![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Това е форум, който не е от вчера. И поради тази причина не мога да разбера тенденцията да влизат хора, които ни в клин, ни в ръкав започват да пишат и да се правят на някакви големи гъзета. И така един вид инкогнито, без да са си написали тема в "представете се". И се изкарват големи разбирачи. Имена няма да споменавам, само вижте последните постове в някои теми. Ми, като са разбирачи, да се представят... Не знам дали сте съгласни с мен, но мен наистина много ме дразни.
Затова апелирам пускането на тема в "Представете се" да стане задължително. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Светльо, не можем да накараме хората да споделят неща за себе си, ако не желаят. Иначе и на мен ми е интересно кои са някои лица... Хубаво, лесно ще се направи задължително пускането на представяне. И каква файда, ако всеки започне да пише някакви измишльотини?
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Еми, Ицо, ти поне не си поплюваш. Ако наистина иска да пише, да се представи. Иначе-бан.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Това никъде го няма, момче. И в далеч по-големи форуми от този, които са пълни с навлеци, го няма. Нямаме чак толкова много нови регистрации, че да можем да си позволим допълнително да пресяваме. Ако някой нарушава системно правилата, така или иначе ще си отнесе бана.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми, тогава остава игнор листата и тн...
А колкото до новите регистрации, достатъчно са ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Тъй като съм от новите, да си кажа:
Аз преди да почна да се правя на гъзе, се представих ![]() Поне от тая гледна точка съм чист. Иначе ако дразня с нещо - казвайте о време. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Което ми напомня да кажа, че нямам за цел да обидя никой от новите... освен тия, за които е темата.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Смятам, че всеки има право на мнение ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Ъъъъ, малко гузен - негонен бяга, ама ... аз не съм от много новите, но нямам тема ... Трябва ли да се представя?
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Светъл, кого имаш в предвид?
Иначе и аз съм "ЗА" всеки да се представи преди почне да пише. И да използвам възможността да попитам некой от шефовете: Възможно ли е да ограничите размера на аватарите поне до 130х130, не виждам проблем да са по толкова? ;] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Knut, Fish...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Възможно ли е да ограничите размера на аватарите поне до 130х130 Не. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е в крайна сметка всеки си решава дали да се представя в отделна тема или другите да си градят мнение за него според поустовете и профила му. Няма как да се накарат всички потребители, пък и ако не искат, защо да ги караме насила?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
И поради тази причина не мога да разбера тенденцията да влизат хора, които ни в клин, ни в ръкав започват да пишат и да се правят на някакви големи гъзета...... Друже навсякъде ги им такива ![]() ![]() Ъъъъ, малко гузен - негонен бяга, ама ... аз не съм от много новите, но нямам тема ... Трябва ли да се представя? ![]() Тебе те знаеме ![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Мисля, че е едно и също дали ще се предсатвят или не. В крайна сметка след година, да речем, не отваряш темата с представянето на потребителя, за да си създадеш някакъв образ, а добиваш визия от неговите постове. Пък и малко или много се подразбира кой какъв е и явно ти (Svetyl) също си си изградил представа за тях, щом пускаш темата
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, мен който трябва, ме разбра. А на въпроса защо трябва да ги караме да се представят, няма смисъл да отговарям.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
А ти, Светльо, защо се дразниш? Защо ти пука изобщо?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Нямам обяснение, Сашо
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
Аз пък не съм пускала тема в 'Представете се'. Явно много съм съгрешила. Скоро ще поправя грешката си.
![]() Svetyl, не знам кои са тези гъзета, които визираш, но си мисля, че хората изказват мнение, а не се правят на разбирачи. Нали за това е форума. Много се впрягаш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Аз предлагам вече да го закриваме тоя форум, че на нищо не прилича
![]() Отгоре на всичко, админите му са пияници и изпиха парите за ъп-ту-дейта ![]() Отгоре на всичкото пропиха и юзерите, вземаха им юзерките, и на същите най-ценното ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Svetyl, не знам кои са тези гъзета, които визираш, но си мисля, че хората изказват мнение, а не се правят на разбирачи. Нали за това е форума. Много се впрягаш ![]() О, правят се, вярвай ми. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Аз предлагам вече да го закриваме тоя форум, че на нищо не прилича ![]() Отгоре на всичко, админите му са пияници и изпиха парите за ъп-ту-дейта ![]() Отгоре на всичкото пропиха и юзерите, вземаха им юзерките, и на същите най-ценното ![]() Е, не мога да се сдържа ![]() ![]() И аз забелязвам една отрицателна тенденция напоследък, не че съм от дълго тук, но поне четях и по-рано. Предствянето, Светъл, наистина няма как да стане задължително, поради ред причини. Но поне е препоръчително и откроява донякъде сериозните хора, и поне носи някакъв етикет в общуването като такова, па било и виртуално. Но, аз много говоря, като ме подчекне нещо, та ще замълча тактично ![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Аз пък не чета представянията преди някой да ми направи впечатление. И то положително.. ако някой не ми харесва как и какво коментира защо ми е да се затормозявам с още нещо за него? Тъй че и по 2 представяния да правят всички.. това ще промени ли, че някой хора просто не те 'кефят'? - Не.
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 18-March 08 Потребител N: 2641 ![]() |
Еми ако трябва ще се представя ама аз по принцип не обичам да говоря много за себе си.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Ем и аз не обичам да говоря за себе си, а повече да изслушвам хората, но щом е препорачително да се пусне тема за представяне едва ли ще е проблем. Въпреки че никога не съм харесвал някои хапливи коментари в подобни теми за introduction. Но съм съгласен с човека, че е досадно от нищото да ти се пръкнат банда "разбирачи" и да те заливат с простотии и да се опитват да ти наложат мнение/опити от други форуми >,</
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 09:29 PM |