надолу и се намества, важното е да е симетрично...и дълбочината да е прилична.
Няма ли някой да направи тема "Как се обувате"??? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Или може би "Как се събличате?"
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^ Добра идея. Това е също важна част от социалната култура.
Би било добре описанието на операциите да бъде придружено с видеоматериал. Но за целта е добре уеб-камерката да е добре фокусирана ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 18-March 08 Град: София Потребител N: 2640 ![]() |
И видео материала просто ще е уникален ако аз се събличам, особено за Улфхард..... идеята с материала е добра, но с риск да прозвуча егоистично, мисля че е добра да се практикува само от женската страна на форума... аз лично неща да плаша никой, било то би или гей
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Искам само да кажа на колегата DarkRevenant, че на следвщия концерт го очаквам с риза на Armani, Hugo Boss или поне MEXX! Искам да сме гей група!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
хехехе аз пък мислех, че на мен ще кажеш че ме искаш цялата облечена само в Хюго Босс....говоря за парфюмите разбира се
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами... казвам ти го (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^koe е нормално...?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Аз пък си имам ярко жълто яке!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Както всеки друг.. блуза, дънки.. което с каквото върви, но обикновено тениската ми е на любима група и/или си нося плочка на любима група. Това е :> Нищо префърцунено, което да крещи Аз слушам Музиката.. Правя го заради самия себе си!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
Не се влия от мода, нито от музиката, която слушам. Обличам се, както ми е кеф, както ми е удобно! Според мен музиката е вътре в сърцето ти и не се налага да се обличаш еди как си, за да показваш това, което харесваш! Имам разбира е метъл фланелки, но само толкова! В крайна сметка е важно на теб да ти допада това, с което си!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 06:07 PM |