![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Може и най-добрия да е, ама мястото му не е в Iced Earth, и аз съм много доволен, че го наритаха оттам.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
^ //оффтопик Радвам се, че все още има трезвомислещи хора в тоя форум
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Добре де, какво е това отношение?? Нали всеки си има собствено мнение...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Ей не ви писна да спорите на тая тема. И двата вокала са добри. Barlow > Owens
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Барлоу не е за тая група... Супер дразнещ е!!! Повече албум на тази група няма да си купя...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() Funny topic ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
^spammer
![]() ^^ spammer x2 ![]() Тук има инфо за ново интервю с Джон. @Fish: И затова го изгониха като мръсно куче от IE и затова албумите с него не допаднаха на 80% от феновете на групата. Евала му правя, много е добър. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно ми е от къде я имаш тази информация.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ В интерес на истината, самият Jon Schaffer го е казвал в не едно и две интервюта. И, впрочем, пъпчасалите дебели американски фермери си слушат кънтрито и като цяло са доста далеч от музиката на Iced Earth...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че що да не е най-продаван?? Той е насочен към феновете на Камелот, Рапсоди и прочее постен пауър (а те не са никак малко, за съжаление), но не и към феновете на старите IE. Така че и двамата сте прави. А за това, че Барлоу нямал място там:
МУХАХАХАХАХАХАХ!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
След като наричаш "постен пауър" две от всепризнато водещите банди в стила, е ясно колко разбираш от него. Освен това, по мои наблюдения много повече от половината така наречени стари фенове на Iced Earth харесват и нещата с Ripper.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз сравнително скоро открих ICED EARTH, но много бързо ми станаха една от любимите групи...
Да, харесвам нещата и с Ripper. И не смятам, че Камелот и Рапсоди е допустимо да бъдат наричани "постен" пауър... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, няма какво. За да не си постен, трябва да си много мрачен и тежък, и най-важното, в никакъв случай да не ползваш клавири, оркестрации и прочее подобни лигавщини. Иначе просто попадаш в категорията.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе то клавири и тям подобни и преди имаше
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Не разбирам, какво толкова всички се кефят на Барлоу? Ок, да речем, че пее добре... Ама ПРОСТО добре! Гласовите му възможности са много малки в свравнение с тези на Тим Оуенс!!
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами защото музиката не е спорт
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Щото сте коне с капаци и сте TRVE
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Iced Earth са отново в играта. Последният албум ме накара да мисля, че са пътници, но Шафър май се е вразумил и е махнал пискливия клоун.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Проблемът е там, че връщането на Барлоу сигурно няма да поправи новата посока, която те поеха. Тя тая посока си я диктува само и единствено чичо ви Schaffer. Тенденцията към сговняване, така или иначе, си започна още при Барлоу. ![]() ![]() Аз ще съм доволен от един албум в духа на предишния ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Проблемът е там, че връщането на Барлоу сигурно няма да поправи новата посока, която те поеха. Абсолютно вярвам в това. Много ми е интересно какви мнения ще дадат олдскуул феновете, когато Schaffer издаде още един албум в досущ същата музикална насока, само че не с "пискливия клоун". ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Познай от три пъти, без да налучкваш
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Ще ви разочаровам и ще кажа, че връщането му е най-доброто нещо, което се е случвало на групата. Ето ТУК излязоха промота от албума I Walk Among You, който излиза тази година преди Something Wicked Part 2. Аз лично страшно харесвам песните, макар част от тях да са ми познати вече. Особено I Walk Alone е велика!
П.П. Албумът след I Walk Among You ще се казва Revelation Abomination (Something Wicked Pt. 2) и далеч няма да е в същата насока като песните с Оуенс. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... и далеч няма да е в същата насока като песните с Оуенс. За която насока, естествено, е виновен само и единсвено той ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Ех, аз този коментар го пуснах и се надявах да кажете нещо за песничките, пък вие...
Даже не съм слушал всички албуми с Оуенс. Не че имам нещо против него, Declaration Day и When The Eagle Cries са великолепни песни например, НО това просто не са ICED EARTH вече. Групата не става без Барлоу, той я прави нещо по-специално от другите метъл банди. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Стига с тоя Барлоу
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Феновете
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Battle Magic: Имам чувството, че ако не наспамиш темата и не наредиш Барлоу, не можеш да спиш спокойно
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какъв ти е проблемът пък на теб? Имам право да пиша каквото си поискам!!! И това, че то не съвпада с твоето мнение, не значи, че нямам право. И да, Барлоу не ме кефи, проблем?
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:44 PM |